Kanallar Yeni Diziler Peşinde

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan *Dream*
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

*Dream*

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
5,517
Puanı
710
Eylül ayı başından itibaren yeni diziler bir bir görücüye çıkmaya başladı.Kanalların büyük beklentilerle yayına sürdüğü yeni diziler beklentileri karşılayamadı.Son yıllarda yayınladığı tüm dizilerle hep zirvede yer alan Kanal D en büyük hayal kırıklığı yaşayan kanalların başında Kötü Yol,Kayıp Şehir ve Veda dizilerinden umduğunu bulamayan geçen sezondan kalan dizilerininde reyting kaybetmesi Kanal D'yi yeni diziler aramaya yöneltti.Kanal D yönetimi ocak ayına Avşar Film imzalı Karagül ve Beren Saat'in başrolünde olacağı İntikam dizileri eski reytinglerine dönmeyi amaçlıyor.Sezona en fazla yeni dizi ile giren Star Tv'de büyük bir hayal kırıklığı yaşadı.Dila Hanım,Babalar ve Evlatlar Ağır Roman Yeni Dünya,Evlerden Biri dizileri ile büyük hüsran yaşayan Star Tv Kasım ayında başlayacak olan Atlılar dizisinden çok umutlu Star Tv'nin bir diğer büyük umudu ise Ay Yapım imzalı başrolünde Tuba Büyüküstün'ün olacağı 20 Dakika dizisi
Yeni sezona sadece Ustura Kemal dizisi
ile giren Show Tv Ustura Kemal dizisinin reytinglerinden memnun geçen sezondan kalan Eve Düşen Yıldırım,Suskunlar ve Adını Feriha Koydum Emir'in Yolu dizilerinin düşen reytinglerine çare arayan Show Tv şimdilik çareyi yarışma programlarında arıyor
Krem,Huzur Sokağı,Alev Alev,Son Yaz ve Karadayı dizilerine start veren Atv'nin yüzünü sadece Huzur Sokağı güldürdü.Büyük beklentiler yaratan Son Yaz dizisinden umduğunu bulamayan Atv kasım ayında yayına başlayacak olan Benim İçin Üzülme dizisinden umutlu geçtiğimiz sezondan kalan Uçurum ve Alemin Kralı dizilerinin yakın zamanda son bulacağıda Atv kulislerinde konuşulmaya başladı

Zaten belliydiki eylulun basindan, bunlarin bircogunun bitecegi :d
Bu arada kayip sehiri kotu yollla ve veda ila karsilastirmayin , kayip cok iyi olmasa da orta karar gidiyo.. Kotu yol gibi yerlerde degil

uçurum ve alemin kralşı bitmememli atv nin yeni işleri de çok iyi gitmiyor bu dizilerin oturmuş izleyici kitleleri var az da olsa:D

Son Yaz 6.bölümde final yapıyormuş.Uçurum ve Alemin Kralı'da bitiriliyor.Hayat Devam Ediyor ile Benim İçin Üzülme dizilerine yer açmak istiyor Atv

Son Yaz 6.bölümde final yapıyormuş.Uçurum ve Alemin Kralı'da bitiriliyor.Hayat Devam Ediyor ile Benim İçin Üzülme dizilerine yer açmak istiyor Atv

ikisinin de garantisi yok bence atv hata yapar:D ak geçen sene atv yi perşembe gibi zorlu günde idare etti uçurumun çok büyük bir sosyal medya desteği var

ikisinin de garantisi yok bence atv hata yapar:D ak geçen sene atv yi perşembe gibi zorlu günde idare etti uçurumun çok büyük bir sosyal medya desteği var

Evet garantisi yok ama Atv'de bir şekilde zarar ettiği dizilerden kurtulmak istiyor.Uçurum'un ilk sezonu muhteşemdi ama artık eski tadı yok yani 15.bölümden sonra Uçurum benim için bitmişdi bu sezonda reytingleri dahada düştü sosyal medya bir yere kadar önemli olan reyting

Evet garantisi yok ama Atv'de bir şekilde zarar ettiği dizilerden kurtulmak istiyor.Uçurum'un ilk sezonu muhteşemdi ama artık eski tadı yok yani 15.bölümden sonra Uçurum benim için bitmişdi bu sezonda reytingleri dahada düştü sosyal medya bir yere kadar önemli olan reyting

atv nin hatası hep dizinin günüyle oynadı ara verdi diziye :D ademin ölmesi dizi için kötü bir şey değildi hiçbir başrol gitmezse dizi saçma olurdu zaten

show tv neden yeni dizi almiyor yaaaa

show tv yeni dizi ALICAKMI ARKADASLAR???

SHOW TV yarismalarda cerieyi ariyormus hangi yarismalar ki? yeni dizi almiyacakmi gorustuugu diziler yokmu>

show tv yeni dizi almiyacakmi?

show tv genelde oacak mart ayi arasi en az 3 dizi alir ama fazla sans olmaz dizilerde ama insllh bu sezon guzel dizi alir

Moderatörün son düzenlenenleri:
show tv yeni dizi ALICAKMI ARKADASLAR???

show tv sadece yeni bir yarışma peşinde( bilgi yarışması kitapçı dagıtaccak ve bu kitapçıktaki soruları ezberleyen bir kişiye 1 milyon verecek). shwoun amacı acunu bitirmek.. ve bir tek fetih gelcek pazartesine.. dizi yayınlamasına gerek yok salı ve çarşamaba tutana dizisi var. cuma ve perşeme suskunlarla emirin yoluyla idare eder. hafta sonuda show programları var. fetih ve yeni gelecek yarışmayla bu yılı kapatır. seneye dizi bakar show

suskunlar dip yaptı iyice ilk başladığında nasıl da şişirmişlerdi vadiyi geçecek falan filan :D kolay değil öyle hele ki erkek ağırlıklı bir dizinin vadiyi geçmesi imkansız suskunlar baştan hataydı zaten başka gün olsa belki idare ederdi

suskunlar emirin yolu ocak ayi belkide aralik ayi final yaparlar artik show yeni diziler alir ben showu iyi tanirim her sene ocak yi dizi patlatiyor

Bu sezonun bombasi Kurtlar Vadisi Pusu'dur. Atv, iyiki Vadiyi almisim diye sükrediyordur. Vadi sezonu bu sekilde bitirirse ve gelecek sezonda da devam ederse transfer icin tüm kanallar siraya girer heral.

Katilmiyorum bu kisima:

Son yıllarda yayınladığı tüm dizilerle hep zirvede yer alan Kanal D en büyük hayal kırıklığı yaşayan kanalların başında Kötü Yol,Kayıp Şehir ve Veda dizilerinden umduğunu bulamayan

Karagül FOX'ta ekrana gelir diye düsünüyordum..

Katilmiyorum bu kisima:

Son yıllarda yayınladığı tüm dizilerle hep zirvede yer alan Kanal D en büyük hayal kırıklığı yaşayan kanalların başında Kötü Yol,Kayıp Şehir ve Veda dizilerinden umduğunu bulamayan

Karagül FOX'ta ekrana gelir diye düsünüyordum..

Karagül Kanal D'de olacakmış bugün habertürk'de Oya Doğan'da söyledi

Tamam o zaman dogrudur..

Rüya, bence 20 Dakika dizisi de Kanal D'de yayinlanmaliydi.. Acaba ay yapim neden Star'i tercih etti..

Bende Kanal D'de olmasını çok isterdim ama Star Tv daha fazla para vermiş almış diziyi :)
20 Dakika'nın erkek oyuncusu ve diğer oyuncularıda biran önce belli olsun artık

bu arda kanal d felik felik iyi senaryo arıyormuş ilgilenen arkadaşlara duyurulur bügün oya dogan habertürkte söyledi

Karagül tutmaz Kanal D yine yalnız dizi peşinde. Kanal D'ye bu sezon ne olduysa yanlış tercihler yapıyor. İntikam tutacaktır büyük ihtimal Beren Saat faktörüyle. Kayıp Şehir'in tutmadığına katılmıyorum bence çok iyi gidiyor.

Bu sezon genel olarak çoğu yeni dizi hayal kırıklığı yarattı. Bunun anlamı yeni projeler gelmeye devam edecek. :)