Kanaltürk'ten Yabancı Dizi Atağı!

denizz19

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
64,311
Puanı
1,061
Kanaltürk kendini yenilemeye başladı ve bu yenileşme sürecinde de yabancı dizi atağına girişmeye de başladı.

Dünyada en çok izlenen ve reyting rekorları kıran 3 diziyi Kanaltürk yayınlamaya başlayacak.

İlk dizi ''The Unit'' olacak ve 12 Mayıs Pazartesi akşamı ilk bölümünden itibaren ekranlara gelecek. Aksiyon ve dramanın bir arada olduğu bu dizide başrol oyuncular ise Dennis Hysbert, Scott Faley ve Regina Taylor.

Kanalda ekrana gelecek olan ikinci dizi ise ''Breakout Kings'' olacak. Bu dizi ise televizyonlarda ilk kez ekrana gelecek. Gerilim, suç ve aksiyonun bir arada yer aldığı bu dizide ise başrol oyuncular Laz Alonso, Domenick Lombardozzi ve Brooke Nevin.

Üçüncü ve son dizi ise ''The Walking Dead'' olacak.

thumbnail_1399623675.jpg

Walking Dead iyiymiş denk gelirsem bakarım diziyi bir yerde kaçırınca devamını getiremedim maalesef. :D

TWD'yi izliyorum zaten :X Dizi iyice orta malı oldu:F FX'ten sonra CNBC-e e2 şimdide Kanaltürk:F

Breakout Kings İlk seoznu izlemiştim Prision Break'in spin-off'uydu. ABD FOX bunu almayınca A&E kanalı kapmişti ona rağmen izledim. Neyse güzel diziydi.Dizideki tek tuttuğum oyuncu House of Cards'daki hacker rolünü canlandıran adamdı:X @OzaN'a demiştim sanırım(b) Sırf onun rolü için bile bakılası bir dizi:A (ama orjinal dilde izleyin)

Sansürden kese kese kaç saniyeye düşecek güzelim dizi :)
TWD'deki kanlı yerleri buzlama yaparlar, Breakout Kings'de de zaten kesilecek bişey yok.O diziye bir bak :)

TWD bence büyük kanallarda bile iş yapar PT2'de. :)

Prison Break spinoff'u mu? Hangi karakter üzerine? @Forumdash
Karakter üzerine kurulu değil. Senaristi mi yapımcısı ne aynıydı. Fox'a yapıcaklardi ama Fox'la olmayınca A&E gibi kanala geçti. PB ile yakından uzaktan alakası yok 😕

twd iyiymiş ama iş yapacağını sanmam, yeni bir izleyici kazanamaz şuan izleyenler de dublajlı izlemez :)

Bu alana bir cevap yazın...