Kara Para Aşk'ın Final Tarihi Netleşti!

sürgünüm

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
65,202
Puanı
1,059

atv'nin sevilen dizisi Kara Para Aşk'ın final tarihi netleşti!

Çarşamba akşamları Ay Yapım yapımcılığında atv'de ekrana gelen ve başrollerini Tuba Büyüküstün, Engin Akyürek, Öykü Karayel, Işıl yücesoy ve Erkan Can'ın paylaştığı ve Sema Ergenekon-Eylem Canpolat ikilisinin senaryosunu kaleme aldığı Kara Para Aşk dizisi, 54. bölümüyle ekranlara veda edecek.

Bu hafta 46. bölümüyle ekranlara gelecek dizi böylece 10 hafta daha yayınlanacak.

https://twitter.com/x/status/605693683523010561

Son düzenleme:
Sonunda resmi açıklama geldi
50.bölümde bitecek diye haber açanlara selam olsun
bu habere çok mutlu oldum daha 10 bölüm var ama bu bölümler temmuz sonuna kadar yayınlanacak mı yoksa 50'de sezon finali yapıp 5 bölümü yeni sezona mı bırakacaklar o konuda da en kısa zamanda açıklama gelir umarım

Edit: Türkiye Kupası maçları olduğu için net tarihi yazamıyoruz ama 55. bölümüyle final yapacağını, dizinin idari yapımcısı ve senaristi açıkladı.

Gerek yoktu bu kadar uzatmaya.

Gelecek sezona aktarmaları saçma olur bence. Tamam Tuba'yı izlemeyi bende isterim o ayrı konu da tadında bırakmak gerek.
Bence daha iyi olur öteki türlü temmuz sonuna kadar devam edecek gibi görünüyor ki yaz ayında dizi izlemeyi hiç sevmem
o yüzden tercihim 5 bölümün yeni sezona kalması hem belki 5 bölüm diye başlanır sezon tamamlanır
KPA hikayesi beni daha sıkmadı işlenecek konular var daha Tuba&Engin çiftini izlemeyi de çok seviyorum o yüzden bu uzama kararından çok memnunum

son 10 bölüm kalmış demek ah ben elifime ömerime doyamadım ya🙂

Benim maksat dizilerden kurtulup dizi falan izlememek bundan sonra. Ondan diziler bir an önce bitsin istiyorum.

Ooo Temmuz'un ortasında böyle bir yapımın final yapması çok yanlış.
Yanlış karar olmuş.