Kapanman Kazan da Sunucu Değişikliği!

Polat Şaşmaz

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
33,769
Puanı
1,060
Atv de çok yakında başlayacak olan yarışma programını daha önce Oktay Kaynarcanın sunacağını biliyorduk.Hatta tanıtımları bile çıkmıştı.Ancak Atv programda değişikliğe giderek Oktay Kaynarcanın yerine sunucu olarak Murat Serezli getirildi..Yeni sunucunun programa etkisi ne olacak hep beraber göreceğiz.Kapanmadan Kazan çok yakında Atv Ekranlarında..

sM101vo1VhVvziC0hZ4ScFy8.jpg
6YY1Gove594rPYBb1dIe7ucp.jpg

Son düzenleme:
Hayırlısı olsun ama tutacağını düşünmüyorum bu yarışmanın :)

Yeni sunucu kim acaba(b) hiç yakiştiramamiştim zaten:A Hatta bi postta demiştim Kanal D'deki yarişma ile tıpatıp ama Kanal D sunucusundan kurtaracak demiştim:X Oktayla yarişanların hediyeleri nolcak??? Yazık la o yarişmacılara o zaman:X

Yeni sunucu kim acaba(b) hiç yakiştiramamiştim zaten:A Hatta bi postta demiştim Kanal D'deki yarişma ile tıpatıp ama Kanal D sunucusundan kurtaracak demiştim:X Oktayla yarişanların hediyeleri nolcak??? Yazık la o yarişmacılara o zaman:X
Koca Kafalardaki gibi yeni sunucunun kafasının Oktaya konulacağı söylentiler arasında. :D

Oktay Kaynarca'nın ne işi var bu projede demiştim ki sonunda ayrıldı.Yarışma programları onun yeri değil.Adam gibi bir sinema veya dizi projesiyle dönmesini istiyoruz.

Yeni sunucu Murat Serezli olmuş. Haberi editleyin yada yeni bir haber acın @darksaal @xBUGRAx @çocuklarduymasın
110545.jpg