Kara dogumgünu-2. BÖLUM LONCA TV

Nasil bir duzen olmasini istersin? Olayladi parantez icine aliyorum.Diyaloglari duzenliyorum.Diyalogtan sonra olan olaylarida diyalogtan ayiriyorum.
Benim yaptığım gibi sayfa sayfa yapabilirdin, yazılar daha büyük şekilde yapabilirdin.

son sahneler özellikle çok heyecanlı bitiyor tv dizileri gibi ama senin senaryoların neden rtük kapatıyordu anlamıyorum yanı birşey yok bana göre normal senaryo

Ömer'in meşhur silahı neymiş?

Ömer öpücüğü aldı ama eninde sonunda karşılık verecektir.

son sahneler özellikle çok heyecanlı bitiyor tv dizileri gibi ama senin senaryoların neden rtük kapatıyordu anlamıyorum yanı birşey yok bana göre normal senaryo
Eger Siri okusaydin boyle konusmazdin.Sirda grup falan yapiyorlardi.cok sacma yaziodum.Bu arada yorumun icin tesekkurler.Bilerek kotu bitiriyorum sonu.Heyecan sagliyor bu sonlar

Eger Siri okusaydin boyle konusmazdin.Sirda grup falan yapiyorlardi.cok sacma yaziodum.Bu arada yorumun icin tesekkurler.Bilerek kotu bitiriyorum sonu.Heyecan sagliyor bu sonlar
yok pompy öyle eşyler analtıyordukı yanı okumaya korktum açıkcası okumadım haha

3. BOLUMDE BIR SURU SEY OLACAK.ACABA ELIF AYILINCA KENDINI NEREDE BULACAK ? ACABA OMER NE YAPACAK ? ACABA SEYMA HANGI TARAFTA ??? HEPSI VE DAHA FAZLASI ICIN CUMARTESIYI BEKLEYIN