ATV Kara Ekmek - Dizi Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Yiğitt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Asiye komedi

Dün 3 bölüm izlettirdi kendini size yetiştim sadece bugünkü bölümün başlarını izleyemedim

allah kimseyi bu dizi ile sınamasın... engin hepileri gibi bir oyuncu nasıl bu dizide oynamayı kabul etmiş yanarım ona yanarım
Diziyi izleseydin böyle konuşmazdın bence. Sadece ilk bölüme bakarak yorum yapmak doğru değil. Zaten gelecek bölümlerde açıldı.

Diziyi izleseydin böyle konuşmazdın bence. Sadece ilk bölüme bakarak yorum yapmak doğru değil. Zaten gelecek bölümlerde açıldı.
zaten ilk bölüm için durup dururken bir daha yorum yapmazdım gelip. misafirlikteydik mecburiyetten bir bölüm daha izledim. tv tarihimizin en vasat işlerinden

zaten ilk bölüm için durup dururken bir daha yorum yapmazdım gelip. misafirlikteydik mecburiyetten bir bölüm daha izledim. tv tarihimizin en vasat işlerinden

bugün mecburiyetten izledim resmen yaşama sevincimi alıp götürdü dizi :/ engin hepileri zaten çok iyi bir oyuncu ama yazık etmiş kendine bu diziyle
Dizinin ana hikâyesi yanlıştı ilk bölümden sonra hafif toparlandılar. Küçük kizin hastalanması diziye biraz nefes verdi. Onun dışında senaryo kurami olarak İyi dizi her sahnesi de olay oluyor takip ettiriyor diğer bolum gibi gereksiz sahne yok ama ana hikayeyi begenmesiysen haklisin kötü bir hikayesi var.

@aserat54 @vadikızı son sahnede selenin arkadasi asiyeye ne soyledi de asiye bayildi o sahne izledigim yerde kesilmis o yer

@cookies Bir şey söylemedi, onu görünce kendiliğinden bayıldı. Ama sahneyi kaçırdıysan bu geceki tekrarından izleyebilirsin.

@cookies Bir şey söylemedi, onu görünce kendiliğinden bayıldı. Ama sahneyi kaçırdıysan bu geceki tekrarından izleyebilirsin.
Yok sahneyi kaçırmadim reklam girdigi icin araya heralde ondan sahnenin bi kısmı kesilmis gibiydi bende bişi söyledi sandım

Bence bu kız asiyeyle çetini soyup soğana cevirir

Yok sahneyi kaçırmadim reklam girdigi icin araya heralde ondan sahnenin bi kısmı kesilmis gibiydi bende bişi söyledi sandım

Bence bu kız asiyeyle çetini soyup soğana cevirir
Asiye gelecek bölüm gösterir onun gününü.

Olan mineye oluyor dizideki bahar mine oldu @beyazsoy

Olan mineye oluyor dizideki bahar mine oldu @beyazsoy
Asiye ile Mine'nin arası Taylan yüzünden biraz bozulacak gibi.

Bu bölüm "Allah ile arama girme" dediğinde çok güldüm. Pervin de fena sayılmaz bence.