Kapışma | Genel Sohbet Konusu

Yiğitt

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
45,913
Puanı
1,061

Sinerji Prodüksiyon imzalı "Kapışma" adlı yarışma programı her cumartesi Show Tv'de ekrana gelecek.

Jüri üyeliğinde Mustafa Ceceli ve Begüm'ün bulunduğu, sunuculuğunu Asuman Krause'nin yaptığı yarışmada yarışmacılar aynı anda şarkı söyleyerek elenmemek için mücadele verirken elenenler ise çok farklı şekillerde yarışmayı terk ederek izleyicilere eğlenceli anlar yaşatacak!

Program ile ilgili yorum ve paylaşımlarınızı bu konuda yapabilirsiniz.

Kapışma yeni bölümleriyle her cumartesi 21.00'da Show Tv'de!​

Çok iyidi gerçekten yarışma çok eğlenceliydi efektler çok iyi.

Dün baktım programa biraz, hoşuma gitti.
Gayet güzel bir program olmuş, jüri seçimleride iyi olmuş. Yaz boyu kanalı idare eder sanırsam, salı günleri bakarım biraz.

Bugün markette açtım, cidden çok iyi programmış.
Daha önce öyle biraz bakmıştım, bugün dün bölümü izledim resmen. Çok keyifli, farklı bir programmış. Keşke daha önce keşfetseymişim, tüm bölümleri izleyeceğim valla.

O ne güzel marketmiş öyle yazın 1 ay kadar bir markette bende çalıştım ne televizyon ne öğle arası hiçbir şey yoktu senin ki otel gibiymiş.

ya öyle markete helal olsun demeli
bu arada iyi programdır hepsini izle:

O ne güzel marketmiş öyle yazın 1 ay kadar bir markette bende çalıştım ne televizyon ne öğle arası hiçbir şey yoktu senin ki otel gibiymiş.
çok doğru normalde market yerlerinde kolay kolay öyle olmuyor ya

Ayol mahalle marketi, bakkal gibi bir yer düşün.
Öyle migros gibi market değil tabi ki.
Televizyon sabahtan aksama kadar açık, sıkıntıdan tüm kadın programlarıni izliyorum. Bu arada öğlen arası falan yok uçtun sende.

Ben sandım ki Bim, Şok gibi küçük bir markette çalışıyorsun.
Saat 15.30'da Unutma Beni'ye de bekleriz.