"Kara Kutu" Dizisinin Hikayesi Belli Oldu!

batuhankaralar

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
17,508
Puanı
1,060
54b7de7af493b81aa4f2eaa3.png

Dün akşam Kanal D'de yayınlanan tanıtımıyla büyük merak uyandıran Kara Kutu dizisinin genel hikayesi netleşti.

Başrollerini Orhan Kılıç, Deniz Uğur, Sümeyra Koç, Kerem Alışık, Sadi Celil Cengiz, Hakan Eratik, Hazım Körmükçü ve Barış Bağcı'nın paylaştığı; Pana Film A.Ş.'nin yapımcılığını yapacağı polisiye dizisi Adı Yok'un genel hikayesi belli oldu. Senaryosunu Ercan Mehmet Erdem'in kaleme aldığı ve Serdar Akar'ın yönetmen koltuğuna oturduğu dizide bir MİT istihbaratçısının Irak'ta gerçekleştirdiği bir operasyonda vurulup hafızasını kaybetmesinden sonra yaşanan olaylar anlatılıyor.

İşte Kara Kutu'nun merak uyandıran hikayesi;
Mehmet, senelerini Milli İstihbarat Teşkilatına vermiş, bir istihbaratçıdır.2013 senesinde Irak’ta vurulmuş, kendisini bulan köylüler tarafından tedavi edilmiştir. Fakat bu saldırı her şeyin sonu gibi gözükse de, aslında Mehmet için yepyeni bir başlangıçtır. Genç adam bu saldırıda hafızasını kaybetmiştir. Talihsiz olayın üzerinden geçen bir buçuk senede ise kendisine yeni bir karakter ve hayat inşa etmek zorunda kalmıştır. Mehmet artık bir istihbaratçı değil, barda çalışan, kendi halinde bir adamdır. Ta ki, çalıştığı barda çıkan kavgada magazin kameraları sayesinde ekrana çıkana kadar…

Mehmet için hayat, artık eskisi gibi olmayacaktır. Çünkü Emekli General Cevahir, Mehmet’i tanımıştır ve Mehmet’in hayatta olması geçmişin bilinmeyen ya da üzeri örtülmüş olan birçok mevzusunu açığa çıkaracak ve bu sayede başlarını yakacak çok büyük bir tehdittir.​
Kara Kutu, yakında Kanal D'de!

Özeti jeki jehanin afrika kaplanı filmini anımsattı :) birebir aynısını yapıyorlar

Hikaye iyi gibi de artık kumanda çoğunlukla kadınlarda. İşleri zor.

Daha önce izlediğimiz basit bir hikaye zaten hikayeyi işlemek marifet umarım doğru işlerler.

Tanıtım gerçekten çok kötüydü hiç sevmedim beni yanıltacak bir iş değil gibi ama takibe devam.:X

Özeti jeki jehanin afrika kaplanı filmini anımsattı :) birebir aynısını yapıyorlar
Aynen bire bir aynı ana hikaye

ama iyi işlenirse ailesi annesi falan da işlenirse ve ayricay güncel göndermeler yapılırsa iyi olur gibi lakin fragmanı izleyince hic boyle olmadığını tipik bir amarikan yapımı havası sezdim. Behzat c gibi soğuk bir hava var.

Son düzenleme:
pana yapıyorsa senaryodan bişi beklememli oyunculuk performanslarına kaldı iş :X

Forum İstatistikleri

Konular
176,591
Üyeler
8,565
Son Üye
excelancy