- Reaksiyon puanı
- 13,173
- Puanı
- 1,059
ECE/İÇ-DEPO-KAAN,GİZEMLİ ADAM,GİZEMLİ DOKTOR,FİG.
loş ışık,teneke bir kovada ateş yanıyor,kaan eli,kolu bağlı sandalyede
kaan kendine gelir gibi olur
kaan: nerdeyim ben,seda...
karşısında 2 tane effial polisi gibi adam
kaan kendine gelir,onları görür
kaan: siz kimsiniz?seda'ya ne yaptınız?
bağırıyor: seda! seda!
adamlar sakinleştirmeye çalışır
-sakin,rahat dur! seni burada hiç kimse duyamaz
gizemli doktor cenk belilir,elinde iğne
cenk: nasılsın kaan?
kaan: siz kimsiniz lan o......ç.......
cenk: ama olmuyor böyle,tutun kolunu
adamlar tutarken,kaan ne kadar çırpınsada cenk iğneyi sokar
kaan tekrar bayılır
cut! kesme
kaan uyanıyor,cenk'in elinde
içinde ''100 dolardaki simge''bulunan bir hipnoz aleti,sallıyor
cenk: şimdi buna iyi bak!
sen bir inanmışsın,allah yolunda kafirlere meydan okuyacak bir inanmış
internet dansözlük yapıyor
kaan hipnozlanmış bir şekilde
kaan: ben bir inanmışım,kafirlere meydan okuyacak bir inanmış
cenk: kafirlere,dinsizlere bu dünya'yı cehennem edeceksin!
bunun için yemin etmişsin
kaan: yemin etmişim
cenk: şimdi söyleyeceklerimi tekrar et
allah için,islam için,vatan ve millet için kafirleri öldüreceğime and içerim
kaan: allah için,islam için,vatan ve millet için kafirleri öldüreceğime and içerim
cenk cebinden kaan'ın rektör babası erdoğan sancak'ın resmini çıkartır,gösterir
cenk: bu adam senin baban,kafir...bu adamı öldürmek istiyorsun
kaan: öldürmek istiyorum
GÜN/DIŞ-İSTANBUL GENEL
GÜN/İÇ-ADNAN VİLLA,SALON-GÜNEŞ,TUNCEL
Güneş salonda,adnan villada yok,tuncel gelir villaya,geneş ayağa kalkar
tuncel: günaydın hayatım
merabalaşırlar
güneş: hoşgeldin aşkım,sen ofise gitmeyecek miydin?
tuncel (gülümseyerek) : evet gidecektim ama seni görmek istedim
tuncel ve güneş otururlar
tuncel: ha! sana bişey vermek istiyorum
güneş merakla sorar
güneş: neymiş o?
tuncel ceketinin cebinden küçük bir kur'an çıkartır
tuncel: bunu vermek istiyorum,yüce kitabımız kur'an
tuncel uzatırken,güneş hafif şaşkınlıkla alır
güneş: teşekkürler,sen baya değişmişsin,beni şaşkınlığa uğratıyorsun
tuncel: neyse,ben artık kalksam iyi olacak
tuncel ayağa kalkar,güneşte
güneşle tuncel vedalaşırken,güneş tuncel'i dudağından öperken
tuncel engel olur
tuncel: inancım gereği bu tür temaslarda bulunamam
güneş: peki! o zaman
yanaktan öpüşürler
tuncel: görüşürüz hayatım...
güneş: görüşürüz
tuncel giderken
güneş: unutma bugün evlilik tarihimizi alacağız
tuncel: unutmam...
güneş arkasından bakıyor...
GÜN/DIŞ-ÜNİVERSİTE ÖNÜ-KAAN
Kann üniversiteye giriyor,güvenliğin umrunda bile değil
oldukça soğukkanlı bir şekilde...
GÜN/İÇ-ÜNİVERSİTE,REKTÖR ODASI-ERDOĞAN SANCAK,KAAN
Kaan elinde silahla odaya dalar
babası şoka uğrar
erdoğan: kaan,yapma kaan! napıyorsun*
kaan 2 kez ateş ederek öldürür
GÜN/İÇ-REKTÖR KAPISI-KAAN,ÖĞRENCİLER,2 GÜVENLİK,FİG.
Kaan elinde silahla çıkarken etrafa rastgele ateş ediyor
etrafta öğrencilerin çığrıklarla bölümlerinden kaçışmaları
kaan: yaşasın islam
kaan havaya ateş ediyor
kaan: kafirlere ölüm
kaan koridordan inecekken ağağıya
güvenlikler silahla önünü keser
güvanlik: dur! teslim ol,at silahını
kaan silahı kafasına dayar
güvenlik: dur! yapma...
kaan kafasına sıkarak intihar eder
GÜN/DIŞ-ADNAN KOZ OFİS ÖNÜ-TUNCEL,FİG.
Tuncel aracından iner,o sırada,siyah bir araç hızla geçerken yoldan içindekiler ateş etmeye başlar
tuncel sırtından defalarca kurşunların hedefi olur
tuncel yere yığırırken
tuncel: güneş...
tuncel kanlar içinde yere yığırır
GÜN/İÇ-ADNAN VİLLA,SALON-GÜNEŞ,HİZMETÇİ KIZ
Güneş salonda meyvasuyu içiyor
birden güneş ve tuncel'in resminin olduğu resim çerçevesi yere düşer ve parçalanır
güneş bakarken karnına sancı girer
erken doğumdur...
güneş: aaaaa!aaaa!
karnınını tutuyor
hizmetçi kız tina'ya seslenir
güneş: tina,tina...
karnını tutuyor,sancısı artıyordur
GÜN/DIŞ-AMBULANS,YOL-TUNCEL'İN AĞIR YARALI HALİ,AMBULANS DOKTORLARI
ambulans doktorları müdahale ediyor
fon müzik: ahmet aslan-minnet eylemem
https://www.youtube.com/watch?v=fwB_8kGGs04
Ahmet Aslan - Minnet Eylemem [ Veyvê Mıkaletu (Meleklerin Dansı) 2007 © Kalan Müzik ]
Ahmet Aslan - Veyvê Mıkaletu (Meleklerin Dansı) [ 2007 © Kalan Müzik ] http://geni.us/meleklerindansi https://www.facebook.com/AhmetAslanOfficialPage/?fref=t...
youtube.com
kalp nabzı
--------------
ambulans hemşiresi: kaybediyoruz
ambulans doktoru: elektro şok
hemşire verir,doktor müdahale ederken
doktor: açılın! şut
GÜN/DIŞ-ADNAN KOZ VİLLA ÖNÜ,TAKSİ-GÜNEŞ,HİZMETÇİ KIZ,TAKSİCİ
Güneş hastahaneye yetiştirilmeye çalışılıyor,erken doğum
hizmetçi kız güneşi tutuyor
GÜN/İÇ-HASTAHANE,LOBİ-TUNCEL'İN AĞIR YARALI HALİ,DOKTORLAR
Tuncel sedyede ağır yaralı olarak doktorlarca hızla ameliyathaneye götürülüyor
ameliyathane yazan kapıyı görürüz
GÜN/İÇ-HASTAHANE,ODA-GÜNEŞ,ADNAN,KENAN,BEBEĞİ,HEMŞİRE
Güneş yatıyor,odaya hemşire girer,bebek elinde
güneşe verirken
hemşire: allah analı,babalı büyütsün
güneş bebeğini görünce sevinmiştir
hemşire çıkarken güneşte bebeğini pışpışlıyor
öper
babası adnan ve amcası kenan odaya girer
babası yaklaşır,üzgündür
güneş: baba,tuncel nerde?
adnan kafasını ne diyeceğini bilemez şekilde sallar
güneş kenanada bakar
adnan ağlamaklı gibi güneş'in ellerini tutar
anlatmaya çalışır
adnan: kızım
bebek ağlıyordur
adnan sessiz fon'da anlatır
güneş ağlıyor,kabullenemiyor
GECE/DIŞ-ISSIZ MEKAN-3 ADAM,ŞAMİL,MASKELİLER
Tuncel'i öldüren 3 adam araba ile ıssız bir yere gelmiştir
şamilde araçla gelir
maskeli adamlar arkadadır
direksiyondaki adam: beyefendi ile burada mı buluşacağız?
şamil susturucu takılı silahı arkasından çıkartırken
şamil: hayır! azrail ile burada buluşacaksınız
şamil adam konuşamadan sıkar,diğer adamlar ne olduğunu anlamamıştır
maskelilerde kurşun yağmuruna tutar aracı
tarayıcılarla
adamların hepsi öldürülür,tuncel benzinide dökerek yakar
GECE/İÇ-HASTAHANE,KORİDOR-ADNAN,KENAN
Güneş'in ''tuncel,tuncel''diyerek ağlayış seslerini duyarız içerden
adnan oturuyor,kenan ayakta
kenan: bu işin seninle bir ilgisi yok değil mi?abi
adnan sinirli,sinirli bakarak
adnan: benim kendi torunumu babasız bırakacağımı nasıl düşünürsün
kenan: daha önce yaptın ama!
adnan: kes sesini! kenan
o torunum olacağını öğrenmeden önceydi
GECE/İÇ-HASTAHANE,ODA-GÜNEŞ,BEBEĞİ
Güneş bebeğini öpüyor,ağlamaklı
GÜN/DIŞ-İSTANBUL GENEL
GÜN/İÇ-HASTAHANE,MORG-TUNCEL'İN BABASI ATİLLA,ADNAN,GÖREVLİ
Tuncel'in babası atilla ve karısı defne amerikadan dönmüştür
karısı dayanamayacağı için babası atilla görmek için naaşı morga girmiştir
adnan'da destek için yanındadır,üzgün gibidir
görevli açar naaşı,gösteriyor
atilla (ağlamaklı) : oğlum,oğlum...
atilla ağlayarak ve elini kafasına götürüp morga dayararak
atilla: nasıl kırdılar sana,oğlum...
adnan destek olur,elini atilla'nın sırtına götürür
adnan: atilla,dostum...metanetli olmalısın kardeşim
atilla: keşke yaşadığını hiç söylemeseydin
annesi kalp hastası onu bu halde görürse dayanamaz
dı
adnan: gel kardeşim,gel
adnan ve atilla ağlayarak birbirine sarılırken,görevlide naaşı kapatır
GÜN/DIŞ-MEZARLIK-ADNAM,GÜNEŞ,ATİLLA,KENAN,DEFNE,FİG.
mezarlığı ilk başta kuş bakışı görüntüsüyle görürüz
sonra zoomlayız
mezarlıkta hüzün vardır
tuncel'in annesi güçlükle ayakta duruyordur
mezara toprak atılıyor
adnan'da atıyor
güneş ağlayarak ve yere yığırarak
güneş: tuncel,tuncel,tuncel...
yanındakiler sakinleştirmeye çalışır
adnan bir an güneş'e bakar,toprak atarken
güneş'in ağlamaları ve genel bir görüntü ile bölüm biter...
Ahmet Aslan - Minnet Eylemem [ Veyvê Mıkaletu (Meleklerin Dansı) 2007 © Kalan Müzik ]
Ahmet Aslan - Veyvê Mıkaletu (Meleklerin Dansı) [ 2007 © Kalan Müzik ] http://geni.us/meleklerindansi https://www.facebook.com/AhmetAslanOfficialPage/?fref=t.
KAOS: 2018Resim: Akıllı İşaretler Korku/Şiddet 7 Yaş üzeri3.bölüm#kaos2018
GÜN/DIŞ-AHMET HOCA'NIN EVİNİN ÖNÜ-KENAN,AHMET
fazla uzun yazma gbsi kaldırmıyorkenan arabası ile gelir,evin önünde dururaracından iner,gözündeki siyah gözlüğü çıkartırkapıya gelir ve zile basargenç bir cami hocası olan ahmet kapıyı açar,kenan'ı görünce sevinirkenan: nasılsın ahmet?ahmet: hoşgeldin kenan abi,buyur içerikenan: seninle konuşacaklarım var,içerde konuşalımiçeri geçerler,ahmet etrafa bakar ve kapıyı kapatır
GÜN/İÇ-AHMET EV,SALON-AHMET,KENAN
Ahmet ve kenan salona geçerlerkenan otururkenahmet:sıcak çayım vardı,içer misin?abikenan eliyle ''hayır''işareti yapıyorkenan: yo,yoo...gerek yok! zaten çok fazla kalmayacağımahmet otururahmet: peki! abi...kenan: konuşacaklarımız çok önemli,abim ''kaos: 2018''karanlık projelerini hızlandıracak gibibu son yaşanan gelişmelerde bunun işaretiydi zatenahmet: demek karanlık planlar bu kez dahada hiddetlenecekkenan: aynen öyle...ama bunu durdurmamız lazım!ahmet: peki! abi,buna sen neden artık engel olmuyorsun?kenan: biliyorsun kendimden hiç kimseyi şüphelendirmemem lazım!bunu yaparsam bende biterim ve yerlerine bu kez daha güçlü kişiler atanırtüm bu karanlık yapılı çökertmek için senin yardımına ihtiyacım varahmet pek bişey anlamamışçasınaahnet: nasıl yane?benden ne yapmamı istiyorsun?kenan: sen aynı zamanda bir bilgisayar dahisiydin öyle değil mi?ahmet: evet te...kenan parmağıylakenan: şimdi anlatacaklarımı iyi dinle....
GÜN/İÇ-ADNAN VİLLA,GÜNEŞ'İN ODASI-GÜNEŞ,BEBEĞİ ALİ
Günel uyuyor yatağında,bebeği beşiktegüneş rüya görüyor,mavi ışıklar,güneş yürüyortuncel'in sesini duyarız,ama gözükmeztuncel ses:güneş,güneş,güneş...güneş: tuncel,nerdesin?tuncel ses: buradayım güneş,bana yardım et! ruhum çok acı çekiyorgüneş: nerdesin?tuncel,nerdesin?güneş yürürken tuncel karşısına çıkar,sevinirgüneş: tuncel!tuncel: ruhum acı çekiyor güneşruhumun acısına son ver!güneş: ne yapmamı istiyorsun benden?tuncel: o kur'an-ı oku!sana o verdiğim kur'an-ı oku,ruhmun biraz olsun huzur bulması içingüneş: ama nasıl?tuncel😱raya git,sultan ahmet'e,orada yaşlı bir müezzin var,o sana yardım edecektirtuncel kaybolur bir andagüneş: tuncel...güneş uyanır,gördüğü rüya'nın etkisiyle doğrulurgünlük kıyafetleriyle uyumuşturgüneş bebeği ali'ye bakargüneş: bebeğimo sırada odaya hizmetçi kız tina girertina: ben size bakmıştım ama....güneş kalkar yerinden,gidiyordurgüneş: ben gelene kadar ali'ye bakarsın dimi?tinatina: tabi! güneş hanım,severekgüneş odadan çıkarkengüneş: sağol tinagüneş odadan çıkar
GÜN/DIŞ-KOZ-MİK BİNASI ÖNÜ-ADNAN,FİG.
adnan büyük araç ile ''koz-mik''e gelirkonsey toplantısının yapılacağı gizli binaya giriyordurbina önündeki tabelada''k o z m i k''başındada ''tek göz''işareti varadnan'ı güvenlik elleliyle ve elindeki aletlerle incelerarama yapar,güvenlik için
GÜN/İÇ-KOZ-MİK İÇ-ADNAN,FİG.
Adnan içeri girer,etrafta çeşitli orlantay şekiller varbüyük bir toplantı odası kapısı çıkar karşısınaadnan şifre'yi giriyor''1980''bilgisayar sesi: şimdi ikinci şifreyi girin lütfen!adnan 2.şifreyi giriyor''1960''
GÜN/İÇ-KOZ-MİK KONSEY,TOPLANTI ODASI-ADNAN,ATİLLA,KENAN,ENES
Adnan geniş ve büyük konsey toplantı odasına kapının açılmasıyla birlikte girerkapı kapanıretrafta giriş bölümünde duvarda büyük bir pilamit ve ortasında tek göz,yanlarında tek göz işareti vardırdiğer duvarlardada masonik semboller vardırenes yuvarlak masanın sağ,atilla diğer başında olmak üzere oturuyor,kenan daha gelmemişaynı zamanda konsey başkanı olan adnan otururmasanın üzerinde bermuda şeytan üçgenine benzeyen bir üçgen vardırenes: hoşgeldin adnanadnan: kenan daha gelmedi mi?kardeşimde olsa,konsey başkanından sonra gelinmeyeceğini öğrenmesi lazım!o sırada kenan gelir,kapı açılır,içeri girer,kapı kapanıradnan: nerdesin kenan?kenan: herkezden özür dilerimkenn otururkenkenan: önemli bir işim vardı,geç kalışımı mazur görünadnan: senin bu toplantıdan daha önemli ne işin olabilir ki?kenan: abii!adnan: ben bu konsey'in başkanıyım ve kardeşimde olsan bi daha ki sefere ceza alman gerekecek!kenan: bi daha olmayacak! emin olabilirsinadnan: evet! arkadaşlar bugün bizim için zaferle sonuçlanacak bir gün olacakçünkü laik-dinci çatışmasında yeni ve çok daha büyük bir olay olacak!enes: ne bu önemli olay?adnan: müslümanların oldukça değer verdiği bir cami yerle bir olacakatilla: sultan ahmetten mi bahsediyoruz yoksa?adnan: aynen öyle...sultan ahmet patlatılacak!bizde ''kaos: 2018''planlarımızı hızlandırmış olacağızdiğer herkez memnun kalır,kenan dışındaenes: bu muhteşem bir fikir,gerçekten harika bir planatilla: seni kutluyorum adnan,bu dinci-laik çatışmasında doruk noktası olacaktır!ve bizde bu kargaşadan yaralanıp hedeflerimiz ışığında ''kaos: 2018''i hayata geçirebilirizkenan memnun kalmaz,sıkıntılıdırkenan: ama bu çok tehlikeyi olmaz mı?yane sonuçta türkiye'nin en ünlü camilerinden biriadnan: adamımız harekete geçti bile,onlardan mış gibi gözüküp,bombayı kimsenin ruhu bile duymadan yerleştirecekkenan: ya yakalanırsa...adnan: herhangi bir sorun çıkması halinde herşey hazır! amerikayı dostlarımız bizden güzel haberler bekliyor...kenan'ın memnuyetsiz görüntüsü...
GÜN/İÇ-DIŞ-SULTAN AHMET CAMİ YAKINI,ARAÇ-2 ADAM
Araçtakiler şüphe çekmemek için sakallı ve sarıklıdırdireksiyon başındaki adamın yanındaki adam mikrofonla konuşuyorcamideki adamlaadam: nasıl gidiyor?orada durum ne?konuşan kkişi: merak etmeyin! herşey yolunda...adam: şüphe çekmemeye çalış,yakalanırsan bizi tanımıyorsun...konuşan kişi: okey!
GÜN/DIŞ-SULTAN AHMET CAMİ-GÜNEŞ,FİG.
Güneş camiye taksiyle gelmiştir,cami'nin müezzinini sorar cami önündekilerebynundan bir tane eşarp vardırgüneş: burada bi tane müezzin varmış,beyaz sakallı...-müezzin efendi cami'de vaaz veriyor kızımgüneş: olsun ben beklerim yinede,sağolun...
GÜN/İÇ-ADNAN KOZ OFİS-ADNAN
Adnan odasına kenanla birlikte girer,hemen bilgisayarına yönelirbilgisayardan sultan ahmet cami'nin her yeri gözüküyordur,kameralar sayesindeizlenebiliyordur
GÜN/DIŞ-SULTAN AHMET CAMİİ-CAMİ MÜEZZİNİ,GÜNEŞ
Güneş dışarda bekliyor,vaaz bitmiş camidekiler çıkıyor...güneş: müezzin içerde mi?aralarından biri: neden sordunuz?güneş: bi konuda onunla konuşmam lazım!adam: içerde ama böyle girme,çıkar şimdionlar dağılırken,müezzinde çıkıyordur
GÜN/İÇ-ADNAN KOZ OFİS-ADNAN,KENAN
Ekran 3'e ayrılır1.ekranda cami dışı2.ekranda cami içi3.ekranda ise saatli bomba gözüküyoradnan ve kenan izliyorkenan: doğru yaptığımıza emin misin?abiçok acele ediyoruzadnan yumruğunu sıkar kenan'a tam bişey söyleyecekkengüneş'i görür,şok oluradnan: güneş,güneş'in orada ne işi var?kenanda bakarkenkenan: ne diyorsun abi?ne güneşi?kenan iyice bakar ve şaşkına uğraradnan: güneş,senin orada ne işin var?zamanda giderek daralıyordur son 20 saniye kalmıştırkenan sinirlenirkenan: ne yapacaksan yap,durdur şunu abi!kenan yumruğunu masaya sıkarak vurur!oldukça sinirlenmiştir,zaman giderek daralırson 10 saniyeadnan: güneş,hemen çık ordan güneş,hemen çık!5 saniyekenan: abiii!adnan: artık çok geç!son 3-2-1-0kenan ve adnan'ın şok içindeki görüntüleri0 saniyede bir süre dururuzbomba patlamaz!adnan şaşırmışçasına,güneş görüntüde bankta müezzinle konuşuyoradnan: bu nasıl olur?bomba patlamadıkenan parmağını oynar,tarakkenan: o bomba patlasaydı güneşte ölecekti farkındaysan!adnan: patlaması lazımdı ama!...kenan: senin şimdi tek derdin bu mu abi?sana inanamıyorumadnan: güneş'e bunun hesabını soracağım,benim kızımın camide ne işi var?kenan: önemli olan güneşin kurtulmasıadnan: (sinirlenir) bu yaptığının bir bedeli olacak ama...kenan hiçbişey söylemeden ve kafasını sallayarak çıkar odadan...
GÜN/DIŞ-CAMİ ÖNÜ-GÜNEŞ,MÜEZZİN
Güneş ve müezzin cami önünde oturuyor,güneş küçük kur'an-ı müezzine vermiştirmüazzin: saçını ört kızım...güneş boynundaki eşarpla örtermüezzin: şimdi okuduklarımı tekrar et!güneş: tamammüezzin: allahtan başka tanrı yoktur ve o tektirgüneş: allahtan başka tanrı yoktur ve o tektir
GÜN/İÇ-KOZ OFİS,ADNAN ODA-ADNAN
Adnan güneş'in ne yaptığını anlayamamıştırkameradan hala bakıyorduradnan: sen ne yapıyorsun güneş?(sinirli)napıyorsun?adnan yumruklarını sıkar
GÜN/DIŞ-SULTAN AHMET CAMİ ÖNÜ-GÜNEŞ,MÜEZZİN
Güneş arapça kur'an-dan bir çok şeyi müezzin sayesinde öğrenmiştirgüneş: çok sağolun!müezzin: ne demek kızım!ben tunceli azda tanışam,kendisi çok iyi bir insandı,allah mekanını cennet eylesin!günahlarını affetsin!güneş: amin! ben kalkıyorum,size iyi günlergüneş kur'an-ı almadan giderkenmüezzin: kızım kur'an-ı almayacak mısın?güneş bakar müezzinegüneş: o sizde kalsınmüezzin: olur mu?kızım bu sana sevdiğinin emanetigüneş kur'an-ı müezzinin elinden alır,bakargüneş: en yakın zamanda okumayı öğreneceğimmüezzin bir kitap çıkartırnamaz-ı öğreniyorumyazıyordur üzerindemüezzin: al bunu kızım! namaz kırmak için...yardımcı olurgüneş alırgüneş: çok teşekkürler...güneş gidiyordur...
GÜN/DIŞ-YOL KENARI-GÜNEŞ,TAKSİCİ
GÜneş ses: bu sahte dünyamı değiştirebilir miydim?meerse herşeyin yalan olduğu...güneş taksi bekliyor,taksiye el yapar...güneş iç ses: ama ben karar verdim,sahte ve içi boş bir dünyamı ve hayatımı değiştireceğim...
GÜNEŞ TAKSİYE BİNERGÜN/İÇ-YOL,TAKSİ-GÜNEŞ,TAKSİCİ
güneş iç ses: ne pahasına olursa olsun,tuncelden devraldığım bu yolculuğu sürdüreceğim...onu hep yanımda hissederekgüneş ağlamaklı olur...taksici genç: abla camı açim ister misin?güneş hüzünlü bir şekilde kafasını sallar
FLASHBACK-GECE/İÇ-GECE KULÜBÜ-TUNCEL,GÜNEŞ
Baştan (Şebnem Ferah)Sil Baştan Gücün Var mı Sevgilim Derin Sularda İnci Tanesi Aramaya Cesaretin Kaldıysa Hala Benle Aşktan Konuşmaya Söyle Canım Sevgilim Hayat Bize Oyun Oynuyo...youtube.comfon müzikgüneş çok sarhoş olmuştur,tuncel'de içerek yanına gelirtuncel: tanışarım mı?ben tuncelelini uzatırSil Baştan (Şebnem Ferah)Sil Baştan Gücün Var mı Sevgilim Derin Sularda İnci Tanesi Aramaya Cesaretin Kaldıysa Hala Benle Aşktan Konuşmaya Söyle Canım Sevgilim Hayat Bize Oyun Oynuyo...youtube.comgüneş: hayır! tanışmayalım,sevişerim tuncel: sarhoşuz biraz galiba güneş: (gülerek) keşke hep sarhoş kalsak (yüksek sesle) çünkü,ben böyle çok mutluyum tuncel (gülümseyerek) dur! napıyorsun? güneş eliyle kafasını dayar,tuncele bakar güneş: sen nerden çıktın ya? tuncel (hafif gülerek) : bilmem... güneş sarhoş bir şekilde tuncelle gülüşüyorlar
GÜN/İÇ-TAKSİ,YOL-GÜNEŞ,TAKSİCİ
Güneş hala hüzünlü taksici genç: iyi misin?abla abarrtın iki günlük yazmışşsın birazdandan bitiriyorum güneş kafasını iyilim şeklinde sallıyor
GÜN/İÇ-KOZ OFİS-KENAN,FİG.
Kenan koz ofisten çıkarken elinde telefon,güneşi arıyor kenan: güneş,söyleyeceğim yere gel,seninle konuşacaklarım var GÜN/İÇ-TAKSİ,YOL-GÜNEŞ,TAKSİCİ
Güneş telefonda: tamam amca,hemen geliyorum güneş telefonu kapatır
GÜN/DIŞ-İÇ-KÖPRÜ,KENAN ARAÇ-GÜNEŞ,KENAN
Güneş taksi ile gelir,taksiden iner amcasının ne söyleyeceğini çok merak etmiştir amcası kenan'ın aracına biner güneş: burda neden buluştuk amca? kenan: sen bugün camiye mi gittin?güneş bak! benden saklamana gerek yok bunu güneş (şaşırır) : iyide amca,sen nasıl? kenan: ben herşeyi biliyorum güneş,sultan ahmete gittiğini güneş: ben anlamıyorum ama... kenan: babanda bende biliyoruz,çünkü güneşe bakar yönünü çevirip kenan: o camide bugün bir bomba patlayacaktı! güneş (şoke) : amca sen neler diyorsun? güneş elini avuçlayarak ağzına götürür güneş: aman allahım! kenan: neyse ki bomba allahın yardımıyla patlamadı,babanın karanlık planlarından biriydi bu! güneş: babam bu kadar cani nasıl olabilir? o bomba yane kenan: evet! güneş o bomba ''kaos: 2018''projesinin bir planıydı senin daha bilmediğin çok şey
var GECE/DIŞ-ORMANLIK YOL,ARAÇ-ENES,2 ADAM
Enes gelmiştir,adamlardan biri silah dolu bagajı açar enes eline alarak silahları kontrol ediyor enes: yine aynı şekil olacak,sınır bizde,istihbarat bizde! ama yinede dikkatli olun,istihbarattaki arkadaşlar yardımcı olacak enes cebinden para dolu zarfı çıkartırken,adamda bagajı kapatır enes verirken,geri çeker enes:sakin,sakin...proglem istemiyorum adam: anlaşıldı enes bey,siz merak etmeyin! enes zarfı verir enes: ha! bu arada yeni bir patlama haberi duyamadık adam araca binerken adam: yarın akşam yeni bir bomba geliyor! gaziantep enes'in görüntüsüyle bölüm biter... 3.BÖLÜMÜN SONU....
loş ışık,teneke bir kovada ateş yanıyor,kaan eli,kolu bağlı sandalyede
kaan kendine gelir gibi olur
kaan: nerdeyim ben,seda...
karşısında 2 tane effial polisi gibi adam
kaan kendine gelir,onları görür
kaan: siz kimsiniz?seda'ya ne yaptınız?
bağırıyor: seda! seda!
adamlar sakinleştirmeye çalışır
-sakin,rahat dur! seni burada hiç kimse duyamaz
gizemli doktor cenk belilir,elinde iğne
cenk: nasılsın kaan?
kaan: siz kimsiniz lan o......ç.......
cenk: ama olmuyor böyle,tutun kolunu
adamlar tutarken,kaan ne kadar çırpınsada cenk iğneyi sokar
kaan tekrar bayılır
cut! kesme
kaan uyanıyor,cenk'in elinde
içinde ''100 dolardaki simge''bulunan bir hipnoz aleti,sallıyor
cenk: şimdi buna iyi bak!
sen bir inanmışsın,allah yolunda kafirlere meydan okuyacak bir inanmış
internet dansözlük yapıyor
kaan hipnozlanmış bir şekilde
kaan: ben bir inanmışım,kafirlere meydan okuyacak bir inanmış
cenk: kafirlere,dinsizlere bu dünya'yı cehennem edeceksin!
bunun için yemin etmişsin
kaan: yemin etmişim
cenk: şimdi söyleyeceklerimi tekrar et
allah için,islam için,vatan ve millet için kafirleri öldüreceğime and içerim
kaan: allah için,islam için,vatan ve millet için kafirleri öldüreceğime and içerim
cenk cebinden kaan'ın rektör babası erdoğan sancak'ın resmini çıkartır,gösterir
cenk: bu adam senin baban,kafir...bu adamı öldürmek istiyorsun
kaan: öldürmek istiyorum
GÜN/DIŞ-İSTANBUL GENEL
GÜN/İÇ-ADNAN VİLLA,SALON-GÜNEŞ,TUNCEL
Güneş salonda,adnan villada yok,tuncel gelir villaya,geneş ayağa kalkar
tuncel: günaydın hayatım
merabalaşırlar
güneş: hoşgeldin aşkım,sen ofise gitmeyecek miydin?
tuncel (gülümseyerek) : evet gidecektim ama seni görmek istedim
tuncel ve güneş otururlar
tuncel: ha! sana bişey vermek istiyorum
güneş merakla sorar
güneş: neymiş o?
tuncel ceketinin cebinden küçük bir kur'an çıkartır
tuncel: bunu vermek istiyorum,yüce kitabımız kur'an
tuncel uzatırken,güneş hafif şaşkınlıkla alır
güneş: teşekkürler,sen baya değişmişsin,beni şaşkınlığa uğratıyorsun
tuncel: neyse,ben artık kalksam iyi olacak
tuncel ayağa kalkar,güneşte
güneşle tuncel vedalaşırken,güneş tuncel'i dudağından öperken
tuncel engel olur
tuncel: inancım gereği bu tür temaslarda bulunamam
güneş: peki! o zaman
yanaktan öpüşürler
tuncel: görüşürüz hayatım...
güneş: görüşürüz
tuncel giderken
güneş: unutma bugün evlilik tarihimizi alacağız
tuncel: unutmam...
güneş arkasından bakıyor...
GÜN/DIŞ-ÜNİVERSİTE ÖNÜ-KAAN
Kann üniversiteye giriyor,güvenliğin umrunda bile değil
oldukça soğukkanlı bir şekilde...
GÜN/İÇ-ÜNİVERSİTE,REKTÖR ODASI-ERDOĞAN SANCAK,KAAN
Kaan elinde silahla odaya dalar
babası şoka uğrar
erdoğan: kaan,yapma kaan! napıyorsun*
kaan 2 kez ateş ederek öldürür
GÜN/İÇ-REKTÖR KAPISI-KAAN,ÖĞRENCİLER,2 GÜVENLİK,FİG.
Kaan elinde silahla çıkarken etrafa rastgele ateş ediyor
etrafta öğrencilerin çığrıklarla bölümlerinden kaçışmaları
kaan: yaşasın islam
kaan havaya ateş ediyor
kaan: kafirlere ölüm
kaan koridordan inecekken ağağıya
güvenlikler silahla önünü keser
güvanlik: dur! teslim ol,at silahını
kaan silahı kafasına dayar
güvenlik: dur! yapma...
kaan kafasına sıkarak intihar eder
GÜN/DIŞ-ADNAN KOZ OFİS ÖNÜ-TUNCEL,FİG.
Tuncel aracından iner,o sırada,siyah bir araç hızla geçerken yoldan içindekiler ateş etmeye başlar
tuncel sırtından defalarca kurşunların hedefi olur
tuncel yere yığırırken
tuncel: güneş...
tuncel kanlar içinde yere yığırır
GÜN/İÇ-ADNAN VİLLA,SALON-GÜNEŞ,HİZMETÇİ KIZ
Güneş salonda meyvasuyu içiyor
birden güneş ve tuncel'in resminin olduğu resim çerçevesi yere düşer ve parçalanır
güneş bakarken karnına sancı girer
erken doğumdur...
güneş: aaaaa!aaaa!
karnınını tutuyor
hizmetçi kız tina'ya seslenir
güneş: tina,tina...
karnını tutuyor,sancısı artıyordur
GÜN/DIŞ-AMBULANS,YOL-TUNCEL'İN AĞIR YARALI HALİ,AMBULANS DOKTORLARI
ambulans doktorları müdahale ediyor
fon müzik: ahmet aslan-minnet eylemem
https://www.youtube.com/watch?v=fwB_8kGGs04
Ahmet Aslan - Veyvê Mıkaletu (Meleklerin Dansı) [ 2007 © Kalan Müzik ] http://geni.us/meleklerindansi https://www.facebook.com/AhmetAslanOfficialPage/?fref=t...
youtube.com
kalp nabzı
--------------
ambulans hemşiresi: kaybediyoruz
ambulans doktoru: elektro şok
hemşire verir,doktor müdahale ederken
doktor: açılın! şut
GÜN/DIŞ-ADNAN KOZ VİLLA ÖNÜ,TAKSİ-GÜNEŞ,HİZMETÇİ KIZ,TAKSİCİ
Güneş hastahaneye yetiştirilmeye çalışılıyor,erken doğum
hizmetçi kız güneşi tutuyor
GÜN/İÇ-HASTAHANE,LOBİ-TUNCEL'İN AĞIR YARALI HALİ,DOKTORLAR
Tuncel sedyede ağır yaralı olarak doktorlarca hızla ameliyathaneye götürülüyor
ameliyathane yazan kapıyı görürüz
GÜN/İÇ-HASTAHANE,ODA-GÜNEŞ,ADNAN,KENAN,BEBEĞİ,HEMŞİRE
Güneş yatıyor,odaya hemşire girer,bebek elinde
güneşe verirken
hemşire: allah analı,babalı büyütsün
güneş bebeğini görünce sevinmiştir
hemşire çıkarken güneşte bebeğini pışpışlıyor
öper
babası adnan ve amcası kenan odaya girer
babası yaklaşır,üzgündür
güneş: baba,tuncel nerde?
adnan kafasını ne diyeceğini bilemez şekilde sallar
güneş kenanada bakar
adnan ağlamaklı gibi güneş'in ellerini tutar
anlatmaya çalışır
adnan: kızım
bebek ağlıyordur
adnan sessiz fon'da anlatır
güneş ağlıyor,kabullenemiyor
GECE/DIŞ-ISSIZ MEKAN-3 ADAM,ŞAMİL,MASKELİLER
Tuncel'i öldüren 3 adam araba ile ıssız bir yere gelmiştir
şamilde araçla gelir
maskeli adamlar arkadadır
direksiyondaki adam: beyefendi ile burada mı buluşacağız?
şamil susturucu takılı silahı arkasından çıkartırken
şamil: hayır! azrail ile burada buluşacaksınız
şamil adam konuşamadan sıkar,diğer adamlar ne olduğunu anlamamıştır
maskelilerde kurşun yağmuruna tutar aracı
tarayıcılarla
adamların hepsi öldürülür,tuncel benzinide dökerek yakar
GECE/İÇ-HASTAHANE,KORİDOR-ADNAN,KENAN
Güneş'in ''tuncel,tuncel''diyerek ağlayış seslerini duyarız içerden
adnan oturuyor,kenan ayakta
kenan: bu işin seninle bir ilgisi yok değil mi?abi
adnan sinirli,sinirli bakarak
adnan: benim kendi torunumu babasız bırakacağımı nasıl düşünürsün
kenan: daha önce yaptın ama!
adnan: kes sesini! kenan
o torunum olacağını öğrenmeden önceydi
GECE/İÇ-HASTAHANE,ODA-GÜNEŞ,BEBEĞİ
Güneş bebeğini öpüyor,ağlamaklı
GÜN/DIŞ-İSTANBUL GENEL
GÜN/İÇ-HASTAHANE,MORG-TUNCEL'İN BABASI ATİLLA,ADNAN,GÖREVLİ
Tuncel'in babası atilla ve karısı defne amerikadan dönmüştür
karısı dayanamayacağı için babası atilla görmek için naaşı morga girmiştir
adnan'da destek için yanındadır,üzgün gibidir
görevli açar naaşı,gösteriyor
atilla (ağlamaklı) : oğlum,oğlum...
atilla ağlayarak ve elini kafasına götürüp morga dayararak
atilla: nasıl kırdılar sana,oğlum...
adnan destek olur,elini atilla'nın sırtına götürür
adnan: atilla,dostum...metanetli olmalısın kardeşim
atilla: keşke yaşadığını hiç söylemeseydin
annesi kalp hastası onu bu halde görürse dayanamaz
dı
adnan: gel kardeşim,gel
adnan ve atilla ağlayarak birbirine sarılırken,görevlide naaşı kapatır
GÜN/DIŞ-MEZARLIK-ADNAM,GÜNEŞ,ATİLLA,KENAN,DEFNE,FİG.
mezarlığı ilk başta kuş bakışı görüntüsüyle görürüz
sonra zoomlayız
mezarlıkta hüzün vardır
tuncel'in annesi güçlükle ayakta duruyordur
mezara toprak atılıyor
adnan'da atıyor
güneş ağlayarak ve yere yığırarak
güneş: tuncel,tuncel,tuncel...
yanındakiler sakinleştirmeye çalışır
adnan bir an güneş'e bakar,toprak atarken
güneş'in ağlamaları ve genel bir görüntü ile bölüm biter...
Ahmet Aslan - Veyvê Mıkaletu (Meleklerin Dansı) [ 2007 © Kalan Müzik ] http://geni.us/meleklerindansi https://www.facebook.com/AhmetAslanOfficialPage/?fref=t.
KAOS: 2018Resim: Akıllı İşaretler Korku/Şiddet 7 Yaş üzeri3.bölüm#kaos2018
GÜN/DIŞ-AHMET HOCA'NIN EVİNİN ÖNÜ-KENAN,AHMET
fazla uzun yazma gbsi kaldırmıyorkenan arabası ile gelir,evin önünde dururaracından iner,gözündeki siyah gözlüğü çıkartırkapıya gelir ve zile basargenç bir cami hocası olan ahmet kapıyı açar,kenan'ı görünce sevinirkenan: nasılsın ahmet?ahmet: hoşgeldin kenan abi,buyur içerikenan: seninle konuşacaklarım var,içerde konuşalımiçeri geçerler,ahmet etrafa bakar ve kapıyı kapatır
GÜN/İÇ-AHMET EV,SALON-AHMET,KENAN
Ahmet ve kenan salona geçerlerkenan otururkenahmet:sıcak çayım vardı,içer misin?abikenan eliyle ''hayır''işareti yapıyorkenan: yo,yoo...gerek yok! zaten çok fazla kalmayacağımahmet otururahmet: peki! abi...kenan: konuşacaklarımız çok önemli,abim ''kaos: 2018''karanlık projelerini hızlandıracak gibibu son yaşanan gelişmelerde bunun işaretiydi zatenahmet: demek karanlık planlar bu kez dahada hiddetlenecekkenan: aynen öyle...ama bunu durdurmamız lazım!ahmet: peki! abi,buna sen neden artık engel olmuyorsun?kenan: biliyorsun kendimden hiç kimseyi şüphelendirmemem lazım!bunu yaparsam bende biterim ve yerlerine bu kez daha güçlü kişiler atanırtüm bu karanlık yapılı çökertmek için senin yardımına ihtiyacım varahmet pek bişey anlamamışçasınaahnet: nasıl yane?benden ne yapmamı istiyorsun?kenan: sen aynı zamanda bir bilgisayar dahisiydin öyle değil mi?ahmet: evet te...kenan parmağıylakenan: şimdi anlatacaklarımı iyi dinle....
GÜN/İÇ-ADNAN VİLLA,GÜNEŞ'İN ODASI-GÜNEŞ,BEBEĞİ ALİ
Günel uyuyor yatağında,bebeği beşiktegüneş rüya görüyor,mavi ışıklar,güneş yürüyortuncel'in sesini duyarız,ama gözükmeztuncel ses:güneş,güneş,güneş...güneş: tuncel,nerdesin?tuncel ses: buradayım güneş,bana yardım et! ruhum çok acı çekiyorgüneş: nerdesin?tuncel,nerdesin?güneş yürürken tuncel karşısına çıkar,sevinirgüneş: tuncel!tuncel: ruhum acı çekiyor güneşruhumun acısına son ver!güneş: ne yapmamı istiyorsun benden?tuncel: o kur'an-ı oku!sana o verdiğim kur'an-ı oku,ruhmun biraz olsun huzur bulması içingüneş: ama nasıl?tuncel😱raya git,sultan ahmet'e,orada yaşlı bir müezzin var,o sana yardım edecektirtuncel kaybolur bir andagüneş: tuncel...güneş uyanır,gördüğü rüya'nın etkisiyle doğrulurgünlük kıyafetleriyle uyumuşturgüneş bebeği ali'ye bakargüneş: bebeğimo sırada odaya hizmetçi kız tina girertina: ben size bakmıştım ama....güneş kalkar yerinden,gidiyordurgüneş: ben gelene kadar ali'ye bakarsın dimi?tinatina: tabi! güneş hanım,severekgüneş odadan çıkarkengüneş: sağol tinagüneş odadan çıkar
GÜN/DIŞ-KOZ-MİK BİNASI ÖNÜ-ADNAN,FİG.
adnan büyük araç ile ''koz-mik''e gelirkonsey toplantısının yapılacağı gizli binaya giriyordurbina önündeki tabelada''k o z m i k''başındada ''tek göz''işareti varadnan'ı güvenlik elleliyle ve elindeki aletlerle incelerarama yapar,güvenlik için
GÜN/İÇ-KOZ-MİK İÇ-ADNAN,FİG.
Adnan içeri girer,etrafta çeşitli orlantay şekiller varbüyük bir toplantı odası kapısı çıkar karşısınaadnan şifre'yi giriyor''1980''bilgisayar sesi: şimdi ikinci şifreyi girin lütfen!adnan 2.şifreyi giriyor''1960''
GÜN/İÇ-KOZ-MİK KONSEY,TOPLANTI ODASI-ADNAN,ATİLLA,KENAN,ENES
Adnan geniş ve büyük konsey toplantı odasına kapının açılmasıyla birlikte girerkapı kapanıretrafta giriş bölümünde duvarda büyük bir pilamit ve ortasında tek göz,yanlarında tek göz işareti vardırdiğer duvarlardada masonik semboller vardırenes yuvarlak masanın sağ,atilla diğer başında olmak üzere oturuyor,kenan daha gelmemişaynı zamanda konsey başkanı olan adnan otururmasanın üzerinde bermuda şeytan üçgenine benzeyen bir üçgen vardırenes: hoşgeldin adnanadnan: kenan daha gelmedi mi?kardeşimde olsa,konsey başkanından sonra gelinmeyeceğini öğrenmesi lazım!o sırada kenan gelir,kapı açılır,içeri girer,kapı kapanıradnan: nerdesin kenan?kenan: herkezden özür dilerimkenn otururkenkenan: önemli bir işim vardı,geç kalışımı mazur görünadnan: senin bu toplantıdan daha önemli ne işin olabilir ki?kenan: abii!adnan: ben bu konsey'in başkanıyım ve kardeşimde olsan bi daha ki sefere ceza alman gerekecek!kenan: bi daha olmayacak! emin olabilirsinadnan: evet! arkadaşlar bugün bizim için zaferle sonuçlanacak bir gün olacakçünkü laik-dinci çatışmasında yeni ve çok daha büyük bir olay olacak!enes: ne bu önemli olay?adnan: müslümanların oldukça değer verdiği bir cami yerle bir olacakatilla: sultan ahmetten mi bahsediyoruz yoksa?adnan: aynen öyle...sultan ahmet patlatılacak!bizde ''kaos: 2018''planlarımızı hızlandırmış olacağızdiğer herkez memnun kalır,kenan dışındaenes: bu muhteşem bir fikir,gerçekten harika bir planatilla: seni kutluyorum adnan,bu dinci-laik çatışmasında doruk noktası olacaktır!ve bizde bu kargaşadan yaralanıp hedeflerimiz ışığında ''kaos: 2018''i hayata geçirebilirizkenan memnun kalmaz,sıkıntılıdırkenan: ama bu çok tehlikeyi olmaz mı?yane sonuçta türkiye'nin en ünlü camilerinden biriadnan: adamımız harekete geçti bile,onlardan mış gibi gözüküp,bombayı kimsenin ruhu bile duymadan yerleştirecekkenan: ya yakalanırsa...adnan: herhangi bir sorun çıkması halinde herşey hazır! amerikayı dostlarımız bizden güzel haberler bekliyor...kenan'ın memnuyetsiz görüntüsü...
GÜN/İÇ-DIŞ-SULTAN AHMET CAMİ YAKINI,ARAÇ-2 ADAM
Araçtakiler şüphe çekmemek için sakallı ve sarıklıdırdireksiyon başındaki adamın yanındaki adam mikrofonla konuşuyorcamideki adamlaadam: nasıl gidiyor?orada durum ne?konuşan kkişi: merak etmeyin! herşey yolunda...adam: şüphe çekmemeye çalış,yakalanırsan bizi tanımıyorsun...konuşan kişi: okey!
GÜN/DIŞ-SULTAN AHMET CAMİ-GÜNEŞ,FİG.
Güneş camiye taksiyle gelmiştir,cami'nin müezzinini sorar cami önündekilerebynundan bir tane eşarp vardırgüneş: burada bi tane müezzin varmış,beyaz sakallı...-müezzin efendi cami'de vaaz veriyor kızımgüneş: olsun ben beklerim yinede,sağolun...
GÜN/İÇ-ADNAN KOZ OFİS-ADNAN
Adnan odasına kenanla birlikte girer,hemen bilgisayarına yönelirbilgisayardan sultan ahmet cami'nin her yeri gözüküyordur,kameralar sayesindeizlenebiliyordur
GÜN/DIŞ-SULTAN AHMET CAMİİ-CAMİ MÜEZZİNİ,GÜNEŞ
Güneş dışarda bekliyor,vaaz bitmiş camidekiler çıkıyor...güneş: müezzin içerde mi?aralarından biri: neden sordunuz?güneş: bi konuda onunla konuşmam lazım!adam: içerde ama böyle girme,çıkar şimdionlar dağılırken,müezzinde çıkıyordur
GÜN/İÇ-ADNAN KOZ OFİS-ADNAN,KENAN
Ekran 3'e ayrılır1.ekranda cami dışı2.ekranda cami içi3.ekranda ise saatli bomba gözüküyoradnan ve kenan izliyorkenan: doğru yaptığımıza emin misin?abiçok acele ediyoruzadnan yumruğunu sıkar kenan'a tam bişey söyleyecekkengüneş'i görür,şok oluradnan: güneş,güneş'in orada ne işi var?kenanda bakarkenkenan: ne diyorsun abi?ne güneşi?kenan iyice bakar ve şaşkına uğraradnan: güneş,senin orada ne işin var?zamanda giderek daralıyordur son 20 saniye kalmıştırkenan sinirlenirkenan: ne yapacaksan yap,durdur şunu abi!kenan yumruğunu masaya sıkarak vurur!oldukça sinirlenmiştir,zaman giderek daralırson 10 saniyeadnan: güneş,hemen çık ordan güneş,hemen çık!5 saniyekenan: abiii!adnan: artık çok geç!son 3-2-1-0kenan ve adnan'ın şok içindeki görüntüleri0 saniyede bir süre dururuzbomba patlamaz!adnan şaşırmışçasına,güneş görüntüde bankta müezzinle konuşuyoradnan: bu nasıl olur?bomba patlamadıkenan parmağını oynar,tarakkenan: o bomba patlasaydı güneşte ölecekti farkındaysan!adnan: patlaması lazımdı ama!...kenan: senin şimdi tek derdin bu mu abi?sana inanamıyorumadnan: güneş'e bunun hesabını soracağım,benim kızımın camide ne işi var?kenan: önemli olan güneşin kurtulmasıadnan: (sinirlenir) bu yaptığının bir bedeli olacak ama...kenan hiçbişey söylemeden ve kafasını sallayarak çıkar odadan...
GÜN/DIŞ-CAMİ ÖNÜ-GÜNEŞ,MÜEZZİN
Güneş ve müezzin cami önünde oturuyor,güneş küçük kur'an-ı müezzine vermiştirmüazzin: saçını ört kızım...güneş boynundaki eşarpla örtermüezzin: şimdi okuduklarımı tekrar et!güneş: tamammüezzin: allahtan başka tanrı yoktur ve o tektirgüneş: allahtan başka tanrı yoktur ve o tektir
GÜN/İÇ-KOZ OFİS,ADNAN ODA-ADNAN
Adnan güneş'in ne yaptığını anlayamamıştırkameradan hala bakıyorduradnan: sen ne yapıyorsun güneş?(sinirli)napıyorsun?adnan yumruklarını sıkar
GÜN/DIŞ-SULTAN AHMET CAMİ ÖNÜ-GÜNEŞ,MÜEZZİN
Güneş arapça kur'an-dan bir çok şeyi müezzin sayesinde öğrenmiştirgüneş: çok sağolun!müezzin: ne demek kızım!ben tunceli azda tanışam,kendisi çok iyi bir insandı,allah mekanını cennet eylesin!günahlarını affetsin!güneş: amin! ben kalkıyorum,size iyi günlergüneş kur'an-ı almadan giderkenmüezzin: kızım kur'an-ı almayacak mısın?güneş bakar müezzinegüneş: o sizde kalsınmüezzin: olur mu?kızım bu sana sevdiğinin emanetigüneş kur'an-ı müezzinin elinden alır,bakargüneş: en yakın zamanda okumayı öğreneceğimmüezzin bir kitap çıkartırnamaz-ı öğreniyorumyazıyordur üzerindemüezzin: al bunu kızım! namaz kırmak için...yardımcı olurgüneş alırgüneş: çok teşekkürler...güneş gidiyordur...
GÜN/DIŞ-YOL KENARI-GÜNEŞ,TAKSİCİ
GÜneş ses: bu sahte dünyamı değiştirebilir miydim?meerse herşeyin yalan olduğu...güneş taksi bekliyor,taksiye el yapar...güneş iç ses: ama ben karar verdim,sahte ve içi boş bir dünyamı ve hayatımı değiştireceğim...
GÜNEŞ TAKSİYE BİNERGÜN/İÇ-YOL,TAKSİ-GÜNEŞ,TAKSİCİ
güneş iç ses: ne pahasına olursa olsun,tuncelden devraldığım bu yolculuğu sürdüreceğim...onu hep yanımda hissederekgüneş ağlamaklı olur...taksici genç: abla camı açim ister misin?güneş hüzünlü bir şekilde kafasını sallar
FLASHBACK-GECE/İÇ-GECE KULÜBÜ-TUNCEL,GÜNEŞ
GÜN/İÇ-TAKSİ,YOL-GÜNEŞ,TAKSİCİ
Güneş hala hüzünlü taksici genç: iyi misin?abla abarrtın iki günlük yazmışşsın birazdandan bitiriyorum güneş kafasını iyilim şeklinde sallıyor
GÜN/İÇ-KOZ OFİS-KENAN,FİG.
Kenan koz ofisten çıkarken elinde telefon,güneşi arıyor kenan: güneş,söyleyeceğim yere gel,seninle konuşacaklarım var GÜN/İÇ-TAKSİ,YOL-GÜNEŞ,TAKSİCİ
Güneş telefonda: tamam amca,hemen geliyorum güneş telefonu kapatır
GÜN/DIŞ-İÇ-KÖPRÜ,KENAN ARAÇ-GÜNEŞ,KENAN
Güneş taksi ile gelir,taksiden iner amcasının ne söyleyeceğini çok merak etmiştir amcası kenan'ın aracına biner güneş: burda neden buluştuk amca? kenan: sen bugün camiye mi gittin?güneş bak! benden saklamana gerek yok bunu güneş (şaşırır) : iyide amca,sen nasıl? kenan: ben herşeyi biliyorum güneş,sultan ahmete gittiğini güneş: ben anlamıyorum ama... kenan: babanda bende biliyoruz,çünkü güneşe bakar yönünü çevirip kenan: o camide bugün bir bomba patlayacaktı! güneş (şoke) : amca sen neler diyorsun? güneş elini avuçlayarak ağzına götürür güneş: aman allahım! kenan: neyse ki bomba allahın yardımıyla patlamadı,babanın karanlık planlarından biriydi bu! güneş: babam bu kadar cani nasıl olabilir? o bomba yane kenan: evet! güneş o bomba ''kaos: 2018''projesinin bir planıydı senin daha bilmediğin çok şey
var GECE/DIŞ-ORMANLIK YOL,ARAÇ-ENES,2 ADAM
Enes gelmiştir,adamlardan biri silah dolu bagajı açar enes eline alarak silahları kontrol ediyor enes: yine aynı şekil olacak,sınır bizde,istihbarat bizde! ama yinede dikkatli olun,istihbarattaki arkadaşlar yardımcı olacak enes cebinden para dolu zarfı çıkartırken,adamda bagajı kapatır enes verirken,geri çeker enes:sakin,sakin...proglem istemiyorum adam: anlaşıldı enes bey,siz merak etmeyin! enes zarfı verir enes: ha! bu arada yeni bir patlama haberi duyamadık adam araca binerken adam: yarın akşam yeni bir bomba geliyor! gaziantep enes'in görüntüsüyle bölüm biter... 3.BÖLÜMÜN SONU....