Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Normal
ramazan ayında akşamları çıkamıyorum fazla 18:00 da yemek hazırlıkları başlıyor sonra misafirlerlede 22:00 kadar ilgileniyoruz yanı 18:00 22:00 arası hiç boş vaktim olmuyor22:00 den sonrada babam dısarı çıkmama izin vermiyor ramazan ayı bitince bile akşamları istediğim gibi gezemiyorum yaz ayı olmasına rağmenakşam 22:00 evde olucaksın diyor zaten 21:00 çıkabiliyoruz 1 saat gezmekten birşey anlamıyorum 22:30 çekmeye çalısıcam eve gelme saatini ramazandan sonra bakalım ikna edebilirsem
ramazan ayında akşamları çıkamıyorum fazla 18:00 da yemek hazırlıkları başlıyor sonra misafirlerlede 22:00 kadar ilgileniyoruz yanı 18:00 22:00 arası hiç boş vaktim olmuyor
22:00 den sonrada babam dısarı çıkmama izin vermiyor ramazan ayı bitince bile akşamları istediğim gibi gezemiyorum yaz ayı olmasına rağmen
akşam 22:00 evde olucaksın diyor zaten 21:00 çıkabiliyoruz 1 saat gezmekten birşey anlamıyorum 22:30 çekmeye çalısıcam eve gelme saatini ramazandan sonra bakalım ikna edebilirsem