Kanlı Sokaklar 3.Bölüm Final

Damien Duff

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
33,373
Puanı
1,061
Web Sitesi
acadebi.com
3.Bölüm
Ekip İzelin peşinde
İzel ve arkasındaki istihbaratçılar ve birisi dediki bunun dahada derini var Ekip maya operasyonuna başlamak için hazırlanırken Maya operasyonundaki zanlıları bulup operasyonu isyan olarak algılamış ve dava düşmüştü Ali ozan komiser bir kez daha sürülmüştür Rıza baba ve ekibinden ilk işi ve askerde ceza evine girmiş bir komutan
Ekibin onların peşine düşmesi ve şehit ailelerinin susturulması için verilen para Ama bunu bir polis rahat bırakmaz Arda komiser bu işi ancak Geçmiş zamanlarda tanıdığım özel ekipte beraber çalıştık ben kendi olduğum ekibi tehlikeye atamam Ama onlarda Arda ve arkadaşlarının peşindedir Arda tam polis evine girecekten polis evine silahlı saldırı bu olaya bakan ekip Nargize Amirin ekibi
Kimin işi bu tahminen o gizemli büyük patron ve ekibi nin işi Maya operasyonunda savcının buraktığı kişiler
Arda Araştırdım işte burda tamam anlaşıldı bu iş bizde zaten ona sözüm vardı
Emniyet toplantısı
Devlet bir an önce karanlık güçleri temizlemeli
Ardanın kardeşi ortaya çıkar eve girer ama bir örgüt eve saldırır Ardanın nişanlısının en yakın arkadaşı vurulur çocuğunuda vururular kafasından
Ardanın babası o ekip bize bişey yapamaz Ozaman nARGİZE amiride ekibinide özgürlük parkına çağırın ve hepsini öldürün
Nargize Amirin sevgilisini kaçırırlar hemen çağırırlar özgürlük parkı diye Ali ozan komiser izelin peşindedir takip edildiğini anlıyan Ali ozan komiser Acil destek istedi herkese ayrı ayrı pusu kurarlar
Ardanın babası kendi kendine suikast düzenletip Gölge güzeloğlu yaptı diyecek
Arda gerçek adı Gölge Adil topal ve diğer adı Necmi devletoğlu kızının adı Nazlı sert devletoğlu
Nargizze Amir vurulur ve ölür Özgürlük parkını patlatırlar sevgilsiyle beraber öldürürler
diğerlerinin Aileleri kaza yapar ve uçurumdan düşüp patlarlar
3.bölümün sonu
@xemrexxx @Çiğdem- @gözlemci @cookies @ABAY_06 @Yiğitt @ozgur2113 @sokak sanati @GunesinOglu @EFE UYSAL
@Harunnn60 @destere

Bir dizi yaz orjinal polise olsun ve karakterler sürekli değişmesin kafamız Allah bulak oluyor. Hepsi aynı.

Sana dedim bir senaryo kitabı oku önce. Ortada çakma arka sokaklar dışında bir şey yok. Orjinal birşey yazda okuyalım