BaşlıyorDedenin bu kadar meraklısı olduğunu bilmiyordum. Asiye ve Çetin için de çok soru geldi, bence onlarla sohbet yapılsa çok daha fazla ilgi görür.
BaşlıyorDedenin bu kadar meraklısı olduğunu bilmiyordum. Asiye ve Çetin için de çok soru geldi, bence onlarla sohbet yapılsa çok daha fazla ilgi görür.
Daha çok beklersin hiçbir şey olmaz Semra AnneanneyeSemra kendini denize atacak galiba, inşallah atlar ve geberir.
Semra intihar edince pek bir sevindiğim doğrudur.
Ne yazık ki işin acı tarafı o; ama ölse bile hiçbir etkisi olmaz, aksine yükselir.Daha çok beklersin hiçbir şey olmaz Semra Anneanneye
Taksiciyi de kesin Anneanneçim ayarladı bak demedi deme
Atlamadı tabiiki daha çok beklersin
Pervin yanıyor yanıyor çirkef iftira da atıyor Ali'yeNe yazık ki işin acı tarafı o; ama ölse bile hiçbir etkisi olmaz, aksine yükselir.
Ne yani, bu güzelim bölümü yarıda mı bırakacaksın?Neyse şimdilik yeter reklamlara kadar izledim
Pervin yanıyor yanıyor çirkef iftira da atıyor Ali'ye
Girme kanıma evime gidecektim başladı yine Çeto'nun sesi geliyor bir bakayım en iyisiNe yani, bu güzelim bölümü yarıda mı bırakacaksın?
Nerede izliyorsun ki?Girme kanıma evime gidecektim başladı yine Çeto'nun sesi geliyor bir bakayım en iyisi
Tv den rahat rahat izledimNerede izliyorsun ki?
Ne ortalaması dizinin bu bölümünü arkadaşımdan izledim o da beğendi Dizi 1 seyirci daha kazandıBu bölüm mü ortalama?
@Aserat Semra Anneanne geceleyin Ahmet'in mezarına giderken bir taksici vardı ya "git kadın ben mezar kazamam" diyen o çocuk set çalışanıydı (onu da oynatmışlar bu bölüm ) dikkatimi çekti
Ölmez zaten kesin Taksici ile anlaştıbence ölmedi, cesedi görmeden inanmamdaha yapacağı binbir kötülük var
Oyle bi dizimi vardi 😱Ben her dizisini izledim 😱Zoraki Koca da var.
Unutulmaz (ismi boyleydi galiba )
Dedektif memoli
emanet
Kara ekmek
Kızın izlemedigim dizisi yok ama fanı değilim denk geliyorum 😱
Bi tek kaçak dizisini izlememisim 😱@cookies
Bilmiyor musun? 😱Oyle bi dizimi vardi 😱
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?