Kapışma - Tanıtım Fragmanı | Show TV

dizi kolik

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
6,417
Puanı
1,059
pg5Qra.jpg

Show TV'nin yeni ve sıradışı formatıyla yaz aylarında ses getirmeye hazırlanan Sinerji Prodüksiyon imzalı "Kapışma" adlı yarışma programının tanıtım fragmanı yayınlandı!

Juri koltuğunda Mustafa Ceceli ve Bengü'nün bulunduğu, sunuculuğunu Asuman Krause'nin yapacağı yarışmada yarışmacılar aynı anda şarkı söyleyerek elenmemek için mücadele verirken elenenler ise çok farklı şekillerde yarışmayı terk ederek izleyicilere eğlenceli anlar yaşatacak!

"Kapışma" çok yakında Show TV'de başlıyor!

thumbnail_1433197049.jpg

Bu yıl Ve Kazanan, Sesi Çok Güzel gibi şarkı yarışmaları tutmadı, O Ses Türkiye bile sezon başlangıcında 2-3 reyting alabildi yanılmıyorsam.

Yani izleyici şarkı yarışmalarından sıkılmışken yeni projeleri yayınlamaya gerek yok, bu da tutmayacaktır.

Format fena değil gibi iyi yürütülürse tutabilir yaz ayı için ama kışa kalır mı muamma.

Fragman eğlenceli duruyor aslında. Yaz için idare edebilecek oranlar alabilir bence. :)

Bunun konsu zaten açılmıştı, her yeni fragman için konu mu açacağız? :)

Çok karışık duruyor yeni fragman, beğenmedim.

Bunun konsu zaten açılmıştı, her yeni fragman için konu mu açacağız? :)

Çok karışık duruyor yeni fragman, beğenmedim.
Tanıtım fragmanı olarak konu açılmadığı için bu konu var zaten. Ayrıca yarışmanın formatı ile ilgili yeni bilgilerde var konuda Yiğit. :)