Sibel'in olduğuna inanmıştı.
Bekliyorum
Çok dikkatli bakmadim ancak yarısını dinledim sayılır ekrana bakmadım bile ama Senaristlerin hukumetin 3_4 yıl önce çıkardığı genel sağlık sigortasindan haberi yok. diziyi ameliyat parası bulmak üzerine kurgulanmış ))) ülkeden habersiz senaristler işte ))) genel sağlık sigortasiyla Turkiyede yabancılar bile sigortalı haberleri yok senaristlerin yahuu))neler buldun bari
senaryoyu 5 yıldır yazıyoz diyorlar ya 5 yıl önce yazmışalrdır belki o sahneleriÇok dikkatli bakmadim üstüne yarısını dinledim sayılır. Senaristlerin hukumetin 3 yıl önce çıkardığı genel sağlık sigortasindan haberi yok diziyi ameliyat parası bulmak üzerine kurgulanmış ))) ülkeden habersiz senaristler işte )))
atamıyorum kısıtlamışsın sanırım msj seçenekleriniBekliyorum
Bak o zaman oldu ))) beş yıl sırf senaryo yazınca çevrende olan bitenden haberin olmamis senaristlerin))))senaryoyu 5 yıldır yazıyoz diyorlar ya 5 yıl önce yazmışalrdır belki o sahneleridiziyi izleyen kitle elif-ömere odaklanmış türkiyeden çıkıp çölün birinde çekim yapsalar bişi olmaz
İzleyenler atıyor yapmiştimatamıyorum kısıtlamışsın sanırım msj seçeneklerini
ihtiyaçları mı varBak o zaman oldu ))) beş yıl sırf senaryo yazınca çevrende olan bitenden haberin olmamis senaristlerin))))
Birde ilk defa güvenlik kamerasinin süper ortam sesi aldığını gördük ))) güvenlik kamerası hd kalitesinde goruntu aldığı gibi sesleri pırıl pırıl almış )) ve bu görüntüleri polis olmayan biri çevreden toplamış )))senaryoyu 5 yıldır yazıyoz diyorlar ya 5 yıl önce yazmışalrdır belki o sahneleridiziyi izleyen kitle elif-ömere odaklanmış türkiyeden çıkıp çölün birinde çekim yapsalar bişi olmaz
Büyük şok gerçekten
bir de bu dizi my nin reytinglerini alacak seneye dersin @Forumdash .ssBirde ilk defa güvenlik kamerasinin süper ortam sesi aldığını gördük ))) güvenlik kamerası hd kalitesinde goruntu aldığı gibi sesleri pırıl pırıl almış )) ve bu görüntüleri polis olmayan biri çevreden toplamış )))
Hacı çok şaşıracaksın hatta şok olucaksın demiştim dün geceden beri onu düşünüyorum ben nasıl olur diye
Vallahi bu kadar atmasyon polisiye ilk defa gördüm ))) bir gram zeka yokihtiyaçları mı varkadınlar yıllardır bir güzel kız bir parlak oğlan bulup yazıyo da yazıyoizleyici kitlesi de zaten bunu isteyen kitle
Ben öyle sahneler görmedim😕 Hangi sahneden bahsediyorsun @beyazsoy ???bir de bu dizi my nin reytinglerini alacak seneye dersin @Forumdash .ss
Neden şaşırmadım acepBen öyle sahneler görmedim😕 Hangi sahneden bahsediyorsun @beyazsoy ???
sema-eylemin polisiyeyi beceremeyeceği belliydi tek umut senaryoyu uzun süre yazmalarıyıd belki özenli gelmişlerdir dedim ama olmadıVallahi bu kadar atmasyon polisiye ilk defa gördüm ))) bir gram zeka yok
. senaristler kafalarına göre delil buluyor neden buluyor ))) polis olmayanlar görüntü topluyor hakim kararı olmadan GSM şirketlerinden bilgi alınıyor, pirt diye ses kaydı çıkıyor ))) sağlık sigortasıni nedir bilen yok .. Aşk için izleseler anlarım da ortada düzgün aşk yok. Ömerin en romantik haraketi tramusi ikram etmek )))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?