'Kanunsuz Topraklar'ın İlk Tanıtımı Ne Zaman Yayınlanacak? | FOX

Emre Ozansoy

Konu Sahibi
Moderatör
Reaksiyon puanı
58,746
Puanı
1,060
Web Sitesi
twitter.com
e100pfiweaq0-so-jpg.102993

Kanunsuz Topraklar'ın ilk tanıtımı ne zaman yayınlanacak?

Yapımcılığını Gold Film'in üstlendiği, senaryosunu Zülküf Yücel'in kaleme aldığı, yönetmen koltuğunda Faruk Teber'in oturduğu, başrolünde Uğur Güneş, Esra Bilgiç ve Necip Memli'nin yer aldığı dizinin ilk tanıtımı bu akşam yayınlanacak.

Dev prodüksiyonu ile dikkat çeken Kanunsuz Topraklar, yeni sezonda FOX'ta!

• Beğendim
Reactions: Angelica
Reyting rekorları kırdığında bu mesajını sana büyük bir zevk ile hatırlatacağım. :Z
Hadi canım Masumiyet için de tüm her şey harikaydı, Hülya Avşar'ı ekranlara döndürdüler, sonuç min. 3 reytingle 13 bölüm. :A

Ayrıca Zülküf Yücel ve Faruk Teber ikilisi daha önceden de dizi tutturamamışlar. :A

• Güldürdün
Reactions: cookies
Hadi canım Masumiyet için de tüm her şey harikaydı, Hülya Avşar'ı ekranlara döndürdüler, sonuç min. 3 reytingle 13 bölüm. :A

Ayrıca Zülküf Yücel ve Faruk Teber ikilisi daha önceden de dizi tutturamamışlar. :A
Masumiyet'i kanal yanlış güne koydu, sonrasında da malamat etti. O yüzden tutmadı. :A

Zülküf Yücel ve Faruk Teber dizi tutturamadı mı? Hadi canım. :F

Masumiyet'i kanal yanlış güne koydu, sonrasında da malamat etti. O yüzden tutmadı. :A

Zülküf Yücel ve Faruk Teber dizi tutturamadı mı? Hadi canım. :F
Tamam, tamam. Sonuçta tutmadı.

Bundan bahsetmediğimi gayet iyi biliyorsun, o diziyi de atmıştım sana.

Bu tutmayacak ve daha önceden de tutmamış dizileri var. Ayrıca bunu Zülküf Yücel'in yazdığını bile bilmiyordum ve gram da umrumda değil. :A
Daha öncede dediğim gibi, çok erken ve emin konuşuyorsun. :A Bu mesajlarını rekorları kırdığımızda hatırlatacağım sana. :bhr: :A

• Güldürdün
Reactions: slhttnmtl
Daha öncede dediğim gibi, çok erken ve emin konuşuyorsun. :A Bu mesajlarını rekorları kırdığımızda hatırlatacağım sana. :bhr: :A
Biliyor musun bu mesajlara sadece gülüyorum, hem Gold'un devri geçti hem de zaten çok yüksek maliyetli bir iş, ayrıca FOX bu durumdayken dediğin gibi rekorlar kırmadan barınamaz. :A

• Güldürdün
Reactions: Emre Ozansoy
Foxta yeni sezonda Aşk Mantık İntikam ı devam ettirirse toplamda 8 yada 9 dizisi olacak nereye sığdıracaklar bu kadar diziyi