süpersinözetle yeni bölüm reytingini toplamış 19 reytingi bulmuş orda fazla zorlanmamıştır
1 MUHTESEM YUZYIL STAR TV 20:48:42 23:38:30 12,85 29,11 44,16 2 MUHTESEM YUZYIL (OZET) STAR TV 19:57:55 20:34:15 6,31 15,17 41,59
süpersinözetle yeni bölüm reytingini toplamış 19 reytingi bulmuş orda fazla zorlanmamıştır
1 MUHTESEM YUZYIL STAR TV 20:48:42 23:38:30 12,85 29,11 44,16 2 MUHTESEM YUZYIL (OZET) STAR TV 19:57:55 20:34:15 6,31 15,17 41,59
Bilmem ki yapmış bir şeyler tam açıklamıyor da.
çarşamba günü konusunda boş günü dolu günü nasıl hesapladıysak o şekilde hesapladım ben deMesela Star'in carsamba reytingini nasil hesapladin bir bize tek tek anlatsan
Özetleri hesaba katmamışım şimdi oldu.çarşamba günü konusunda boş günü dolu günü nasıl hesapladıysak o şekilde hesapladım ben de
rating kurdunun takip edip daha düzgün bir sistem getiricemDeğişik bir sistemmiş.
Hayırlı olsun.
rating kurdunun takip edip daha düzgün bir sistem getiricem@mrt-06
rating kurdunun takip edip daha düzgün bir sistem getiricem@mrt-06
20:00-01:00 da yaparız istek gelirse sorun değilbu hesapla perşembe star şanslı olur mesela komedi koyuyor 23:15 e 24 te bitiyor fox 23:30 film koyuyor yada dizi 01 de bitiyor fox un filmi hesaba eklenmeyecek starınki eklenecek fox a haksızlık değilmi bu@xBUGRAx YI KONUYA ÇAĞIRAYIM HAKSIZLIK VAR BU İŞTE
20:00-01:00 da yaparız istek gelirse sorun değilortalığı karıştırma totonu sandalyene koy uslu dur
müge anlı ya ka yolu var bu işinyap yap 01 e kadar çık bence)
sonra niye tüm günü hesaplamıyorsun diye itiraz gelirse sen totonu nasıl kurtaracan onu düşün)
müge anlı ya ka yolu var bu işin
bu soruya pompy cevap versinbaşka bir soru soralım madem öyle ?
bir dizinin özeti 5 yeni bölümü 15 se bu özeti izleyen 5 bu 15 içindedir aslında, neden toplanıyor onuda bir öğrensek ?
bu soruya pompy cevap versin
şöyle düşün pazartesi karadayı ve macun maşallah geceyarısı saatten ses gelene ka sürüyornoldu cevap yok tabi tırt)
günün doluluğunu ölçmek için reytingleri üstüste bindirmenin anlamı yokonu nasıl anlarız ancak prime time da insanların en fazla tv açtığı saat belirlenir o anlıkta tüm reytingler toplanıp o şekilde çıkar ortaya gerçekler
şöyle düşün pazartesi karadayı ve macun maşallah geceyarısı saatten ses gelene ka sürüyorakıllı bir insan 2 sinden birinin özetini izleyip 21 den sonra beni böyle sev ya da x factore bakabilir dimio zaman ne olacak totoş bey???
tahminler üzerinden konu olmaz net de konuşulmazbahsettğin olay özeti izleyen 5 reytinglik kısmın yüzde birini kapsar onu tüm özet izleyenlere genellersen daha ne incler yumurtlarsın kimbilir ?
o kadar derinlere inmene gerek yok peki benim bahsettiğim oranın aynı toplam içinde yer alması durumunda senin hesaplamaların anlamsızlaşması karşısında ne düşünüyorsun gülpembe)
tahminler üzerinden konu olmaz net de konuşulmazben tns sonuçlarına bakarım
kanal d ve atv demişsin de iki kanaldan yüksek alan fox ve stv nolduÇarşamba Star:19 Kanal D:7 Atv:5
Ben bunu diyordum işte!Muhteşem Yüzyıl'dan başka reyting alan program yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?