Kanal D Kara Kutu - Dizi Yorumları

Dizi umarım 2.reaksiyon vakası olmaz gül gibi diziler bitiyor yerine dandik diziler ekranda yer kaplıyor,müzikleri twiterda tt bile olmuş ))))
yapacak bişey yok denek sisteminin kurbanı oluyolar ergen-kadın dizileri tutuyor erkek işleri yok zaten hiçbi diziyi izlemiyorum vadi dışında
tutması çok zor bence yine de bi süpriz olabilir

Bence Dizi olmus arkadas... Reytingler ne olur bilemem ama yayinlandigi sürece bu sekilde devam ederse ben izlerim.

dizinin jenerik müziği muhteşem olmuş gökhan kırdar farkını göstermiş yine kral adam

kurgu kemalettin osmanlı
yönetmen serdar akar
müzik gökhan kırdar

yok böyle bişey
yorumlara baktım biraz dizi baya beğenilmiş

Yıllar sonra Kurtlar Vadisi dışında ilk kez tekrar başka bir diziyi oturup izledim. Kara Kutu tek kelimeyle muhteşem olmuş. Başta şenaryo olmak üzere, çekim, müzik, oyuncular hepsi birbirini tamamlamış. Oyuncularda ki doğallık beni mest etti zaten. Bazı dizilerde yazılan abartılı diyaloglarla oyuncular seyirciye çok yapmacık gelir.. rol yaptığını fazlasıyla belli eder. Dizinin senaryosu muhteşem.. akıcı ve sürükleyici. Boş ve gereksiz uzatmalar yerine hızlı geçişler.. ırak sahnelerinde türkçe konuşulması yerine verilen alt yazılar.. diyaloglar, aksiyon sahnelerin de ki gerçeklik, genel çekim kalitesi, müzikler, hikaye vs.. tadı damağımızda kaldı.. keyifle izledim.

Tapatalk 2

Son düzenleme:
Dizi çakılmış reytingde. başlamadan 3 reyting anca alır dedim bu tnsde ondan daha az almış . 3 erkek dizisi üstüne survivor olmaz bu tns de intihar gibi bir şey

Dizi çakılmış reytingde. başlamadan 3 reyting anca alır dedim bu tnsde ondan daha az almış . 3 erkek dizisi üstüne survivor olmaz bu tns de intihar gibi bir şey

Gün seçimi çok yanlış.. bunu başında da dile getirmiştim.. salı günü izlenen yapımlar belli.. kanal bu hareketiyle diziyi kendi elleriyle çöpe atmış oldu. Reytinglere gelince.. dizi Kanal D'de değilde Fox'da olsaydı emin ki oranlar dahada yüksek olurdu. Neyse.. bize artık sadece geçmiş olsun söylemek kalıyor.

Tapatalk 2

Son düzenleme:
Haklısın fox reytinglerde şahane???

ben dün 50 dakika izledikten sonra anlamıştım böyle olucağını sanada söylemiştim zaten cnm 5 bölüm görürse görür ama 6.bölüme çıkamaz
ayrıca diğer vdici arkadaşların bukadar beğenmesinede açıkcası çok şaşırmıştım tabiki zevk meselesidir birşey diyemem
ama kendi açımdam demem gerekirse eğer butür dizileri bizim insanlarımız izlemez yani reaksiyonu bile karışık buldular kaldıkı ben reaksiyonu izlemiştim ama karakutuya dayanamadım bu dizi dahada karışık olmuş herkes anlayamaz bu diziyi bugün tekrar bir izledim belki beğenirim bu sefer diye ama yok hiçbirşey anlayamadım yine
ben 5 bölüm dedim ama haftaya yine bu oranları alırsa kanal d diziye 3.bölüm için son şans verir ve 3.bölüdme yine artış olmazsa
bu dizi 4.bölümde final yapar ben şimdiden söyliyeyim yani haftaya düşük olursa son bir şans alır 3.bölümdede öyle giderse final kararı çıkar 4.bölümde biter 🙂🙂🙂

ben dün 50 dakika izledikten sonra anlamıştım böyle olucağını sanada söylemiştim zaten cnm 5 bölüm görürse görür ama 6.bölüme çıkamaz
ayrıca diğer vdici arkadaşların bukadar beğenmesinede açıkcası çok şaşırmıştım tabiki zevk meselesidir birşey diyemem
ama kendi açımdam demem gerekirse eğer butür dizileri bizim insanlarımız izlemez yani reaksiyonu bile karışık buldular kaldıkı ben reaksiyonu izlemiştim ama karakutuya dayanamadım bu dizi dahada karışık olmuş herkes anlayamaz bu diziyi bugün tekrar bir izledim belki beğenirim bu sefer diye ama yok hiçbirşey anlayamadım yine
ben 5 bölüm dedim ama haftaya yine bu oranları alırsa kanal d diziye 3.bölüm için son şans verir ve 3.bölüdme yine artış olmazsa
bu dizi 4.bölümde final yapar ben şimdiden söyliyeyim yani haftaya düşük olursa son bir şans alır 3.bölümdede öyle giderse final kararı çıkar 4.bölümde biter 🙂🙂🙂
Kanal d nin elinde kaldı 2 dizisi @Çiğdem-
Arka sokaklar ve vadi vadi başka kanala geçerse 1 dizisi kalacak Türker inanoğlundan kanal d te darbe

Şimdi tekrarı var. Dizinin anlaşılmayacak bir yanı yok sen demek alıştın amerikan dizileri Türk dizileri ağır geldi ))) basit bir anlatım seçilmiş.

Dizinin ana yanlışı bodoslama konuya girmiş olması. sanki vadinin ara bölümü gibi. kimseyi tanımadan anlatması biz tanımadığımız kişilerin hikayesini niye izleyelim tabi ikinci sorun fazla bar taksim biranın dizide olması aşırı bohem bir yaşam stilini anlatıyor bu stil twitter'da yaygın olsa türkiyenin geneline ters. Ama asıl sorun biz bu diziyi niye izlemek ana sorunsalı olmayan bir mesele. Bu saydıklarım İleri bölümler duzelirse iyi dizi.

belkide karakter tanıtımı olmadığı için sevmemiş olabilirim seninde dediğin gibi
kurtlar vadisinin pusus erisi bile 6.bölüme kadar falan karakter tanıtımlarıyla düşük seviye bölümelrle başlamıstı
reaksiyonda 4.bölüme kadar falan karakter tanıtımlarıyla başlayıp sonradan açılmıstı
bu dizi hemen bir patırdı gürültüyle başladı dizide başrolun kim olduğu bile anlaşılmıyor kısaca ben beğenmedim malesef 🙂🙂🙂

Herkes anakonu okumuş ve karakterleri tanıyormuş gibi başlamışlar daha da karakter tanimitimi yapılmayacak çünkü tüm karakterler ortada ana sorun neyi belki o açılacak diğer bölümler o kadar

@pompy ben anladım biraz inan bana kvp'ciler biraz anlaşa diziye savaş açarlar

behzat ç.yi izlemeyen vadiciler,bu diziyi izliyor ya pes!

Son düzenleme:
dizi sağlam ilerliyor tempo düşmüyor her an yeni bir heyecan bu dizi bitmesin emeklere yazık olmasın

aslında bu dizinin yapımı ADAM film ama o kapandığı için pana ile çalışılıyor,vadiciler behzat ç.yi izliyor gibi bişey oldu

dizi sağlam ilerliyor tempo düşmüyor her an yeni bir heyecan bu dizi bitmesin emeklere yazık olmasın
bu arada dizinin senaristi behzat ç.nin senaristi ve bu dizi adam film kapatılmasaydı pana değildi yapımı...

barış ailesine kavuştu hafızası da bir iki bölüme gelir gibi dizi çok iyi bir tempoyla gidiyor senaryoyu kestirmekde zor müthiş tek kelimeyle

@dizimedya mehmet erdem in yazıp serdar akar ın çektiğini biliyoruz herhalde saçmala adam filmle ne alaksı var sevdiğsende beğenmediysen de sorumlusu yapımcısı olan pana filmdir

mehmet erdem kendisi söyledi bunu adam film kapanmasaydı bu dizidede onunla çalışacaklarını

pana kendi tutturamiyor başka yerden alak demişler ama tns de adam filmin bir işi tutmuş mu behzat ç nasıl çekildiği ortada sen hangi akılla bu işe güvenirsin. bugünde biraz izledim maalesef kötüydü