adresi bana verebilirmisin acabaResmi Youtube hesabından sohbet yapılacakmış.
adresi bana verebilirmisin acabaResmi Youtube hesabından sohbet yapılacakmış.
Diziyi izledim ilk bölüm oldukça şahaneydi çok etkiledi Özlem Yılmaz rolünü harikaüstü yapıyor yalnız Asiye karakterinin hayatı biraz uzun tutulmuş konuyu bağama adına ama olsun beğendim herşey eksiksizdi@gözlemci yorumlarını buraya bekliyorum bak
İyi iyi beğenmene sevindimDiziyi izledim ilk bölüm oldukça şahaneydi çok etkiledi Özlem Yılmaz rolünü harikaüstü yapıyor yalnız Asiye karakterinin hayatı biraz uzun tutulmuş konuyu bağama adına ama olsun beğendim herşey eksiksizdi2.Bölüme devam
aynen öyle bu dizide özlem süper bu rol ona çok yakıştı vallaDiziyi izledim ilk bölüm oldukça şahaneydi çok etkiledi Özlem Yılmaz rolünü harikaüstü yapıyor yalnız Asiye karakterinin hayatı biraz uzun tutulmuş konuyu bağama adına ama olsun beğendim herşey eksiksizdi2.Bölüme devam
İyi dizi kendini belli ediyor zatenİyi iyi beğenmene sevindimBoşuna o kadar izle demedik değil mi ?
Aaa onu paylaşmayı unuttum benİyi dizi kendini belli ediyor zaten
Ayrıca Semra anneanne ile çekilmiş olan fotoğraf ve tanışmamız da diziye başlamama etken
Gerçek yaşamlarına bakarsam Semra karakterini canlandıran teyze pek bi sıcakkanlıydıaynen öyle bu dizide özlem süper bu rol ona çok yakıştı valla
asiyeyi süper oynuyor😉
tabii canım sonuçta semra dizinin bir karakteri gerçek hayattaGerçek yaşamlarına bakarsam Semra karakterini canlandıran teyze pek bi sıcakkanlıydı
Ben paylaşayım bariAaa onu paylaşmayı unuttum ben
Ne teyzesiGerçek yaşamlarına bakarsam Semra karakterini canlandıran teyze pek bi sıcakkanlıydı
paylaş Taylan gözlerini kapamayaydı herşey daha iyi olacaktı ya neyseBen paylaşayım bari
Benden size gelsin ve dizinin sevenlerineNe teyzesi"Semra Anneanneciğimiz" o değil mi? @xemrexxx
paylaş Taylan gözlerini kapamayaydı herşey daha iyi olacaktı ya neyse
Semra Anneanne ile olan resmin iyi olmuş
Daha ben kötü yanını görmedim görüşürüz sonra diziye devam edeyimSemra Anneanne ile olan resmin iyi olmuşÇok sıcakkanlı biri kötü rol hiç yakışmıyor kendisine
Hatta dizide Assiye valla Anneanne oscarlık oyuncusun diyordu
Tmm hadi izle bakalımDaha ben kötü yanını görmedim görüşürüz sonra diziye devam edeyim
Zaten @MelankoliK de zamanında Semra ile konuşmuş, fazla yakınında dolanmayın bence. Bakışı bakış değil.
bu resimdeki senmisin
tanımıyorum ben o yüzden sordum daha önce resmini görsemBaşka kim olacaktı ki?
Semra AnneanneçimZaten @MelankoliK de zamanında Semra ile konuşmuş, fazla yakınında dolanmayın bence. Bakışı bakış değil.
Evet @vadikızı resimdeki @gözlemcitanımıyorum ben o yüzden sordum daha önce resmini görsem
sormam değilmi
Sana da şaka yapılmıyor.tanımıyorum ben o yüzden sordum daha önce resmini görsem
sormam değilmi
Ne Taylan umurumda, ne de Semra. Özlem Yılmaz ile resim çekilebilen olursa kurban keserim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?