Kara dogumgünu-2. BÖLUM LONCA TV

cookies

Tecrübeli Üye
Konu Sahibi
Reaksiyon puanı
19,177
Puanı
1,060
(Omer elifi bir kadina getirmistir.Kadinin arkasi donuk oldugu icin kim oldugu belli degildir.Patron Elife dogru doner.)
Elif:"Baharrrrr ne isin var senin burda ben sana naptim Bahar ? PEeki sana napyim Omer ha ben size naptim ?
Bahar:" Bana baksana sen sen zenginken ben fakirdim.Sen sn pahali kiyafetleri giyerken ben pazardan giyiniyordum.Sen bunun cezasini cekeceksin Elif"
(Elif kacmaya calisir.Kapiya kadar gider ama önune bir kadin gecer.Bu kadinda Fatmadir.)
Elif:"Fatma ben sana naptim ki sende bana karsi dusman oldun ?"
Fatma:"Bi de sana ne yaptigini anlatacak degilim.Sus artik, Seni asil patrorunumuz Huseyin Ustaya goturecegiz.O sana ne yapmasi gerektigini bilir."
(Elif tirsar ama onlarla gider.Bodrum katindaki gecitten cikarlar ve Elifi baglarlar.Hep birlikte siyah bir limuzinr binerler.Tam 45 dakika sonrada bir köskun onunde araba durur.Elifi koske gotururler.Saga donup Huseyin Ustanin odasina girerler.)
Huseyin:"Demek geldin ha Omer hadi gel oglumda sunu zindana ativer."
Elif:"Ne Omermi? HAYIRR HAYIRRR!!"
(Omer gelir Elifi alir.)
Omer:Iste simdi basliyorum seni kacirmaya disarida araba bizi bekliyor."
Elif:"Sana guvenmekten baska carem yok.Sana guvenmiyorum ama tamam."
(Tam kacacakken onlerine 2 koruma cikar.Omer korumalari o meshur silahiyla vurur.Sonra disari cikarlar ve bir Audi A3e bindiler.Arabada bir kiz vardi.)
Kiz:"Askim demek kacirabildin su kizi."der ve Omeri oper.
Omer:"Eve kadar sabret Seyma"der gulerek.
Omer:"Bu arada kizin adi Elif cok zor durumdaydi bende dayanamadim onun orada kalmasina ve kacirdim."
(Seyma yine Omeri oper.Omer ise bu sirada Elife bakiyordur, Elifte Omere..Seyma Omeri opmeyi birakir ve yola cikarlar.Seyma Elife gicik kapmaya baslamistir bu yuzden 'OMER BENIM' dercesine Omerin bacaklarini oksuyordur.Elifse 'AMAN BANA NE ' dercesine camdan disariya bakiyordur.Ama icten ice Omeri bu kizdan kiskaniyordur.Nihayet yol biter ve 3 katli super lux bir villaya girerler.Omerle Seyma opuserek odalarina giderler.Elifse oturma odasinda Kara Para Aski izliyordur.)
Elif:"Aman be Omer.Yapilirmi simdi bu adaşıma ha.Kizcagiz seni öptu ama sen odunluk yaptin ne olurdu karsilik verseydin?" diye Tv ile konusurken birden ev titrer...)
Disaridan bir ses:" Etrafiniz sarildi.Disariya cikin ve teslim olun"
(Elif hemen Seymanin odasina gider ve kapiyi calmadan acar.Allahtan giyiniklerdir.)
Elif:"Hadi buradan cikmamiz lazim Huseyin usta bizi buldu."
(Bu sirada evin kapisi kirilir.Iceriye bir takim insanlar girer.)
"Bana Elifi diri diri getireceksiniz anlasildimi ha anlasildimi ?"
"Evet patron"
(Elifler bunlarin hicbirini duyamazlar.Cunku gizli gecide girmislerdir ve kapisini kapatmislardir.)
Omer:"Hadi hemen cikmaliyiz burdan"
Elif:"Burada oldugumuzu anlayabilirlermi?"
Omer:"Evet.Biraz zorlarlarsa bulurlar
(Elif cok tirsmistir ama yaninda Omer varken korkmuyordur.Kendini Omerin yaninda muthis hissediyordur.Onun o kasli kollarinin arasinda uyumak, o karin kaslarina tek tek dokunmak istiyordur.Elif bunlari dusunurken Seyma Elifi yere ittirir.Elifte bu ani sokla yere duser ve kafasi zemine carpar.Kafasi kanamaya baslamistir....)

Son düzenleme:
Oo eline sağlık çok güzel ilerliyor yalnız Ömerle ilgili fazla detaylara gerek yok
akrın kası göğüs kası gibi
Şeyma kim abiicm ya töv be bişiy dicekitm şimdi

Gayet güzel fakat düzen yok..