Bıyıkla tanıyamadım baştan, bir oyuncu var ona benzettim. Az daha konusunu açacaktım. ssAtıl'ımız değişik çıkmış
Bıyıkla tanıyamadım baştan, bir oyuncu var ona benzettim. Az daha konusunu açacaktım. ssAtıl'ımız değişik çıkmış
Evet,baya değişmiş.Bıyıkla tanıyamadım baştan, bir oyuncu var ona benzettim. Az daha konusunu açacaktım. ss
vayy fragmana bak aboo anneanne ne öyle kılık değiştirmiş aboo
fragmanlar güzel anneanne asiyenin babasına zehir mi16. bölüm fragmanı
aynen öyle süperdi bölüm ya bende beğendim asiyenin babası ölmez inşallahBu bölüm süperdi yayında ve yapımda emeği geçen herkese teşekkürler.
Asiye & Çetin yine çok şapşik çok tatlılardı.
bende hale ve annesini sevmiyorum ya valla anneanne ileri gitmeye@Aserat son bölümü izledimAnneanne chucky gibi dolanıyor ortalıkta, bu sefer çok ileri gitti ama.. Asiye ve Çetin nasıl güzel bir çift diziyi onlar izletiyor benceAma yine de neredeyse tüm karakterleri seviyorum Taylan dışında. Hepsiyle empati kurabiliyorum. Hale ve anasını bile seviyorum diyim sen anla
Anneanne sezon sonu ölür bencebende hale ve annesini sevmiyorum ya valla anneanne ileri gitmeye
devam ediyor bakalım daha ne yapacan
ay asiye çetin süper ya
Hiçbir şey olmaz Semra anneanne'yeAnneanne sezon sonu ölür benceAli-Mine çiftini de çok seviyorum ben.
anneaane daha ölmez bence ali mine çiftini seviyorum evetAnneanne sezon sonu ölür benceAli-Mine çiftini de çok seviyorum ben.
İyi de o zaman yakın zamanda Selen'in Asiye olduğu ortaya çıkar konu biterHiçbir şey olmaz Semra anneanne'yebakar o başının çaresine
bence daha asiye olduğu ortaya çıkmazİyi de o zaman yakın zamanda Selen'in Asiye olduğu ortaya çıkar konu biter
Bulurlar bir konuİyi de o zaman yakın zamanda Selen'in Asiye olduğu ortaya çıkar konu biter
Aa sete mi gittinBulurlar bir konu
Kıyamam ben Anneanneye hiç de kötü rol yakışmıyor kendisine
hatta bu konuyu konuştum kendisiyle (sete uğradığımda )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?