Kara Para Aşk 10.Bölüm Fragmanı

Yalnız senaristler bence Levent ve Bahar konusunda yanlış haraket ediyorlar iyi bir hamleyle onlarıda diziye dahil edebilirler.
zaten levent in sahneleri boş geçiyor sanki baharın direktiflerinden çıkmayan bir kukla gibi, oysa onlar biraz daha olaya katılsa dediğin gibi harika bir senaryo çıkardı , aslında diziyi güzelleştirecek malzeme çok bol, ama bunu işleyecek senarist aranıyor sen senaristlere toz kondurmuyorsun ama bence baaşrısızlar bilerek diziyi gevşetmiyorlarsa kapasiteleri konusunda şüphem var

Elif'in ablasının adı neydi unuttum
Neyse deli halleri diziye hareket getirecek heralde???
aslı mıydı ?

Yalnız senaristler bence Levent ve Bahar konusunda yanlış haraket ediyorlar iyi bir hamleyle onlarıda diziye dahil edebilirler.
Kesinlikle Levent bildiğin ezik, sümsük birini oynuyor
BU adam 2 dizide de başrol oynadi (gerçi pek yeteneği yok ama olsun) yine de işleyemiyorlar.

Aslıydı galiba
Neyse bu bölümden sonra aklıma kazırım adını

Kesinlikle Levent bildiğin ezik, sümsük birini oynuyor
BU adam 2 dizide de başrol oynadi (gerçi pek yeteneği yok ama olsun) yine de işleyemiyorlar.
elifin anneside bir kaç repliğin dışına çıkmıyor ona senaryoda niye bu kadar dar alan açmışlarki tek işi elifi fırçalayıp durmak tüm olaylara fransız kalmış kadın

çünkü sen MY den çok KPA izliyorsunda ondan biliyorsun ezbere

Senaristlere toz kondurmuyorum lafına katılmıyorum Karadayı'yı içimizden en fazla eleştiren benimdir kaç haftadır sıkıcı olduğunu dile getiriyorum bu reytinglerin fazla olduğunu bile söylüyorum ama 70-80 dakika olsa dizilerin süreleri daha iyi yazacaklarını düşünüyorum.

12o dakika Karadayı-120 dakika da Kara Para Aşk 240 dakika eder. Bir haftada 200 sayfalık kitap yazmak demek.

Birde alternatifsizliklerini söylüyorum,yoksa aksiyon yazmadıkları için aslına bakarsan ikisinede sinir oluyorum.

totodan atılır da bu ka atılmaz be kardeşim

neyse bak nurbiş at almış nurbiş ata at sana binecekmiş bir aşk üçgeni kokusu aldım sanki @Çiğdem- ne dersin

Sen geçiştiriyom diyon ama sen benden daha hararetli izliyon kaçarın yok her yerden kendini ele veriyon bi kere
MY'den sıkıldın kapağı #KPA'ya attın

Sorma Elif'in anasını
Kadın iffetten bahsediyor ama kendisi maşallah damatın yanında dekolteli filan
Evet repliği de belli sınırlar içinde dönüyor.

hiç sarmadı kpa
yapmacık elif-ömer aşkıyla geçiyi dizi bir de tubişin kötü oyunculuğu eklenince iyice çekilmez oluyor zaten levent-bahar da çok kıyıda köşedeler
yani sıkı takip etmem için bir nedne yok 9.bölümü de izlemedim daha

fatmagülün suçu ne dizisinde hiç aksiyon olmayan bölümlerde bile mutfaktaki fatmagül kardeşi rahmi ve mukaddes arasındaki sohbetler bir yarım saat bile sürse sıkmıyordu çok akıcı gerçekci bir haldeydi yani karakterlerin iç dünyasına inilmişti son yapılan işlerde ise karakterler sadece ya kötülük yapmak için kafa yoruyor yada aşk sahnesi var başka bişey yok
o açıdan fatmagüldeki senaristleri ben başarılı buldum orda dizideki konu çok kısıtlıydı diziyi başarısında senaryo önemli bir yer tutuyordu ?

Tayyar'ın planına dahil olablir Levent diye düşünüyorum.Ya da bilemiyoruz Elif Ömer'den yüz bulamazsa senaristler Elif ve Levent'i yakınlaştırıp Ömer'in kıskanmasını sağlayacaklardır.

Ama bak konuda sürtüp spoi yiyon
Akşama izlersin kesin

Şimdi Ece ve Melek'te birarada değil,Kurt Seyit Şura ve Medcezir'in durumu da ortada

Olsun yukarda dediğim gibi yukunu hafifletmiş olurum, eziyet olsun sana söylemicem

bu arada sürgünüme iletin my ve gümüş ingiliz ünilerinin hazırladığı uluslararası iletişim ve kültür raporu thussu ya girmiş
Tuba ve berenin dizileri yok tabi listede @destere hem sana hem sürgünüme nanik yapmış ingilzi profesörler

totodan atılır da bu ka atılmaz be kardeşim

neyse bak nurbiş at almış nurbiş ata at sana binecekmiş bir aşk üçgeni kokusu aldım sanki @Çiğdem- ne dersin

Ekli dosyayı görüntüle 36722
en altta at üstte nurbiş en üstte ben bremen mızıkacıları gibi dolaşırız ne hoş
)

Şimdi Ece ve Melek'te birarada değil,Kurt Seyit Şura ve Medcezir'in durumu da ortada
onlardan biri artık senaryo yazmıyor sadece birine kaldı iş o da teklemeye başladı işi götüren melek miş

Tmm işte elimizdekinin kıymetini bilelim diye söylüyorum.

ingiliz proflar ne anlar kaliteden onların favorisi hep karışık orta kuşaktır karışık tür en fazla my de var, gülüyle sümbülüyle karışık türü temsil ediyorlar

elifin anası sonunda tayyarla işi pişirecek gibi ben öyle bir atak bekliyorum senaristlerden
)

Tmm işte elimizdekinin kıymetini bilelim diye söylüyorum.
kara para aşk ın senaristleri kimlerdi?