Kanunsuz Topraklar - Tanıtım Fragmanı | FOX - Yeni Dizi

Emre Ozansoy

Konu Sahibi
Moderatör
Reaksiyon puanı
58,486
Puanı
1,060
Web Sitesi
twitter.com
E2eDRzNWUAEjgUm

FOX'un yeni dizisi 'Kanunsuz Topraklar'ın ilk tanıtımı yayınlandı!

Yapımcılığını Gold Film'in üstlendiği, senaryosunu Zülküf Yücel'in kaleme aldığı, yönetmen koltuğunda Faruk Teber'in oturduğu dizinin başrollerini Uğur Güneş, Esra Bilgiç ve Necip Memili paylaşıyor.

Çekimleri uzun zamandır devam eden ve yeni sezonda izleyicisi ile buluşacak olan dizi; ; 1940’ların Zonguldak’ında kömür madeni işleterek zengin olan Malik Bey’in kızı Gülfem ile Malik Bey’in madeninde işçi olarak çalışan Davut’un arasındaki imkansız aşkı konu alıyor.

Kanunsuz Topraklar, yeni sezonda FOX'ta!

Dönem dizisimiydi bu ben aşiret dizisi olacak sanmıştım. Böyle dizileri Hanımın Çiftliği'nden sonra bırakmıştım ama bu dizinin avrupai yapısı ve çekim açıları ilgimi çekti

• Beğendim
Reactions: Angelica
Emek verilmiş belli ama senaryo çok zayıf ben böyle ilk önce imkansız aşk sonra büyük aşk'a dönüşülen senaryolardan bunaldım ama genelde bu türlü senaryoları halk seviyor şimdilik FOX'un en iddialı dizisi gibi duruyor bakalım nasıl gidecek.

Esra Bilgiç ve Uğur Güneş en başından beri uyumlu görünüyordu ama tanıtımda olmamış bir şeyler var :(

Çok iyi olmuş tanıtım, zaten merakla beklediğim bir işti. Yılın işlerinden biri olacak belli ki, büyük merakla bekliyorum diziyi. :Z

Hanımın Çiftliği'nin kötü bir çakması gibi duruyor sadece. Kadroyu de beğenmemiştim zaten. Senaryo desen o da klişe. İş yapmaz umarım. Yaparsa türevlerine de maruz kalacağız maalesef.

Son düzenleme:
  • Olmamış
Reactions: Angelica
  • Olmamış
Reactions: kerem