2015 Kara Bela - Film Yorumları

Özellikle komedi filmlerinde puanım kıttır biraz.
Hem senaryo bakımından iyi hem de komedi olarak üst düzey bi komedi filmi izlemedim daha ben şahsen. Var mı öyle bi film The Hangover yakın biraz.

Sinemada izlemek istediğim fakat izleyemediğim filmlerden biriydi kısmet dün internetten izlemek oldu.

Öncelikle başlangıç çok iyiydi. Hasibe Eren'i zaten çok severim çok başarılı bulduğum bir isimdir ki biraz daha dizide kalsaydı keşke. Allah Canımı alsa da kurtulsam deyişi ve yere yıkılması çok güzel ve komikti.

Kamu Spotu kısmı ve delikanlıysan atla denilip aşağı atlaması yine güldüren kısımlardı.

Film içine serpiştirilen duygusal sahneler çok hoştu gerçekten iyi bir etkileyiciliği vardı. Hele Güven'in 99 depreminde yaşadığı kayıp her ne kadar komedi unsur filmi olsa da etkiledi.

Güzel işlenmiş uygun bir sıraya göre giden hoş bir film olmuş kesinlikle.

Hem senaryo bakımından iyi hem de komedi olarak üst düzey bi komedi filmi izlemedim daha ben şahsen. Var mı öyle bi film The Hangover yakın biraz.
Bence Bana Masal Anlatma bu tanıma biraz uyuyor. Senaryosu orijinaldi ve çok da komikti. Hangover da uyuyor tabii.

Biraz baktım şimdi yüksek puan verdiğim komedi filmlerine...

Charlie Chaplin filmlerinden bir çoğu. City Lights, The Great Dictator. İzlemediysen tavsiye ederim.

Pardon

50 First Dates (gerçi bu filmi izlediğimde o konuda hiç film izlememiştim belki sonradan izlesem bu kadar sevmezdim)

Monty Python and the Holy Grail

Bruce Almighty

Yes Man

We're the Millers

Bunlardan başka da yokmuş 8 ve üstü verdiğim. Tabii The Terminal, 3 Idiots, Groundhog Day, Little Miss Sunshine, Amelie gibi tam güldürmelik komedi olmayan yarı komedi filmler bir sürü var. Bir de animasyonlar var onları da yazmadım.

Sağ Salim filmine çok benzemiyor mu sence de?

Aralarında sadece Bana Masal Anlatma ve The Great Dictatör'ü izledim bakayım bunlara.