gülüm benim çarşamba geçen hafta 69 küsürdü düz 70 deShow baya kötü gitmiş. Kanal D ve Star çok iyi gitmişler. Vadi'nin yokluğuna rağmen 63 reyting toplanmış. Perşembe ölü haliyle biri Pazartesi ve Çarşamba'dan daha dolu.
gülüm benim çarşamba geçen hafta 69 küsürdü düz 70 deShow baya kötü gitmiş. Kanal D ve Star çok iyi gitmişler. Vadi'nin yokluğuna rağmen 63 reyting toplanmış. Perşembe ölü haliyle biri Pazartesi ve Çarşamba'dan daha dolu.
Maç her hafta olmuyor panpa. Ve my'nin 8 aldığı zamanları da unutma.gülüm benim çarşamba geçen hafta 69 küsürdü düz 70 debu hafta gs maçı nedeniyle düştü yerine gelir haftaya
kpa dan pek ümit yok şu anlık ancak ilk bölümler meraktan iyi gidecektirMaç her hafta olmuyor panpa. Ve my'nin 8 aldığı zamanları da unutma.Kpa doldurur günü inşallah.
Neyse panpa haftaya Çarşamba ne olacak görecez dananın kuyruğunun kopacağı gün.kpa dan pek ümit yok şu anlık ancak ilk bölümler meraktan iyi gidecektirayrıca 69küsürken my 11.54almıştı bu hafta o orandan daha yüksek ancak gün düşmüş gs maçı nedeniylegs maçları yayınlandı mı 18-20 reyting alıyor elbet büyük etkisi vardırbende de d smart olsa maçı canlı izlerdim
maç,kpa ilk bölüm,my (yine ölüm olurNeyse panpa haftaya Çarşamba ne olacak görecez dananın kuyruğunun kopacağı gün.
Haftaya bir ihtimal en çok reytingin alındığı gün Çarşamba olabilir evet.maç,kpa ilk bölüm,my (yine ölüm olur),merhamet finale doğru çarşamba kendi rekorunu kırar bu durumda
kpa ertelenmişHaftaya bir ihtimal en çok reytingin alındığı gün Çarşamba olabilir evet.Ama Kurt Seyit de var şimdi belli olmaz.
survivor doldurdu pazarıSalı'yı tebrik ederim. Pazartesi en boş gün olarak duruyor ama Survivor doldurdu artık günü. Pazar boş gündü değil mi? @xemrexxx.
yaparızBu hafta gene yap bakalımEn düşük gün hangisiymiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?