Merak ettim şimdi ne oluyor ki?Of Sezen Aksu şarkısı bomba olmuş bu bölüme gitme dur yalan söyledim.
Şu an izlemiyorum. Gitme dur yalan söyledim mesajını görünce merak ettimReklam da izlemiyormusun?
Evet.
Taylan ve Mine'nin sahnesinde Sezen Aksu'nun şarkısı çalmıştı.Şu an izlemiyorum. Gitme dur yalan söyledim mesajını görünce merak ettim
Bölüm genel olarak nasıldı diziyi beğendin mi?Taylan ve Mine'nin sahnesinde Sezen Aksu'nun şarkısı çalmıştı.
Şimdi bölüm sonu, izlemediysen spoiler içinde yazayım tadı kaçmasın.Bölüm genel olarak nasıldı diziyi beğendin mi?
Güzel özetlemişsin @xemrexxx, eline sağlık. Hale'nin annesi, Taylan'a ne demişti bu arada? Unuttum. Özlem'in de sesi güzelmiş ayrıca.çeetinle asiye çok iyi bir çift oldu çok komiklerizlettiriyorlar kendilerini
mine ile taylan ayrılınca çalan sezen aksu şarkısı iyiydi
asiye sedanın boğazına bıçağı dayadı sonunda
Ekli dosyayı görüntüle 43802
taylanın kaynanası asiye tarafından ..t edilince taylanı tehdit etti efendi adam karşılık vrmez biliyor.ss
asiye taylanı ormandaki eve kaldırdı @Çiğdem- in fantezileri resmn
Ekli dosyayı görüntüle 43804
şu sahnede de duygulandıkasiye babasının pilav sattığını öğrenice
Ekli dosyayı görüntüle 43805
pervin nasıl karı öyle ali ye yakın oılabilmek için mine ile arasını yapıyorberkant da tam totoş.ss
son olarak bu şarkı asiyeden bana gelsin@destere @aserat54 @cookies @MelankoliK @vadikızı
<iframe src="" width="600" height="600" frameborder="0"></iframe><script src="https://platform.vine.co/static/scripts/embed.js"></script>
pişman ederim kızımı boynuzlarsan dedi kısacasıGüzel özetlemişsin @xemrexxx, eline sağlık. Hale'nin annesi, Taylan'a ne demişti bu arada? Unuttum. Özlem'in de sesi güzelmiş ayrıca.
İzledim güzel bir bölüm olmuş. Fragmanı da vermiyorlar hemen , merak ettimŞimdi bölüm sonu, izlemediysen spoiler içinde yazayım tadı kaçmasın.
Taylan: Mine'ye Hale'den boşanacağım ben sana aşığım dedi.
Asiye ise bunu duydu ve ağlamaya başladı. Biliyordursun Asiye'de aşık Taylan'a
Asiyenin neyi var .ssdizi enses ilişki tarzında çığır aştı. eskiden iki kız kardeş evli olmayan bir adama aşık olurdu şimdi senaristler çığır aştı artık evli adamlara iki kız kardeş aşık oluyor))) Asiye karakteri ne kadar da duygulu iyi biri gibi gösterilse de maalesef yaptıkları pek iyi birine yaramıyor. başrol değişirse dizi atlama yapar. dizinin başrolü elifcan olguner olmalı. ve farklı bir hikaye yelken açılmalı ayrıca dizi de herkesin bir açığı var herkes birbirinin açığında şantaj ediyor bir tane doğru kadın yok))
zaten diziyi iki iyi oyuncu götürüyor asiyenin kardeşi elifcan olguner ile engin hepileri .
engin hepileri pargalini oyun stili üzerinden gidiyor tipleri de birine benziyor sağlık olsun ))
güzel yorumlamışsınçeetinle asiye çok iyi bir çift oldu çok komiklerizlettiriyorlar kendilerini
mine ile taylan ayrılınca çalan sezen aksu şarkısı iyiydi
asiye sedanın boğazına bıçağı dayadı sonunda
Ekli dosyayı görüntüle 43802
taylanın kaynanası asiye tarafından ..t edilince taylanı tehdit etti efendi adam karşılık vrmez biliyor.ss
asiye taylanı ormandaki eve kaldırdı @Çiğdem- in fantezileri resmn
Ekli dosyayı görüntüle 43804
şu sahnede de duygulandıkasiye babasının pilav sattığını öğrenice
Ekli dosyayı görüntüle 43805
pervin nasıl karı öyle ali ye yakın oılabilmek için mine ile arasını yapıyorberkant da tam totoş.ss
son olarak bu şarkı asiyeden bana gelsin@destere @aserat54 @cookies @MelankoliK @vadikızı
<iframe src="" width="600" height="600" frameborder="0"></iframe><script src="https://platform.vine.co/static/scripts/embed.js"></script>
Pilavcı sahnesi gerçekten iyi olmuştu. Asiyecik nasıl da ağlaya ağlaya yedi pilavı
Eksiği yok fazlası varAsiyenin neyi var .ss
Hahah o biraz daha beklesin,Asiye ona boynuzunu geçirecekpişman ederim kızımı boynuzlarsan dedi kısacası
Asiye sürekli millete kumpas kuruyor sonra ağlıyor günah çıkarıyor. normal kötü karakterin olması gerek biri ama başrolun değil . ama elifcan(asiyenin kardeşi) iyi biri kötülüğünü şahit olmadık. yani dizinin başrolü aslında başrol değil (kahraman) o zaman diziye bir kahraman lazım o da asiyenin kardeşi dizide herkes kumpassci herkes kötü olur mu biri de iyi olmalı sureuklemeli assiye dursun aynı oranda dizide yer alsın ama elifcan in rolü ve hikayesi artsınAsiyenin neyi var .ss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?