Kara Doğumgününde Elif ve Ömer çiftimizden Röportaj !

cookies

Tecrübeli Üye
Konu Sahibi
Reaksiyon puanı
19,180
Puanı
1,060
Sizin icin bütün ciftlerimle röportaj yapacagim ve bunu yayinlayacagim ilk röportaj Kara doğumgününün efsanevi ciftinden ELİF VE ÖMER ---

Ben: Öncelikle nasilsiniz arkadaslar ?
Ikiside ayni anda : Iyiyiz siz nasilsiniz ?
Ben: Bende iyiyim.Dizinizi seviyormusunuz ?
Elif : Tabikide dizi cok gerilimli ve heyecanli bide bütün yaz sürecekmiş herkese tavsiye ederim.
Omer : Cok farkli bir dizimiz var mesela benim karakterim Elife hic Ben seni seviyorum demedi ama sevgili oldular bide bir bölumunu atlayan diger bölümünü anlayamiyor dizinin bu yanini seviyorum.
Ben: Anladim.Peki Karakterleriniz hakkinda neler söyleyeceksiniz? Karakterlerinizi seviyormusunuz?
Ömer: Tabikide seviyorum.Cok sakin bir karakterim var ve cok gizemli.Ilk bölumlerde Elife ihanet ediyormus gibi görunuyordum ve okuyuculardan cok küfür yedigimi düsünüyorum.Benim karakterimin gecmisi aşırı gizemli.Bu gizemi cözmek icin diger bölümleri bekleyin :) Bide karakterimi aşırı seviyorum insallah sizde seviyorsunuzdur :)
Elif : Benim karakterim zengin olarak büyümüs ama şımarık degil.Beni en cok bu kısmı büyüledi.Bide Ömerle çok güclü bir baglari var.En yakin arkadaslari onu arkasindan bıcaklamıs ama o bunu dert etmiyor onlari anliyor ve affediyor.Ben karakterime resmen aşığım.

Ben: Londrada neler olacak peki bu konu hakkinda bir seyler söylermisiniz ?
Elif: Vallah söyleyemem.Yapimcimiz kizar yoksa ama Londrada da cok heyecanli anlarimiza tanik olacaksiniz.
Ömer: Elife sonsuza kadar katiliyorum.
Ben : Anladim.Peki son olarak okuyucuya iletmek istediginiz bir sey varmi ?
Omerle Elif ayni anda : Bizden sakin ayrilmayin ve vazgecmeyin!
dediler.
Ben : Az önce Omer-Elif röportajını okudunuz.Siradaki röportaj PAMUK PRENSES ÇİĞDEM VE DESTERE NIN BASROLLERIYLE YAPILACAKTIR......

KARA DOGUMGÜNÜ BIRAZ SONRA LONCA TVDE.....