Karşılaştırmalı Reyting Tablosu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan takas
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Yemin ediyom ab total yapacaktım tablolar karıştı ayarlayamadım dedim ab yi sonra yaparım baktım bitecek gibi değil yapmadım ab yi zaten total ne kadar izlendiğini gösterir ab de de vadi 6 reyting artarken öbgzk 4 muhteşem 1 civarı düştüler

- - - Ekleme - - -

eyw aga sağol

- - - Ekleme - - -

Warlords sağol aga

Artislik yapmayın beğenmeyen kendisi yapsın ab yi gf yi total işte var mı ötesi hepsi içinde zaten

Ne atar yapıyorsun?

Sabahtan beridir yok KVP böylede şöyle diye konu actın.Buda o konulardan birisi.Madem tarafsız bir gözle bakıcaksın bir emek vericeksin ugraşicaksın tam yap ki bu sözler soylenmesin.Tek taraflı haber yapmak kolay tarafsız yapsaydın ya.İşte ben ona emek derim.İşte ben ona budur derim.Bir haftalık reytingle bu havalar cakalar satilacaksa reyting düştüğünde yapılan olumsuz yorumlara gıkını cıkaramazsin.

Benim senin emeğine harcadiğin zaman birşey dediğim yok bunuda taktir ederim gocunmam merak yapma kafada yorma.

Vadinin reytingleri birilerinin zoruna mı gitmiş ne

bazıları biri sbt reytinigi yalan mı desem neyse bana yakışmaz
vadinin mematinin intikamı alınana kadar yüksek geleceğini söylemiştim 1 aya normale döner kuzey vargın gibi oyuncular eskidi artık

Yanlış anlaşılma olmasın arkadaş sezon finali reytinglerini ve sezon başlangıcı reytinglerini karşılaştırmış fikir de gayet iyi olmuş