Arife diye maçlara çarpacak ama önemli maçlar yok fenerbahçe ve galatasaray elendi@pompy perşembe günleri rahat bi gün değil mi
Şampiyonlar ligi salı sadece UEFA Avrupa ligi var perşembeleri demiArife diye maçlara çarpacak ama önemli maçlar yok
uefa avrupa liginde büyük takımlar yok elendiler fenerle galatasaray şunu işle bence uefa süper kupada terör saldırısı olucak diye önlem aldılar fenerbahçe vardar maçında iç işleri bakanlığına saldırı olmuş bombalı saldırı fenerbahçenin defans oyuncuları duymuş ben işleyecem ardından uefadan saklandıŞampiyonlar ligi salı sadece UEFA Avrupa ligi var perşembeleri demi
Peki reytingler yaver gidebiliruefa avrupa liginde büyük takımlar yok elendiler fenerle galatasaray şunu işle bence uefa süper kupada terör saldırısı olucak diye önlem aldılar fenerbahçe vardar maçında iç işleri bakanlığına saldırı olmuş bombalı saldırı fenerbahçenin defans oyuncuları duymuş ben işleyecem ardından uefadan saklandı
@emree-29
bütün dizilerim kötü durumda @Harunnn60 ta herkesinkini destekliyor ama benimkisi boykot yedi @Harunnn60 tanPeki reytingler yaver gidebilir
5 rtg alıyon amabütün dizilerim kötü durumda @Harunnn60 ta herkesinkini destekliyor ama benimkisi boykot yedi @Harunnn60 tan
Hiç yoktan iyi bence Halkın Polisi'ni final yap yeni projelerde görmek iyi olur senioda smiley ve hit
onu final yapamıyorum uyarlama olduğu içinHiç yoktan iyi bence Halkın Polisi'ni final yap yeni projelerde görmek iyi olur seni
Ama bi yandan sonra senaryoda sıkıntı yaşamıyon mu ? @pompyonu final yapamıyorum uyarlama olduğu için
Bu biraz zorlanabilirSENCE İYİ REYTİNG ALIR MIYIM ?
Ben sana bir fikir veriyim ben arka sokaklardaki konuyu forumda nasıl işleyecem Urfada camiyi patlatıyor
Mesut başkan her yere sürülürBen sana bir fikir veriyim ben arka sokaklardaki konuyu forumda nasıl işleyecem Urfada camiyi patlatıyor
Ardından mesut yine sürülecek ne tarafa sürsem diye düşünüyorum @emree-29
Benim kanalın arşivine bakMesut başkan her yere sürülür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?