Kanal D Kara Kutu - Dizi Yorumları

Yiğitt

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
46,593
Puanı
1,060
Kanal D'nin yeni ve iddialı dizisi Kara Kutu ilk bölümüyle bu akşam yayın hayatına başlıyor.

Başrollerinde Orhan Kılıç, Sümeyra Koç, Deniz Uğur, Hazım Körmükçü, Ali Kaptanlar, Sema Atalay, Remzi Evren, Şevval Sam ve Kerem Alışık gibi isimlerin yer aldığı dizinin yapımcılığını Pana Film üstleniyor. Yönetmenliğini Serdar Akar'ın yaptığı dizinin senaryosu ise Ercan Mehmet Erdem'e emanet.

Kara Kutu yeni bölümleriyle her salı 20.00'da Kanal D ekranlarında.

Dizi ile ilgili bölüm yorumlarını ve fragman paylaşımlarını bu konu altından yapabilirsiniz.

Son düzenleme:
Bakalım tutacak mı bu dizi?
Kanal D inşallah pişman olmaz Küçük Ağa'yı bitirdiğine.

Oyuncu kadrosu gayet güzel bir dizi, Kanal D adına tutmasını umuyorum.

kara kutu tanıtımları iyiydi, umarım dizi tutunmayı başarabilir

Bunu da izlemeyeceğim, ama tüm ekibe başarılar.

Ay berbat bir dizi ben bu kadar kotu bir dizi görmedim ATV hangi akılla bu diziyi yapmış

ne atv si cnm hatların karıştı galiba hahahah
Uff Ya hemen niye atladin yine )) dizi başladı mi nasıl kotu dizi diyeceğine ATV te takildin racon sayfasına da aynısı yazdım bakalım oraya da atlayan çıkacak mi))))

Uff Ya hemen niye atladin yine )) dizi başladı mi nasıl kotu dizi diyeceğine ATV te takildin racon sayfasına da aynısı yazdım bakalım oraya da atlayan çıkacak mi))))
racon konusunada kanal d yaz cnm ozaman atlayan olur

Öyle yaptım canım))) ben dizi başlayınca yazdım saate bakmadan atlayan olur dedim sen erken davrandın)))
atv yazısı olmasa birşey söylemezdim ben kötü olmui yorumun hiç dikaktimi çekmemişti çünkü🙂🙂🙂

Pkpkpkppoň oookkkkkkkkkkkkkpbk

Bir ilk yapıp yıllar sonra Türk dizisi izleyeceğim, Leyla ile Mecnun 'ları saymazsak. Umarım fragmanı ve konusu gibi dizi de güzel olur. Eğer işin içine aşk, aile dramı, arada serpiştirilen komik sözler, zaman geçirmeye yönelik hareketler (uzun süre bakışmak gibi) girerse diziyi anında bırakırım ama 2003'deki Kurtlar Vadisi gibi çıkarsa sonuna kadar izlerim.

jenerik müziği çok başarılı olmuş gökan kırdar etkisini hemen belli ediyor gerçekten

Demin baktım, Kanal D yine jenerikten sonra yapıştırmış reklamı. Sonra niye dizi tutmuyor?

dizi müzikleri tam da beklediğim gibi süper gökhan kırdar vermiş ayarı 😀

dizinin kurgusu geçişleri iyi yalnız insanlar kafa yormamak için diziye pek şans tanımazlar gibi malesef