Kanallara ve Günlere Göre Reyting Durumu

rating kurdunun takip edip daha düzgün bir sistem getiricem
@mrt-06

bu hesapla perşembe star şanslı olur mesela komedi koyuyor 23:15 e 24 te bitiyor fox 23:30 film koyuyor yada dizi 01 de bitiyor fox un filmi hesaba eklenmeyecek starınki eklenecek fox a haksızlık değilmi bu
@xBUGRAx YI KONUYA ÇAĞIRAYIM HAKSIZLIK VAR BU İŞTE

20:00-01:00 da yaparız istek gelirse sorun değil
ortalığı karıştırma totonu sandalyene koy uslu dur

20:00-01:00 da yaparız istek gelirse sorun değil
ortalığı karıştırma totonu sandalyene koy uslu dur

yap yap 01 e kadar çık bence
)

sonra niye tüm günü hesaplamıyorsun diye itiraz gelirse sen totonu nasıl kurtaracan onu düşün
)

bu soruya pompy cevap versin

noldu cevap yok tabi tırt
)

günün doluluğunu ölçmek için reytingleri üstüste bindirmenin anlamı yok
onu nasıl anlarız ancak prime time da insanların en fazla tv açtığı saat belirlenir o anlıkta tüm reytingler toplanıp o şekilde çıkar ortaya gerçekler

şöyle düşün pazartesi karadayı ve macun maşallah geceyarısı saatten ses gelene ka sürüyor
akıllı bir insan 2 sinden birinin özetini izleyip 21 den sonra beni böyle sev ya da x factore bakabilir dimi
o zaman ne olacak totoş bey???

bahsettğin olay özeti izleyen 5 reytinglik kısmın yüzde birini kapsar onu tüm özet izleyenlere genellersen daha ne incler yumurtlarsın kimbilir ?

o kadar derinlere inmene gerek yok peki benim bahsettiğim oranın aynı toplam içinde yer alması durumunda senin hesaplamaların anlamsızlaşması karşısında ne düşünüyorsun gülpembe
)

tahminler üzerinden konu olmaz net de konuşulmaz
ben tns sonuçlarına bakarım

tahminler üzerinden konu olmaz net de konuşulmaz
ben tns sonuçlarına bakarım

normalde mevsimlere göre ekranlara doluşma saatleri değişiyor yazın 22:30 - 24 arası daha yoğunsa kışın 21:30 -23 arası daha yoğun o saat dilimlerinde tv izleyen tüm kesimi toplayıp günün doluluğuna o şekilde bakmak bence daha mantıklı

Çarşamba Star:19 Kanal D:7 Atv:5

Ben bunu diyordum işte!Muhteşem Yüzyıl'dan başka reyting alan program yok.

Çarşamba Star:19 Kanal D:7 Atv:5

Ben bunu diyordum işte!Muhteşem Yüzyıl'dan başka reyting alan program yok.
kanal d ve atv demişsin de iki kanaldan yüksek alan fox ve stv noldu

my karşıısnda iş yapabilecek işler şefkat tepe ve arka sokaklar gibi ağır total işler onlar da zirveyi ele geçiremez ancak totalde 8 alırlar
my nin karşısına drama koymak tam anlamıyla saftiriklik drama için gereken her şeyin oyunculuğun,teknik ekibin,bütçenin en iyisi my de