Kanallar Yeni Sezona Ne Zaman Başlayacak?

*Dream*

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
5,515
Puanı
710

Posta Gazetesi Tv Yazarı Mesut Yar bugünkü köşe yazısında kanalların yeni sezona başlama tarihlerini yazdı.Buna göre yeni sezona en hızlı ve erken giriş yapacak olan kanal Fox Tv olacak.Fox Tv eylül ayının ilk günleri ile yeni sezona giriş yapacak.Hemen ardından Star Tv eylül ayının ikinci haftasında sezona başlayacak.Kanal D yeni sezona bir kaç adımda girecek.15 eylülden itibaren start alacak Kurban Bayramının hemen ardından yeni sezona tam olarak giriş yapacak.Atv ise yeni sezonu eylül ayı ortasında açacak.Show Tv yeni sezona hissettirmeden girecek.Trt ise bayram sonrası reyting yarışındaki yerini alacak.

bu sezon en cok star tv'yı merak edıyorum. dızılerden hangılerı tutacak bakalım...

star tv kanal d fox baya dizi aldılar atv eh işte 4 tane sow stv sonda kalmnış
ben encok atvyi merak ediyorum şimdiden havlu atmış dizilerine neden önem vermiyorlar sosyal medyada neden haber yapmıyorlar destek olmuyorlar

Fazla bir şey izlemeyeceğim yine bu sezon. Yine 3 dizi izlerim artık televizyondan KVP'yi izleyebilirim ve Yılanların Öcü ile Yalan Dünya'yı izlerim. Erken başlasa iyi olur bu 3 dizi ama erken başlayacaklarını sanmıyorum pek. :D

show hissettirmeden girecek :d :d adamlarin yaz ekraniyla sezon ekraninayni bi fark yok ki tabi hissetmeyiz :d

İlkokulların hepsi 14 eylülde açılacak yani eylülün 2. ve 3. haftası başlamaları daha iyi olur.

Bu sezon çok iddialı geliyor kanallar. Star ve Kanal D kapışması olur ama yine.:D

Fox'da kendini gösterir Atv biraz iyi gider. Show'dan pek ümitli değilim.:(