ATV Kara Ekmek - Dizi Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Yiğitt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Reytingler her şeyi kanıtlar nitelikte değil. 10 reytingli Karagül'ün karşısında 8-9 alacak değil herhalde. Üstelik tonla rakibi var. O yüzden böyle bir günde gayet iyi dayanıyor.

Dizinin asıl hikayesi zaten Asiye'nin kimlik değişimi üzerinden başladı, diğer türlü olmazdı. Ayrıca köşkten ayrılması şimdilik mümkün değil gibi. Evine dönemez, başka yerlerde yapamayacağını da gördük. O yüzden kalmaya devam ediyor.

bu işin tek ölçütü reyting başka bir öleceğimizi yok maalesef. Karadayı karşında paramparça üstelik oses varken ortalığı dağıttı. karagül kim))

vallahi o benim hayatımda assiye ile efsun aynı orada efsun kötü rolde. demek istenince oluyor

14. Bölüm Fragmanı (2):
http://www.atv.com.tr/webtv/kara-ekmek/fragman/14?id=141ff236-746c-46bf-844d-6b1b11320bd

14. Bölüm Özeti:
Ahmet'in ani ölümüyle Taylan, öğrendiği sır ve ailesinin mutluluğu arasında bir tercih yapmak zorunda kalır. Asiye ve Çetin ise kendilerini teslim olmak için hazırlamışlardır. Ancak durumdan habersiz olan ve kocasının acısıyla mahvolan Semra, Asiye'yi ortadan kaldırma planlarına devam edecektir.

Mine ve Ali'nin sözlenmesiyle iki tarafın aileleri arasında gerilim yükseklere tırmanır. Mine'nin Taylan'la yüzleşmesi, Ali ile ilişkisine zarar verecektir.

Yalı halkı, Ahmet'i kaybetmenin üzüntüsü içindeyken, bambaşka bir şokla sarsılır. Evde bomba etkisi yaratacak konuklarla birlikte herkesin hayatında yeni bir sayfa açılacaktır.

Yayın Tarihi: 24 Nisan Cuma
Yayın Saati: 20.00

@xemrexxx, @vadikızı, @cookies, @MelankoliK

Bölüm çok iyi gidiyor, reytingler biraz daha yükselir umarım.

etiket gelmiyor haberin olsun @Aserat

tahmin ettiğim gibi assiyenin lafları twiterdan araklanma

iki dakika adam ol desem kaç dakika kaldı lafı bu siteye bile yazilali 1 sene oldu. burda kullanıldı şimdi ha ha ha))

beyazsoycum diziyi sevmemişsin belli ki bu kadarda eleştirdin
izliyormusun sen bu diziyi

tahmin ettiğim gibi assiyenin lafları twiterdan araklanma

iki dakika adam ol desem kaç dakika kaldı lafı bu siteye bile yazilali 1 sene oldu. burda kullanıldı şimdi ha ha ha))
böyle dizi izleme bence arak olsun ne olacak ki zaten
bunun nesi komik

şu an izlemeye başlıyorum
ben izleyemedim yine abimler geldide off yaaa

öyle baştan sona izlemiyorum izlediğim şeyler reklama girince beş dakika zaping yapıyorum)) benim dizi sevmem önemli değil benim severek izlediğim çok az dizi var.

öyle baştan sona izlemiyorum izlediğim şeyler reklama girince beş dakika zaping yapıyorum)) benim dizi sevmem önemli değil benim severek izlediğim çok az dizi var.
izlemiyorsun maşallah yorumlar bu kadar izlesen ne kadar yorum
yazardın acaba

şaka bir yana kara ekmek bence güzel dizi şu an bakamaıyorum
tekrar bakacam

böyle dizi izleme bence arak olsun ne olacak ki zaten
bunun nesi komik

ben izleyemedim yine abimler geldide off yaaa
komokligi şurda bu dizinin repliklerini çetere tutan arkadaşlar varda onlara güldüm)) Twitter kullansalar bir hafta beklemezler

komokligi şurda bu dizinin repliklerini çetere tutan arkadaşlar varda onlara güldüm)) Twitter kullansalar bir hafta beklemezler
olabilir ne var bunda senaristlerde insan hiç söylenmemiş sözleri
bazen bulamazlar alıntıda yaparlar ne var bunda😉

izlemiyorsun maşallah yorumlar bu kadar izlesen ne kadar yorum
yazardın acaba

şaka bir yana kara ekmek bence güzel dizi şu an bakamaıyorum
tekrar bakacam
sen eskiden izlediğim dizilere yaptığım yorumları görmedin sanırım en son @Harunnn60 kiraz mevsiminin sayfasından kovdu. yazdıklarıma çok üzülüyormus da)))

olabilir ne var bunda senaristlerde insan hiç söylenmemiş sözleri
bazen bulamazlar alıntıda yaparlar ne var bunda😉

etik gereği aldıkları yerleri belirtmesi gerekir.

sen eskiden izlediğim dizilere yaptığım yorumları görmedin sanırım en son @Harunnn60 kiraz mevsiminin sayfasından kovdu. yazdıklarıma çok üzülüyormus da)))
görmedim üzülür tabii ne var bunda izlediğin dizileri eleştir
başkasının izlediği diziyi eleştirirken izleyenleride düşünmek
lazım bence😉

anladığım dizinin senaristi değişmiş. konu tamamen değişmiş Semra kaynana dizinin full kötüsü olmuş assiye dizinin iyisi olmuş. eski konular tamamen kapatıldı. demekki yeni gelen senaristler benim aylardır yaptığım eleştiriyi ciddiye almış (aklın yolu bir) ama tabi ana konudan sapilmasi hiç bir zaman fayda getirmemiştir

görmedim üzülür tabii ne var bunda izlediğin dizileri eleştir
başkasının izlediği diziyi eleştirirken izleyenleride düşünmek
lazım bence😉
izlediğim diziyi eleştirim izlemediğim dizileri asla elestimen . izlemediğim diziyi nasıl elwstireyim yahuu))

halenin anası ne fesat karı be 😱

semra anneanneceiğim ağlıyor

Bölümün aforizmaları by Asiye:
  • "Bu devirde bir tek Azrail'e güveneceksin oğlum. Hiç yoktan niyeti belli."
  • "İki dakika 'adam ol' desem, 'kaç dakikam kaldı' diye soracaksın."
  • "Senin kopardığın fırtına, benim ancak tozumu silkeler!"
  • "Kısa mesajda bile 160 karakter var, bunlarda bir tanesi bile yok."
Senaristler değişmedi, sallayacaksan doğru salla bari. Diziyi beğenmiyor olabilirsin, ama izleyenleri de düşünmek zorundasın.

en iyi yaptığı iş bırak yapsın
))

halenin anasının imaları ne öyle 😱 saçını başını yolmalı bu kadının

anladığım dedim. kesin değişmiş demedim. keşke anlayarak cevap versen. izlediğim her şeyi eleştirim. yanlış yorum yapıyorsam neden rahatsız oluyorsunuz gül geç)))