Kara Doğumgünü- 7.-8. Bölumler--

cookies

Tecrübeli Üye
Konu Sahibi
Reaksiyon puanı
19,180
Puanı
1,060
KARA DOGUMGÜNÜ 7. BÖLUM--

ELIFIN AGZINDAN::

Ömere sıgınmıstım ama bu yeterli olmuyordu beni icine sokmasi lazimdi korkuyordum.Ömerse korkusunu belli etmiyordu ama korkuyordur elbet.Serserilerden biri konustu
"Ebru çık ortaya sana zarar vermeyecegiz çabuk ortaya çık" dedi.Bende rahatlamistim Ömerden ayrıldım ve koltuguma yayildim Hüseyinin adamları degilmis ama onlarda gelirdi yakinda bizim biran önce Londraya gitmemiz lazimdi ve Ebru denilen kızı- daha kim oldugunu bile bilmedigim kızı bu kabadayilara vermeyecektim.Ayaga kalktim ve adamlara dogru yürüdüm.Ömer, Bahar, Fatma, Aysenur ve Ayse bana korku dolu ifadelerle bakiyorlardi ama bunu yapmak zorundaydim.Huseyinin adamlari hava alanindaydilar ve her an bizi bulabilirlerdi bu serserilere papuç bırakmayacaktim.
"Bana bakin bu uçakta Ebru diyr biri yok.Simdi terk edin gidin burayi yoksa uçağı göcertirim anliyormusunuz beni? Hiç acimam buradaki bütün insanlarla beraber ölürüz."
Pilota bağırdım "Harekete başla kaptan" diye.Biraz tuhaf olmus olabilir ama bunu yapmak zorundayim.Pilot hareket etmiyordu ona yeniden bağırdım "Hareket et kaptan" bu sefer hareket etmeye başladi.Adamlarsa bana dehset icinde bakiyorlardi.
"Ee siz hala buradamisiniz? Pasaportlariniz varmi sizin bakiyim yaninizda? Londraya indigimiz gibi sizi tutuklarlar hoş burada da tutuklanabilirsiniz ama bütün güvenlik Huseyinin adamlarinin pesinde"
Adamlardan biri "Yeterr bi sus be karı " dedi ve tabancasini çikartti bunu bekliyordum ama yolculara güveniyordum. Yolcular beni korurlardi heralde yada Ebru ?! Sahi kim bu Ebru diye etrafima bakmaya basladim herkes korkmus duruyordu ama bir kız gördüm iyice koltuguna gömülmüştü ve sessizce ağlıyordu daha 18 inde duruyordu.Ben izin veremezdim bu eskiyalarin Ebruyu almasina.Neyseki düşündüğüm gibi oldu.Pilot uçağı durdurmus -ne ara durdurduysa- elinde tabancalarla geldi hosteslere verdi tabancalarin bir kismini.Sonra hostesler ve pilot adamlara dogru yavas yavas yaklastilar.Tabi bunu adamlar farkedemiyordu.Arkalarinda kaliyorlardi çünkü.Yalniz en cok sasirdigim kısımsa uçakta bu kadar silah barindirmalariydi.Ucağın bagli oldugu sirketin adi Pegjet ti.Tanrim bu ne bicim uçak sirketi ?! Adini ilk defa duydum Aysenura sormamistim hangi sirketten ucak aldigini onunda gorevliye sordugunu sanmiyordum.Hangisinin saati en yakinsa onu almistir çünkü.Allahim bu arada hala uçakta şarki çaliyordu-David Guetta Play hard-. Pilot adamlara bagirdi "Ya simdi uçagimi terk edersiniz yada sizi vurarim."
Adamlar şok olmus bir sekilde arkalarini dönduler.Pilot ve hostesleri görunce korktuklarini hissettim.Sonra bir adam "Hadi arkadaslar gidelim.Biz Londradada buluruz Edayi"
"Tamamdir " dedi diger adamlarda sonraysa uçaktan indiler.Bende Edaya koştum.Cok korkmustu bu belli oluyordu.Ona sarildim ve "Gecti gecti üzülme artik o adamlar seni bulamayacak söz veriyorum" ben bunlari söylerken Edanin yanindaki boş koltuga oturdum.Ömerle göz göze geldim ve ona "Birazdan yanina gelecegim" bakışımı attım benim bakışlarım aşırı meşhurdu.Sonra Edaya "Onlar neden seni istiyorlar o adamlar kim ? " dedim hem üzüntulu hem merakli bir sekilde.
Eda " O adamlar Kemalin adamları.Beni ariyorlar çünkü ailem beni Kemale satti.Zorla Kemalle evlendireceklerdi."
Bu sirada uçak kalkmisti ve Londraya gidiyorduk.
"Ama evlenemezdim ben 18 o ise 48 yasinda düsünebiliyormusun? " dedi aglayarak.Kiz hakliydi abi yani.Bende kıza sarildim ve kıza ninni soylemeye basladim.Onu benim 3 yıl önce ölen kardesim Melteme benzetmistim oda Meltem gibi mahrurdu...

Çiğdemin Ağzından

Az önce uçakta olanlara inanamiyorum.Bu insanlar bu kadar cesurmu ya? Benim o kızla bir an önce tanısmam lazim hem belki arkadas oluruz.Londrada hic arkadasim yok ya 1 yıldır Londrada yasiyorum ve Camio gezegenini özledim orada benim arkadaslaeim vardi hatta hatta sevgilim Cemil vardi...Neyse yerimden kalktim ve o cesur kızın yanindaki boş yere oturdum.Önce bana tip tip bakti ama sonradan beni takmadi.Ben "Merhaba ben Çiğdem" dedim ama o cevap vermedi sonradan anladımki uyumuş bende onu rahat bıraktım ve yerime geçtim.

ELİFİN AGZINDAN--

Uyandığımda terslik oldugunu fark ettim ama ne konuda oldugunu bilmiyordum...
KARA DOGUMGUNU 8. BÖLÜM--

Ömere baktim.Ne kadarda masumdu ve uyuyordu sonra yanımdaki kıza yani Edaya baktım yanımda yoktu.Nasıl yani ? Sonra birden uçak düsmeye basladı.Eda yanima geldi "Senden nefret ediyorum neden beni kurtarmadin.Ben Meltemin diger bedene bürünmüs haliyim bana sahip çıkacaksın"
Bu sirada uçakta anons yapildi "Uçak düşüyor Pegjet havayollarini tercih ettiginiz icin tesekkür ederiz"
bu ne biçim anonstu böyle simdide Ömere baktim yerinde yoktu.Nerdeydi bu simdi derken yanima geldigini hissettim tanrim yaratik olmustu ve bana saldiriyordu.Sonra uyandim Ohh neyse ruyaymis diyip etrafima baktim Ebru bana korkmus bir sekilde bakiyordu.Ona sarildim ve öptüm.Sonra yanindan kalktim ve Ömerin yanina gittim uyuyordu bebegim uyuyordu aşkım.Onu uyurken biraz izledim sonra dudağından öptum dudağından öperken elimi gömleginden iceriye sokmustum.Bir yandan karin kaslariyla oynuyordum bir yandan dudağını öpüyordum sonra uyandı ve "Günaydin" dedi bende gülumseyerek "Günaydin" dedim.Bu sirada uçak anons yapti "Degerli yolcularimiz inise geçiyoruz lütfen kemerlerinizi takiniz"
Sonunda gelmistik ha Londraya.Insallah guzel bir yerdir Lonra insallah daha mutlu oluruz Londrada ...
Kemerimi bagladim ve Baharlara baktim onlarda kemerlerini baglamislardi ve biraz üzgünlerdi ülkelerini terk ettikleri icin heralde.Ehhh Huseyin Allah seni bildigi gibi yapsin senin yüzünden ülkemizi terk ettik :( Uçak indi bizim bavulumuz olmadigi icin hemen uçaktan indik ve havaalaninin binasina girdik.Bina çok moderndi anlatamam yani sanki saraydi.Pasaportlarimizi görevlilere gosterdik ve binanin diger taraftaki çıkışına dogru yürüdük.Dısariya çıktigimizda arkamizdan Ebrunun geldigini fark ettim onu tek basina birakamazdim Allahin Londrasinda.Ona dogru yürüdüm "Ebrucugum istersen bizle gelebilirsin kalacak yerin var mi ?"
"Hayir yok ama size yük olmak istemem" dedi sessiz bir sekilde.Ben ona biraz yaklastim. "Ne demek yük olmak hadi bizimle geliyorsun" dedim ve ona sarildim sonra hep beraber taksi bekledik.Fark ettimki onunda bavulu yoktu.Ehh sasirmadim tabikide.Kiz o kadar zar zor o belali adamlardan kaçmış.Taksi geldi ve bindik.Bahar taksiye yolu tarif etti ve taksi hareket etmeye başladi.Aradan bir saat falan gecti ben tırsmaya baslamistim çünkü taksi ormana girmisti.Bahara sessizce "Burada olduguna eminmisin ? " diye sordum ama o "Hayir yoksa sendemi tirstin ?" dedi.Ne yani simdi bu taksici bizi kaçırıyormuydu ?

ÖMER KARAKTERI @sürgünüm e ithaf edilmistir.

Son düzenleme:
Çok güzel olmuş ama 7.bölümde heyecan yoktu sadece uçak kaçırma olayı vardı fakat 8.bölümünde sonlarında heyecan vardı sende derinlemesine düşünüyon ince ayrıntılı :A uçak sahnesini uzun tutmuşsun biraz

Çok güzel olmuş ama 7.bölümde heyecan yoktu sadece uçak kaçırma olayı vardı fakat 8.bölümünde sonlarında heyecan vardı sende derinlemesine düşünüyon ince ayrıntılı :A uçak sahnesini uzun tutmuşsun biraz
Evet oyle dusunuyorum napiyim yani huyumda bu :) Tesekkurler begendigin icin
ben elifle arkadaş olmam kesin kötü planlarım vardır benim hahah :F
Elbette nerden bildin ? :)
Dizilerin aranan kötü kadını sen 1 ferhunde 2 :F
Evet benim sayemde :)
Seni pislik seni bide katile ucube diyon :F sen ne fettan ne fena kadınsın :F
Aaa fettan demeyelim biz ona :)
hahah hepsini geberticem tek akdın ben kalıcam dünyada :F:F
Elbette kalacaksin sen Camiosun 😉

Cümlelerde gereksiz cümleler anlatım bozukluğu oluşturuyor kopuyorsun yazıdan. Onun dışında güzel