Kara Kutu'nun Gün ve Saati Değişti!

Aserat

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
68,316
Puanı
1,060
thumbnail_1427387037.jpg

Kanal D'nin yayın hayatına geçtiğimiz haftalarda başlayan iddialı dizisi Kara Kutu'nun gün ve saati değişti!

Salı akşamları 20.00'de yayınlanan yapım, 4. bölümüyle gelecek haftadan (2 Nisan) itibaren Perşembe 23.15'te yayınlanacak. Kurtlar Vadisi Pusu gibi güçlü bir dizinin hemen ardından ekrana gelecek olan yapımın nasıl sonuçlar alacağı ise merak konusu.

Başrollerini Orhan Kılıç, Sümeyra Koç, Deniz Uğur, Mehmet Ali Kaptanlar, Hazım Körmükçü, Kerem Alışık gibi ünlü isimlerin paylaştığı yapım büyük umutlarla başlamış, ancak reytinglerde hayal kırıklığı yaşamıştı. Pana Film'in yapımcılığını üstlendiği dizi, Mehmet isimli bir adamın hafızasını kaybetmesi ile gelişen olayları konu alıyor.

Kara Kutu, yeni bölümüyle 2 Nisan Perşembe 23.15'te Kanal D'de!

Son düzenleme:
Vadi'nin arkasından belki biraz daha iyi gider ama yine de tutunmaz gibi. Yakında final yapar.

Zorlu bir günde ekranlara geldi. Zaten erkek dizileri de tutmuyor artık, işi çok zordu. Kanal D de dizinin fazla tekrarını vermedi, diziye güvenmedikleri belli.

Birkaç bölümlük ömrü kaldı büyük ihtimalle.

Pana Film yine bir dizi daha tutturamadı. :)

Geçmiş olsun diziye, birkaç bölüme gidici.

Vadi'yi 23.15'de bitireceklerine Şeref Meselesi gibi uzatsalar ya ne Kara Kutusu. :)

Eskisi gibi 23:00 ve 01:00 arası dizi izlenmiyor. Fakat Salı gününe göre daha iyi gidecektir.

Belliydi zaten günü ve saati değişeceğide Vadi'nin arkasından yayınlanacak olması biraz arttırabilir reytinglerini ama fazla birşey değişmez finali yakındır. Birde Vadi erken bitecek bu dizi için saçmalık başka güne koysunlar.

Son düzenleme:
Belliydi zaten günü ve saati değişeceğide Vadi'nin arkasından yayınlanacak olması biraz arttırabilir reytinglerini ama fazla birşey değişmez finali yakındır. Birde Vadi'nin erken bitecek bu dizi için saçmalık başka güne koysunlar
oh çok süper oldu benim dizimi yakmak neymiş görsünler

@Çiğdem- in izlemedigi begenmedigi aksiyonlar tutmuyor hoş izledikleride bazen tutmuyor ama olsun :)
Ornek : Racon Kara kutu beyaz güvercin (veya gelincik ? ) :)
Geçmiş olsun deniz uğur da adını feriha koydumdan sonra tutturamayanlardan oldu ... :)

@Çiğdem- in izlemedigi begenmedigi aksiyonlar tutmuyor hoş izledikleride bazen tutmuyor ama olsun :)
Ornek : Racon Kara kutu beyaz güvercin (veya gelincik ? ) :)
Geçmiş olsun deniz uğur da adını feriha koydumdan sonra tutturamayanlardan oldu ... :)
izlediklerim 2.sezonu kesin görüyor cnm ben raconuda 2.bölümden brakmıştım :F:F:F
ayrıca karakutu çoktan bitti kanal d bitiriyoruz dedi bence bu gün değişiikliğini yapan panadır bu son şansı pana veriyor karakutuya
birde bizden sonra denesinler bizim vadi kitlemizle bir umut olabilir diye kanal d den son bir şans almıslar çok açık🙂🙂🙂

izlediklerim 2.sezonu kesin görüyor cnm ben raconuda 2.bölümden brakmıştım :F:F:F
ayrıca akrakutu çoktan bitti kanal d bitiriyoruz dedi bence bu gün değişiikliğini yapan panadır bu son şansı pana veriyor karakutuya
birde bizden sonra denesinler bizim vadi kitlemizle bir umut olabilir diye kanal d den son bir şans almıslar çok açık🙂🙂🙂
keşke bu daha önce olsaydı

Yakında biter
Vadiye dokunmayın be kardeşim uzasin diyoruz yapilana bak

kvp ve güçlü dizi error error error @aserat54 :X maçlar olunca yayınlanmayan,beşiktaş maçında bile 6 ya düşen bir dizi güçlüyse:)))

Pana Film hatayı en başında kanal seçimi ile yaptı zaten.. ardından kanal kalktı diziyi öyle bir zamanda ve günde yayına soktu ki, izlenmesi mucize gibi birşey olurdu zaten. Daha dizinin yayın tarihi açıklandığında, bu şekilde çöpe gider demiştim. Kara Kutu ile kalmadı Kanalın iki dizisi birden çöpe gitti.. Küçük Ağa, Kara Kutu. Kara Kutu'ya yazık oldu gerçekten.. umarım devam eder diyeceğim ama bu sistemde devam etmesi de ayrı bir mucize olur herhalde.

Tapatalk 2

Son düzenleme: