Semra, Pervin'e kendini Füsun olarak tanıttı. Diğerleri ile birlikte Pervin de onun gerçek kimliğini öğrenince Mine de ondan yerini öğrenmesini istedi. O da Ali'den ayrılması şartıyla kabul etti, çünkü Ali'yi seviyordu. Bu nedenle Mine ablası için kendini feda etti ve Ali'den ayrıldı.@Aserat Mine neden ayrıldı Ali'den? Kaçırmıştım son bölümleri
Peki bu isteği neden Mine sorgulamadı ki? Pervin'in Ali'ye olan aşkından haberi var mı yaniSemra, Pervin'e kendini Füsun olarak tanıttı. Diğerleri ile birlikte Pervin de onun gerçek kimliğini öğrenince Mine de ondan yerini öğrenmesini istedi. O da Ali'den ayrılması şartıyla kabul etti, çünkü Ali'yi seviyordu. Bu nedenle Mine ablası için kendini feda etti ve Ali'den ayrıldı.
Haberi yok, ama Asiye'nin bebeği Semra tarafından kaçırıldığı için pek sorgulamadı. Ki bebek de erken doğdu, bu da başka ve uzun bir hikaye. Sen nereden sonrasını izlemedin?Peki bu isteği neden Mine sorgulamadı ki? Pervin'in Ali'ye olan aşkından haberi var mı yani
Bilmiyorum ki yaHaberi yok, ama Asiye'nin bebeği Semra tarafından kaçırıldığı için pek sorgulamadı. Ki bebek de erken doğdu, bu da başka ve uzun bir hikaye. Sen nereden sonrasını izlemedin?
Artık bu sezonu bölüm aksatmadan takip edersin.Bilmiyorum ki yaNeyse çözdüm ama, sağolasın
Ranini yeni sezonda 1-2 bölüm oynadıktan sonra ayrılacağını söylemişti, bir anda ayrılması garip olurdu zaten. Yokluğu iyi kapatılır umarım.Jenerik süper. Elifcan Ongurlar'ın daha çok önce çıkacak olması daha da süperEngin Hepileri inşallah çıkmaz diziden o kadar haber çıktı ama@Aserat
11 ay uzun bir süre, çok tuhaf bir şey yok gibi aslında.Hiçbir şey olmamış gibi sapasağlam görünmesi biraz tuhaf geldi bana
Ne bileyim o vurulmanın bi izi kalmalıydı yine de bence11 ay uzun bir süre, çok tuhaf bir şey yok gibi aslında.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?