Kara Para Aşk 10.Bölüm Fragmanı

2.fragmanı izledim sibelin annesi ömerin elifle olmasını sibelin neler karıştırdığını öğrenemsin diye istemiyormus meğerse 😱😱

elifin ablasımı aslıydı galiba enuluferin kaçırılma planında odamı var acaba tayyarla işbirliği yapıyorsa şaşırmam 😱😱😱

tayyar son sahnede nuluferle ilgili bir görev daha veriyor galiba metine acaba metin ne yapıcak 😱

çok soru işaretleri olan bir fragman olmus 🙂🙂🙂

10. bölüm ve sonrası çok hareketli olacak galiba, merakla bekliyorum.

elifin ablası aslının tayyarla ilişkismi varmış? nasıl yani nasıl bir ilişki ?

Kara Para Aşk 10.Bölüm İnternet Özel Fragmanı konuya eklenmiştir.

elifin ablası aslının tayyarla ilişkismi varmış? nasıl yani nasıl bir ilişki ?
en son bölümde ömerler araştırma yaptılar metin kaçırmıstıya hani elif ve nluferi o kaçırdığı araba eliflerin holdingine aitmiş ve nululufer kaçırıldığı akşam kimse kapıya çıkmadık demiş ama o akşam aslı pencereden kaçıp dısarıya çıkmıs oyüzden aslıdan şüpheleniyorlar fragmandada ailenizden yalan söyleyen avr diyor ömer elife aslıyı kast ediyor nuluferin kaçırılamsında aslınında parmağı olabilir ee ozaman tayyarla iş birliği yapıyor demekki elifin kasadakı parasınıda aslı aldı 🙂🙂🙂 bence planlı birşeydi elif parayı metine götürürse görüntüelrini alıcaktı buyüzden zor duruma düşmesi için aslıya söylediler paranın yarısını alıp elifi zor duruma düşürdü 😵😵

Aslı'nın babasının öldürülmesinde parmağı olabilir mi?

Aslı'nın babasının öldürülmesinde parmağı olabilir mi?
vlla şuan ömerlere göre 1. şüpheli aslı oldu nuluferleri kaçırdıkalrı araç onalrın holdingininmiş ayrıca o gece aslı penceden çıkıp gitmiş eee elif parayı getiricem sana dedi metine görüntüsünü alıcaktı aslıyada metinler söyledi bence aslı hemen gelip paranın yarısını aldı elifte yine çaresiz kaldı tayyarla iş birliği yaptığı ortada bence aslının nuluferin kaçırılmasına yardım ettiğine göre babasının ölümündede parmağı var ömer bu bölümde aslıdan şüphelendiklerini söylicek bence elife 😵😵😵

Vayyy internet özel fragmanı çok güzel olmuş dikkat çekici tv'de de yayınlanmalı bence

Ömer öğrendimi diyorsun?

Vayyy internet özel fragmanı çok güzel olmuş dikkat çekici tv'de de yayınlanmalı bence
Çok kısa ama güzel olmuş

Ömer öğrendimi diyorsun?

Çok kısa ama güzel olmuş
son bölümde eliflerin holdinginden olduğunu arabanın öğrendişer o akşam kimse çıktımı dısarıya diye sordular çıkmadık dediler ama kameradan aslının görüntüsünü buldular o akşam evden aslı çıkmıs pencereden hemde ömer bunu hemen elife söylemeye gitti ama elif senle görüşmücem dedi ömere bölüm bitti bu bölüm fragmanındada elife yine söylemeye çalısıyor ömer ailenizden yalan söyleyen var diyor aslıyı kast ederek 😵😵

Cinayet konusunda da Asli'ya yüklenecekler sanırım. Halbuki ben Asli'dan beklemiyorum böyle bir şey. Cinayeti isleyen kişi kesinlikle farklı. Ama sanirım Ömer´ler Asli'nın üzerinde duracaklar.. En azindan şimdilik.

aile cadı kazanı gibi kimin eli kimin cebinde belli değil , senaritler bile şaırdı bence herşey olabilir
aslıyı ben ailenin aklı başında kızı olarak biliyordum tek kötü tarafı elife çok pis tavır yapması

Aslı'yı herşeyi yapabilecek biri gibi gösteriyolar ama hiçte öyle değil.

Aslı'yı herşeyi yapabilecek biri gibi gösteriyolar ama hiçte öyle değil.
aslında bizim dizilerin sorunu bu , reytinge göre karakterlerle çok fazlaoynuyorlar iyi olan anında kötüye dönüyor kötü bakıyorsun meleğe döndü standart bir karakter başta belirleseler daha hoş olurdu ..

Hedef şaşırtmak istediler okları Aslıya çevirmek istediler..birde bu bölüm kızı "deli" göstererek emin olmamızı istediler.
Bu tür ters köşelere Karadayı'dan da alışığız yemezler

Hedef şaşırtmak istediler okları Aslıya çevirmek istediler..birde bu bölüm kızı "deli" göstererek emin olmamızı istediler.
Bu tür ters köşelere Karadayı'dan da alışığız yemezler
aynen biz karadayıdan dolayı talimliyiz artık
)

ama umarım sinan karakteri gibi boşa eklenmiş bir karakter ortaya çıkmaz

Çok güzel olmuş yeni fragman da..