mine kösemi bitiren gelini turhan sultan olsunasiye cadı sultan rolünde süper gidermine ise kıyamam çok ezerler haremde maviş gözlerine yandığımının minesi) ne kadar tombişik kız)
mine kösemi bitiren gelini turhan sultan olsunasiye cadı sultan rolünde süper gidermine ise kıyamam çok ezerler haremde maviş gözlerine yandığımının minesi) ne kadar tombişik kız)
ben minede hala o şeyi göremedim işte yani ışığınımine kösemi bitiren gelini turhan sultan olsunminede o şeyi gördüm ben yani ışığı kesin beroşu bititirir
Merak ettim şimdi en kısa zamanda final bölümünü izlemeliyim.ay bitti güzelim dizi .ss Allah @Çiğdem- in ömüşünü dop etsin @destere nin bereni kenandan bir düzine çocuk sahibi olsunay neyse mutlu sonla bitti en azından
bade hakettiği gibi cezaevine düştü
sait totoş gibi kaldı tek başına
ömerle canan evlenmiş çocuk da yapmış ömer totoşu kazıklara gelse daha iyiydi.ss
pervin pavyona düştü hakettiği yer aslındaasiye ile bir karşılaşsa iyi olurdu
mine ile aslan evlendi bunlar da çocuk yapmış maşallah herkes çocuk yapmış
babaanneyle salim ölmeden finali görebildiler helal
hale yalısına ve parasına kavuşmuş annesi çok sevinmiştir
ali de kız bulmuş kendine oda evlenmiş gerzek .ss
taylan @sürgünüm ün hayalindeki hayatı yaşamaya başladı
asiye ve çetin mutlu sona ulaştı biraz hapis yatıp
ve son olarak semra anneannem akıl hastaneleri köşelerinde tek kaldı bunlar hep @Aserat ın pis oyunları .ss pervinle ateşli gece geçiresice.ss
@denizz19 @GunesinOglu @Harunnn60
ay bitti güzelim dizi .ss Allah @Çiğdem- in ömüşünü dop etsin @destere nin bereni kenandan bir düzine çocuk sahibi olsunay neyse mutlu sonla bitti en azından
ömerle canan evlenmiş çocuk da yapmış ömer totoşu kazıklara gelse daha iyiydi.ss
ve son olarak semra anneannem akıl hastaneleri köşelerinde tek kaldı bunlar hep @Aserat ın pis oyunları .ss pervinle ateşli gece geçiresice.ss
Semra gudubetine iyi olmuş, hastane köşelerinde usulca ölümünü beklesin artık.ay bitti güzelim dizi .ss Allah @Çiğdem- in ömüşünü dop etsin @destere nin bereni kenandan bir düzine çocuk sahibi olsunay neyse mutlu sonla bitti en azından
pis yolarım seni kaknem.ssSemra gudubetine iyi olmuş, hastane köşelerinde usulca ölümünü beklesin artık.
Müsait bir zamanda son bölümlerini de bir izlemek lazım, ama ne zaman bakabileceğimi bilmiyorum.
ay pis semra anneanneme kötü kötü laflar etmiş sılasının saçları beyazlayasıca.ssUzun süre takip ettiğim dizimin birkaç bölümünü izleyemesem de finalini izlemek çok istemiştim nitekim izledim de gönül isterdi devam etsin ama olmadı sağlık olsun 37 bölüm de fena bir bölüm sayısı değil.
Semra anneanne Layığını buldu ve akıl hastanesine düştü nihayetinde çıkmamak üzere iyi oldu.
Asiye'nin babaannesinin karşısına çıktığında tepkisi çok iyiydi bayağı inandırıcıydı.
AsÇet sahnesi daha iyi olmalıydı bence daha güzel bir şey olabilirdi bence. Bölümün sonunda hepsine neler oldu söylemi güzel tasarlanmış ama bence AsÇet sahnesinde değişik bir görüntü oluşsaydı keşke.
Ancak her şeye rağmen çok severek ve zevkle izlediğim bir diziydi unutulmayacaklar arasında yerini aldı bile çoktan.
Tüm ekibe teşekkürler yeni projelerinde başarılar.
Onun yaptıkları bini geçmişti bende severdim de çok abarttılar onun karakterini çok saçmalamıştı senaryo onun üzerinde.ay pis semra anneanneme kötü kötü laflar etmiş sılasının saçları beyazlayasıca.ss
daha yapacakları vardı bir de pervinle işbirliği yapsaydıOnun yaptıkları bini geçmişti bende severdim de çok abarttılar onun karakterini çok saçmalamıştı senaryo onun üzerinde.
Tek eksik senin de yazdığın gibi keşke Pervin de Asiye'yi görseydi.daha yapacakları vardı bir de pervinle işbirliği yapsaydı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?