Eylül ayı başından itibaren yeni diziler bir bir görücüye çıkmaya başladı.Kanalların büyük beklentilerle yayına sürdüğü yeni diziler beklentileri karşılayamadı.Son yıllarda yayınladığı tüm dizilerle hep zirvede yer alan Kanal D en büyük hayal kırıklığı yaşayan kanalların başında Kötü Yol,Kayıp Şehir ve Veda dizilerinden umduğunu bulamayan geçen sezondan kalan dizilerininde reyting kaybetmesi Kanal D'yi yeni diziler aramaya yöneltti.Kanal D yönetimi ocak ayına Avşar Film imzalı Karagül ve Beren Saat'in başrolünde olacağı İntikam dizileri eski reytinglerine dönmeyi amaçlıyor.Sezona en fazla yeni dizi ile giren Star Tv'de büyük bir hayal kırıklığı yaşadı.Dila Hanım,Babalar ve Evlatlar Ağır Roman Yeni Dünya,Evlerden Biri dizileri ile büyük hüsran yaşayan Star Tv Kasım ayında başlayacak olan Atlılar dizisinden çok umutlu Star Tv'nin bir diğer büyük umudu ise Ay Yapım imzalı başrolünde Tuba Büyüküstün'ün olacağı 20 Dakika dizisi
Yeni sezona sadece Ustura Kemal dizisi ile giren Show Tv Ustura Kemal dizisinin reytinglerinden memnun geçen sezondan kalan Eve Düşen Yıldırım,Suskunlar ve Adını Feriha Koydum Emir'in Yolu dizilerinin düşen reytinglerine çare arayan Show Tv şimdilik çareyi yarışma programlarında arıyor
Krem,Huzur Sokağı,Alev Alev,Son Yaz ve Karadayı dizilerine start veren Atv'nin yüzünü sadece Huzur Sokağı güldürdü.Büyük beklentiler yaratan Son Yaz dizisinden umduğunu bulamayan Atv kasım ayında yayına başlayacak olan Benim İçin Üzülme dizisinden umutlu geçtiğimiz sezondan kalan Uçurum ve Alemin Kralı dizilerinin yakın zamanda son bulacağıda Atv kulislerinde konuşulmaya başladı
Yeni sezona sadece Ustura Kemal dizisi ile giren Show Tv Ustura Kemal dizisinin reytinglerinden memnun geçen sezondan kalan Eve Düşen Yıldırım,Suskunlar ve Adını Feriha Koydum Emir'in Yolu dizilerinin düşen reytinglerine çare arayan Show Tv şimdilik çareyi yarışma programlarında arıyor
Krem,Huzur Sokağı,Alev Alev,Son Yaz ve Karadayı dizilerine start veren Atv'nin yüzünü sadece Huzur Sokağı güldürdü.Büyük beklentiler yaratan Son Yaz dizisinden umduğunu bulamayan Atv kasım ayında yayına başlayacak olan Benim İçin Üzülme dizisinden umutlu geçtiğimiz sezondan kalan Uçurum ve Alemin Kralı dizilerinin yakın zamanda son bulacağıda Atv kulislerinde konuşulmaya başladı