"Kanatsız Kuşlar"ın Finali Erkene Alındı!

Yiğitt

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
45,913
Puanı
1,061
76daf2b6-5335-490f-bc2f-20287fecbbe9.jpg

ATV'nin son zamanlarda reytinglerde ciddi düşüşler yaşayan dizisi 'Kanatsız Kuşlar' ekranlara veda ediyor!

Yapımcılığını Ata Türkoğlu-Koliba Film'in üstlendiği, senaryosunu Hakan Haksun’un kaleme aldığı, başrollerinde Melis Tüzüngüç, Ümit İbrahim Kantarcılar, Ahmet Varlı, Deniz Bolışık, Fatih Al, Servet Pandur ve Seda Türkmen'in yer aldığı dizinin 47. bölümde final yapması kararlaştırılmıştı. Fakat final tarihi 1 hafta erkene alındı, dizi perşembe akşamı yayınlananacak 46. bölümüyle ekranlara veda edecek.

"Kanatsız Kuşlar" final bölümüyle perşembe 21.00'de ATV'de!

@Yiğitt ben geçen hafta bu konuyu açacaktım ama bir önceki final haberinden dolayı açılıyormu bilememiştim :A

Final 47 den 46 bölüme alındı ama tarih olarak 1 hafta sonrası oldu :A 17 mayıstan 24 mayısa :D

Bu dizinin çatlattığı kişiler @serhatt ve @Aserat @denizz19 halay çekebilirler :A
Finali izleyecem :A

@Yiğitt ben geçen hafta bu konuyu açacaktım ama bir önceki final haberinden dolayı açılıyormu bilememiştim :A

Final 47 den 46 bölüme alındı ama tarih olarak 1 hafta sonrası oldu :A 17 mayıstan 24 mayısa :D

Bu dizinin çatlattığı kişiler @serhatt ve @Aserat @denizz19 halay çekebilirler :A
Beni niye çatlatsın hiç bi ilgim yok bu diziyle :A

İyi bile dayandı bir KÇ yaratamadılar :A