Kara Para Aşk 10.Bölüm Fragmanı

tayyar sonuna kadar ölmeyecektir ona eminim
en son tayyarın yaptıkları ortaya çıkacaktır ..
nejdetle patronu arasındaki ilişki burda yok orda nejdet ara kademedekini devre dışı bırakıyordu burdaysa tayayr kötülerin en üstü yani mehmet zaim in yerinde hem aileden hem baş düşman
kolay kolay gitmez ?
+1000000000000000000000000

Bir dizi izlemiş @beyazsoy onuda yanlış izlemiş.

nejdetle patronu arasındaki ilişki burda yok orda nejdet ara kademedekini devre dışı bırakıyordu burdaysa tayayr kötülerin en üstü yani mehmet zaim in yerinde hem aileden hem baş düşman
kolay kolay gitmez ?
Yahu metin annesinin öcünü almak için uğraşmıyor mu tayyarin arkasindan iş çeviriyor mü bunu hoby için mi yapıyor ))))

Senaryo matemetigi vardır ve aynı tarafa çalışır senaristlerin kafası.. Tayyar ve metin eşik gardiyani senaryodaki görevleri budur dizinin kahramanına zorluk çıkarır sürekli uğraşır... araştırın bakın karşıniza ne çıkıyor

+1000000000000000000000000

Bir dizi izlemiş @beyazsoy onuda yanlış izlemiş.
Siz hikayenin içinde kaybilmussun aynı şey derken öyle bir şey demiyorum.. Eşik gardiyani bu nejdet ile metin.. Senaryo kuramindaki yerleri bunlar ufak tefek değişiklik yapıp aynı adamı vizyona sokulur.. Bu senaristlerin mantığı aynı aslında karapara aşk karadayinin kopyası.. Karadayi yüksek reyting aldı aynı damardan yürüyelim hesabı

Adnan ve Sibeli kim öldürdü.her hafta katil değişiyor.
mesela bu bölüm ben aslıdan şüphelendim.sonuçta yalan söylemiş ve o saatlerde evden kaçmış gizlice.başka nereye gitmiş olabilirki?

Adnan ve Sibeli kim öldürdü.her hafta katil değişiyor.
mesela bu bölüm ben aslıdan şüphelendim.sonuçta yalan söylemiş ve o saatlerde evden kaçmış gizlice.başka nereye gitmiş olabilirki?
Elması kim aldıysa o tabi ))) ortada kanıt bırakmamak için öldürdü.. büyük ihtimal belki de ikinci sezonun kötü adamı öldürdü.. diziyi uzatmak için böyle taktik yapılmış olabilirler.. tayyarin düşmanı olarak girer ikinci sezon.. ezelin ikinci sezonu gibi

Yukarıdaki taktigi uygulamazlarsa ilk de dediğim gibi katil uşak )))

Sibel, Adnan'ın nesi oluyor? Yalnız bunları yazıyorum bir kenara çıkmazsa senaristlikten çakıp çakmadığını anlayacağız.

Sibel, Adnan'ın nesi oluyor? Yalnız bunları yazıyorum bir kenara çıkmazsa senaristlikten çakıp çakmadığını anlayacağız.
Şimdi katil metin olursa Nilüfer aşkı için bir engel olur böylece imkansız aşk olur senaristler sever tabi bu işleri disardan birine yıkmak konu olarak daha çok imkan tanıyor ama seyirci kaybettirir .. Bana metinin olması daha cazip geliyor.. Ben olsam öyle yazardım

kızı da olabilir sevgilisi elifi pis işlere bulaştırmışti bunu da .. kızı olsa tabi işler daha da karışacak bu senarist için daha iyi.. Sevgilisi olsa Ömer elif aşkınn inandırıcı olması için faydalı omerin sibeli unutması için faydalı.. Ama ana konuya değil yan konuya faydası olan bir olay.. Senarist sıkıştığında devreye alacaktir

bizde senaryo matematiği işlemez bizim dizilerde daha çok müşteri ne ister mantığı rol alır o açıdan kötülerden tam kötü olan sona kalır yarım kötü başarılı olamaz çünkü metin karakteri aynı zamanda aşık olabilen bir karakter yani zayıf yönleri var diziye tayyar gibi gaddar kötü lazım

Allah aşkına dila hanım izleyip yorum yapma yahuu ))) iki kötü kavaga edecek ve biraz daha iyi olan kazanacak .. sen hangisini kazanmasını istersin ))) ayrıca tayyarin zaafı da var onun zaafı oğlu hatta iki oğlu metinin tayyari indirecek çok malzemesi var bütün kötü işlerini biliyor

benim isteğimle olmaz bu iş ama bizim dizilerde griler fazla yaşamaz siyah ve beyaz sona kalır sonunda siyah ölür beyaz kalır

benim isteğimle olmaz bu iş ama bizim dizilerde griler fazla yaşamaz siyah ve beyaz sona kalır sonunda siyah ölür beyaz kalır
Griyse tayyar da gri adam oğlu için neler yapıyor.. Normal dizi matematiginde griler erken olur ama bu senaristler farklı diyorum yoksa sana rağmen karadayi tutarmiydi )))

Şöyle düşün tayyar ve metinin hikayesi bir dizi olsa metin kahraman tayyar kötü olurdu ve Türk fillerinde kahramanlar pek ölmez

Adnan kim?
Ahmet olacak
Aklına gelen şıkları saysana kızı olamaz herhalde.
A) Ahmet'in hayırsever birisi olduğunu biliyoruz. Geçmişte burs verdiği birisi olabilir ve yolları bir şekilde kesişti.
B) Tayyar'ın kara para kuryesi. Ahmet onu bu işten vazgeçirmeye çalışıyordu.
C) -Belki saçma gelecek ama- Ahmet, Ömer'in babasını tanıyordu. Tayyar'ın Ömer'in babasını öldürdüğüne şahit oldu. Yıllar sonra Ömer'e ve dolaylı yoldan Sibel'e bir şekilde ulaştı ve ona bir şekilde borcunu ödemek istedi. Belki elmaslar da bu yüzden ortada yoktur.
D) Tayyar, Ahmet ve Sibel beraber çalışıyordu. Sibel, Ahmet ile Tayyar'ın kara paralarını aklıyordu.
E) Sibel evlilik arefesinde ailesine daha fazla yük olmamak için bu işi yapmaya karar verdi. Böylece evlenene kadar epey bir para biriktirmiş olacaktı. Tayyar onun Ahmet ile çalışmasını istedi ve mücevher işinde bilmediğimiz düşmanları tarafından öldürüldüler.

Benim aklıma gelen bunlar. Bana soracak olursan A,C ve E şıkları mantıklı geliyor ama senaristlerin ters köşe yapma ihtimalleri var

oğlunu adam yerine bile koymuyor şımarık yetiştirmiş ciddi konulardan uzak tutuyor çünkü oğlunun zekasına güvenemiyor aynı senaryo yabancı bir dizide olsa biz tayyarın metini hem azarladığını hemde oğlu gibi sevdiğini görebilirdik ama bizde bu tarz ayrıntılar nanay durumda , çok kötü göstermeliler ya o açıdan buraları pas geçiyoruz,
iki karakter başrol olsa bu sefer metin aptallaştırılıp iyi olurdu tayayr yine kötü olurdu ben daha bugüne kadar iki başrolün kötü yada hem iyi hem kötü özellikler barındırdığını görmedim

Yarın sabah okuyacağım bunu gece 2 oldu düşünemiyorum artık beynim yoruldu.
Ama ben para kuryesi olduğunu düşünüyorum. Bir nevi Alex Vouse @destere

Senaryo kötü tayyar karakteri fazla iyi değil.. psikopat olamamış psikolojik olarak eksik... Senaristler matematiği işlemiş.. Matematik söyle çalışıyor kötü biri ama zaafı olmalı o zaafı da oğlu olsun demişler.. Uçurumda hani tek gözlü adam vardı onun da zaafı kardesiydi böyle bit matematik var.. Şimdi normal hayatta tayyar gibi bir adam olmaz ama senaryo matematiği yanlış yapılınca oluyor Allah bilir senaristler manyak bir karakter bulduk diye sevinmislerdir ))))

İki kötünün olduğu diziyi izliyordun ne çabuk unuttun ))) eren dizi kotu olunca hemen aklından çıkmış ))) intikamda yağmur iyimiydi iyi değildi sadece haklıydı!!