ATV Kara Ekmek - Dizi Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Yiğitt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Bölüm genel olarak nasıldı diziyi beğendin mi?
Şimdi bölüm sonu, izlemediysen spoiler içinde yazayım tadı kaçmasın.

Taylan: Mine'ye Hale'den boşanacağım ben sana aşığım dedi.

Asiye ise bunu duydu ve ağlamaya başladı. Biliyordursun Asiye'de aşık Taylan'a

çeetinle asiye çok iyi bir çift oldu çok komikler
izlettiriyorlar kendilerini

mine ile taylan ayrılınca çalan sezen aksu şarkısı iyiydi

asiye sedanın boğazına bıçağı dayadı sonunda

taylanın kaynanası asiye tarafından ..t edilince taylanı tehdit etti efendi adam karşılık vrmez biliyor.ss
asiye taylanı ormandaki eve kaldırdı @Çiğdem- in fantezileri resmn

şu sahnede de duygulandık
asiye babasının pilav sattığını öğrenice

pervin nasıl karı öyle ali ye yakın oılabilmek için mine ile arasını yapıyor
berkant da tam totoş.ss

son olarak bu şarkı asiyeden bana gelsin
@destere @aserat54 @cookies @MelankoliK @vadikızı
<iframe src="" width="600" height="600" frameborder="0"></iframe><script src="https://platform.vine.co/static/scripts/embed.js"></script>

Güzel özetlemişsin @xemrexxx, eline sağlık. Hale'nin annesi, Taylan'a ne demişti bu arada? Unuttum. Özlem'in de sesi güzelmiş ayrıca.

dizi enses ilişki tarzında çığır aştı. eskiden iki kız kardeş evli olmayan bir adama aşık olurdu şimdi senaristler çığır aştı artık evli adamlara iki kız kardeş aşık oluyor))) Asiye karakteri ne kadar da duygulu iyi biri gibi gösterilse de maalesef yaptıkları pek iyi birine yaramıyor. başrol değişirse dizi atlama yapar. dizinin başrolü elifcan olguner olmalı. ve farklı bir hikaye yelken açılmalı ayrıca dizi de herkesin bir açığı var herkes birbirinin açığında şantaj ediyor bir tane doğru kadın yok))

zaten diziyi iki iyi oyuncu götürüyor asiyenin kardeşi elifcan olguner ile engin hepileri .

engin hepileri pargalini oyun stili üzerinden gidiyor tipleri de birine benziyor sağlık olsun ))

8.bölümü şimdi izledim harika bir bölüm olmuş sıkılmadan izledim son sahne gayet iyi.

İzledim güzel bir bölüm olmuş. Fragmanı da vermiyorlar hemen , merak ettim

Asiyenin neyi var .ss

güzel yorumlamışsın

şu sahnede de duygulandık
asiye babasının pilav sattığını öğrenice
Ekli dosyayı görüntüle 43805
Pilavcı sahnesi gerçekten iyi olmuştu. Asiyecik nasıl da ağlaya ağlaya yedi pilavı

Fakat senin fotosunu paylaştığın sahnede ASİYE o anda babası için ağlamıyordu ki , Taylan için ağlıyordu

Asiyenin neyi var .ss
Eksiği yok fazlası var
Bir de ağlatmışlar kızcağızı

Reytingleri de yükseltti dizi çok iyi gidiyor.

pişman ederim kızımı boynuzlarsan dedi kısacası
Hahah o biraz daha beklesin,Asiye ona boynuzunu geçirecek

Asiyenin neyi var .ss
Asiye sürekli millete kumpas kuruyor sonra ağlıyor günah çıkarıyor. normal kötü karakterin olması gerek biri ama başrolun değil . ama elifcan(asiyenin kardeşi) iyi biri kötülüğünü şahit olmadık. yani dizinin başrolü aslında başrol değil (kahraman) o zaman diziye bir kahraman lazım o da asiyenin kardeşi dizide herkes kumpassci herkes kötü olur mu biri de iyi olmalı sureuklemeli assiye dursun aynı oranda dizide yer alsın ama elifcan in rolü ve hikayesi artsın

sevdiğim bir dizi ve mine sen neymisssin öylee

O nasil sondu dizinin sonlarini izliyorum artik

Aa hale ve o yaşlı kadin videoyu gördü gibi oldu ama tam goremiycekler veya bahane uyduracaklar bence

Berkanta gitti bizim kız .ss .ss iyi halt yedi
@xemrexxx @Çiğdem- @aserat54
Bizim küçük kızın saclari dökülmüş