ATV Kara Ekmek - Dizi Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Yiğitt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
anladığım dizinin senaristi değişmiş. konu tamamen değişmiş Semra kaynana dizinin full kötüsü olmuş assiye dizinin iyisi olmuş. eski konular tamamen kapatıldı. demekki yeni gelen senaristler benim aylardır yaptığım eleştiriyi ciddiye almış (aklın yolu bir) ama tabi ana konudan sapilmasi hiç bir zaman fayda getirmemiştir

izlediğim diziyi eleştirim izlemediğim dizileri asla elestimen . izlemediğim diziyi nasıl elwstireyim yahuu))
anlamadın dediğimi harun üzülmüş dedin ya onu diyorum
harunda izliyor diziyi demedinmi sen eleştirirken o diziyi kimler
izliyorsa onu düşünmek gerekir eleştir ama kırıcı olmadan
eleştir🙂

anladığım dizinin senaristi değişmiş. konu tamamen değişmiş Semra kaynana dizinin full kötüsü olmuş assiye dizinin iyisi olmuş. eski konular tamamen kapatıldı. demekki yeni gelen senaristler benim aylardır yaptığım eleştiriyi ciddiye almış (aklın yolu bir) ama tabi ana konudan sapilmasi hiç bir zaman fayda getirmemiştir

izlediğim diziyi eleştirim izlemediğim dizileri asla elestimen . izlemediğim diziyi nasıl elwstireyim yahuu))
anlamadın dediğimi harun üzülmüş dedin ya onu diyorum
harunda izliyor diziyi demedinmi sen eleştirirken o diziyi kimler
izliyorsa onu düşünmek gerekir eleştir ama kırıcı olmadan
eleştir🙂

anladığım dedim. kesin değişmiş demedim. keşke anlayarak cevap versen. izlediğim her şeyi eleştirim. yanlış yorum yapıyorsam neden rahatsız oluyorsunuz gül geç)))
bir insan rahatsız olursa gülemez beyazsoycum

ben de onlar için yazıyorum. uyanın kötü dizi izlemeyin diye. iyilik yapmakta suç mu))

Neden gelmiyor ki?
nedenini bilmiyorum malesef

ben de onlar için yazıyorum. uyanın kötü dizi izlemeyin diye. iyilik yapmakta suç mu))
@beyazsoy yine saydırmışsın diziye

Bir şeyi de beğen yahu
Sonuçta dizi bu,ara sıra mantık hatası olabilir.
Sen devam et geç,
Bende görüyorum bazen mantık hatalarını... mesela ;
Asiye Çetine atarlanıp "oğlum sizin haram paranız bizim kursağımızdan geçmez" diyordu,
ee niyetin neydi haram lokma boğazından geçmiyorsa ne işin var yalıda,ne işin var şantajla

Yani bunları bizlerde görüyoruz yine de dizinin bazı noktaları bizleri çekiyor ve izliyoruz,
mesela ben şahsen, ilkten Unutulmaz da devamlı ağlayan Eda'nın (Özlem Yılmaz'ın) yüzü sonunda gülüyor mu? diye merak ettim ve diziye devam ettim +
(Şu an [HASHTAG]#Assiye[/HASHTAG] 'nin atarlanmaları için izliyorum
)
Yani yine eleştir,kimsenin damarına basmadan
Bu kadar Üzme diziyi izleyen arkadaşları

Hadi Asiye den bir atarla mesajımızı sonlandıralım

''Eve kız atabiliyorsan değil,masanın üstüne ekmek parası koyabiliyorsan adamsındır." Aaatarlı Assiye

Son düzenleme:
Allahtan baştan sonra izlemiyorum kahirdan olecektiniz))

bir gün düzelir diye izliyorum sanırım)) ben dizinin düzelebilir ihtimalini sevdim))
Neyinin düzelmesini bekliyorsun,yani ne olması gerekir senin rızanın olması için )) Hale ile Taylan'ı barışmasını mı istiyorsun )))

benim bildiğim devamlı eleştirdiğin;
dizide niye herkes kötü,
niye Assiye yi iyi gösteriyorlar,
şantajcılık iyi birşey mi ? gibi şeyleri kafaya takıyorsun ))
yanlış anlamışsın bence okumadın neyse))

eleştirimi ilk bölümde beri aynı. assiye dizinin kötüsü aslında ama senaristler asiyeye dizinin iyisi olarak sunuyorlar. doğal olarak dizinin gerçek iyisi yok. doğal olarak dizi yan hikayelerle ayakta duruyor. o kadar çok yan hikaye denediler ve vazgeçtiler ki onlarda tükendi. çünkü dizinin ana konusu yok. dizinin ana konusu olması için dediğim gibi dizide gerçek iyi ve gerçek kötü olmalı.

şimdi yine bir yan hikaye buldular iyi damar diye ana konu yaptılar. ama yine kötü asiyeyenin karşısında daha da kötü biri koydular.

şimdi sen burda assiye niye kötü neden iyi yapıyorlar anlarsan daha yapacağım bir şey yok))

kötü dizi olduğuna sen karar veremezsin herkes kendi iradesini
kullanır istediği diziyi izler istemediği diziyi izlemez buna sen dahil
kimse karışamaz bırak herkes kendi karar versin ayrıca kötü dizi
deme ne olursa olsun ortada emek veriliyor🙂

Allahtan baştan sonra izlemiyorum kahirdan olecektiniz))
baştan sona izlemiyosun hiç izleme yorumda yapma beğenmediğin
diziyi niye izliyosun

bir gün düzelir diye izliyorum sanırım)) ben dizinin düzelebilir ihtimalini sevdim))
böyle düşünülecek bir dizi değil kara ekmek güzel bir dizi
bu kadar çok eleştiriyosun izleme bence sen bilirsinde
madem beğenmiyosun kendine zulüm etme🙂

kötü olduğuna sen karar veremezsin kötüde diyemezsin emeğe
saygılı olarak kötü ise izleme o zaman bu kadar çok eleştirdiğim diziyi
izlemem ben valla
senaristlerde iyi sundukları yok baştan beri böyle dizi ana konumu yok
ana konu asiye başka kimlikle zenginlerin arasına giren asiye ve onun etrafında gelişen olaylar ana konu olmazsa asiye niye var dizide bence izleme bu diziyi bırak😉

bu bir dizi niye bu kadar takıyorsun alabilirler ne var bunda ayrıca
belirtmediklerini nerden biliyosun hangi senarist bunu burdan aldık
der bunu aklın alıyormu tek derdin diziyi kötülemek bence yerinde
olsam bu kadar eleştirceme izlemem🙂

@beyazsoy senaristler değişmedi kesin diye konuşuyosun semra kaynanaya
gelince karakterde değişme yok kadının hastalığı varmış o tekrar ortaya çıkıyor
ve hastalığından dolayı torunumu koruyayım diye bunları yapıyor kötülükten
değil hastalığından yapıyor kötü karakter değil hasta bir karakter o
bence sen bu diziye yorum yapma valla

Son düzenleme:
yanlış anlama yok @MelankoliK çok güzel demiş takıyosun gerçektende
çünkü eleştirilerin aynı şeylerle takmasan aynı şeyleri sürekli eleştirmezsin

yeni gelenler totoş çıktı sevgililermiş çetinin nasıl eli ayağına dolandı kızı görünce
[HASHTAG]#AsCet[/HASHTAG] i ayıracakalrmış sıkar o canım
anneanneciğim yanlış kişiye sıktı kurşunu
neyse 2 maaş ikramiyeyle kapattı olayı
bir de ahmet beyin otelde görüştüğü kadın gelse tam oalcak
pervin çalışmalara devam ediyor mineyle aliyi ayırmak için
salim kızını hırsız sanıyoe kuaför kadın yüzünden ama asiye iyi ders verdi ona

uff vadikızı düşüncelerine keşke kendi uysan. bana bir diziye kötü diyemezsin deyip bana izleme demen nasıl bir çelişki)) kim karar verecek izleyeceğim diziye, başkalarının düşüncelerine saygılı ol

dizi kötü bunu ben değil izleyenler diyor aldığı reyting ortada 4 reytingli dizi iyi değildir.

yanlış anlama yok @MelankoliK çok güzel demiş takıyosun gerçektende
çünkü eleştirilerin aynı şeylerle takmasan aynı şeyleri sürekli eleştirmezsin

diziye taktığım yok. taksam baştan sona izler tüm hatalarını dokerim. iki dakika zaping yapayım izin ver bari)))

eğer bir yerden çalarak replik yazılıyorsa bu çok önem verdiğin emek hırsızlığıdır. madem bu kadar emeğe önem veriyorsun buna ilk başta senin tepki vermen lazım. vadi kızı bir diziye sevgin seni adaletten uzaklastirmasin))

ben her zaman saygılıyım sinirlerime hakim olamadım yoksa demem ben kimseye izleme diye bence sen saygılı olda izleyenlere karışma bırak herkes kendi karar versin iyimi
kötümü diye olurmu
bu bölüme kadar gayet iyi devam etti karşısında karagül var medcezir
onlar karşısında ratingleri iyi ratingler karar vermez iyi olup olmadığını

ben her zaman adaletilyimdir tanımadığın için benim hakkımda yorum yapma
olurmu
takıyosun maalesef çünkü ne zaman yorumun görsem sürekli aynı sahneleri aynı karakterleri eleştiriyosun madem baştan sonra izlemiyosun baştan sona izlemediğin
dizi anlaşılmaz o yüzden izleme bence dedim ben tüm bölüm izlesen herhalde
eleştirmediğin sahne kalmaz eleştir bu senin hakkın eleştireceksin buna birşey
dediğim yok ama her seferinde aynı şeyleri eleştirmek eleştirmek olmuyor takmak
oluyor bence kusura bakma konu uzamasın artık cevap vermede
iyi yorumlar herkese😉

zaping yap istediğini yap ona birşey demedim ben
dememde

her zaman aynı şeyleri elestirmem sahne sahne eleştiriyorum geçen hafta dizideki assiyenin laflarını merdivenden düşüp hamileliğin devamını bu hafta da kullanıcıdan bir diyaloğu eleştirdim. zaten ortada duran büyük hata ise sizin gibi arkadaşların sorularına cevap için tekrarlanıyor

ben kimseye bir diziyi izleyin demem demedim çünkü ben saygılıyım ))) herkesin özgür iradesi var. ben yanlışları ortaya koyarım izleyen izler izleyen yol alır gider))

tamam beyazsoycum sen haklısın konu uzamasın
ben birşey demiyorum
son olarak ben saygısız biri değilimdir aslada olmam😉