ATV Kara Ekmek - Dizi Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Yiğitt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Umarım sezon finalinde olduğu gibi hayal kırıklığı yaşamayız ve güzel bir sezon açılışı izleriz.

@Aserat Mine neden ayrıldı Ali'den? Kaçırmıştım son bölümleri
Semra, Pervin'e kendini Füsun olarak tanıttı. Diğerleri ile birlikte Pervin de onun gerçek kimliğini öğrenince Mine de ondan yerini öğrenmesini istedi. O da Ali'den ayrılması şartıyla kabul etti, çünkü Ali'yi seviyordu. Bu nedenle Mine ablası için kendini feda etti ve Ali'den ayrıldı.

Peki bu isteği neden Mine sorgulamadı ki? Pervin'in Ali'ye olan aşkından haberi var mı yani

Peki bu isteği neden Mine sorgulamadı ki? Pervin'in Ali'ye olan aşkından haberi var mı yani
Haberi yok, ama Asiye'nin bebeği Semra tarafından kaçırıldığı için pek sorgulamadı. Ki bebek de erken doğdu, bu da başka ve uzun bir hikaye. Sen nereden sonrasını izlemedin?

Bilmiyorum ki ya
Neyse çözdüm ama, sağolasın
Artık bu sezonu bölüm aksatmadan takip edersin.

Yeni jenerik gelmiş, hoş gelmiş.

Jenerikteki sırasını düşünürsek Mine bu sezon çok daha fazla ön planda olacak gibi, Taylan da şimdilik yerini koruyor, ama biraz geriye düşmüş.

Kiralık Aşk reklam verdiği zaman Kara Ekmek yayında olacak, akıllı hamle.

Son düzenleme:
Yeni jenerik daha güzel olmuş.

Engin Hepileri birkaç bölüm oynayıp ayrılacak sanırım zaten fragmanlarda da az görünüyor jenerikte de ön planda değil.

Jenerik süper. Elifcan Ongurlar'ın daha çok önce çıkacak olması daha da süper
Engin Hepileri inşallah çıkmaz diziden o kadar haber çıktı ama
@Aserat

Jenerik süper. Elifcan Ongurlar'ın daha çok önce çıkacak olması daha da süper
Engin Hepileri inşallah çıkmaz diziden o kadar haber çıktı ama
@Aserat
Ranini yeni sezonda 1-2 bölüm oynadıktan sonra ayrılacağını söylemişti, bir anda ayrılması garip olurdu zaten. Yokluğu iyi kapatılır umarım.

Bende diziyi bu aksam bakmaya baslicam daha once bakmadim ama nasil olsa 3-4 bolume herseyi anlarim.