Kanallar Yılbaşına Nasıl Hazırlanıyor?

Bu yılbaşı hangi yapımı izleyeceksiniz?

• Ben Bilmem Eşim Bilir - Yılbaşı Özel (Kanal D)

Oy: 8 53.3%
  • Arkadaşım Hoşgeldin - Yılbaşı Özel (Kanal D)

Oy: 3 20.0%
  • O Ses Türkiye - Yılbaşı Özel (tv8)

Oy: 8 53.3%
  • Güzel Köylü - Yılbaşı Özel (Star TV)

Oy: 4 26.7%
  • Mahşer-i Cümbüş - Yılbaşı Özel (Star TV)

Oy: 6 40.0%
  • Yılbaşı Özel Programı (Show TV)

Oy: 1 6.7%
  • Kim Milyoner Olmak İster? - Yılbaşı Özel (ATV)

• Ankara'nın Dikmen'i - Yılbaşı Özel (ATV)

Oy: 0 0.0%
  • 1 Erkek 1 Kadın 2 Çocuk - Yılbaşı Özel (FOX)

Oy: 3 20.0%
  • Victoria's Secret Defilesi (CNBC-e)

• Diğer

• Kullanılan toplam oy
    15

Aserat

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
64,925
Puanı
1,061
thumbnail_1419679437.jpg

Yeni yıla çok az bir süre kaldı. Kanalların 2015'e nasıl gireceği ise yavaş yavaş belli olmaya başladı.

Kanal D, yarışa Demet Akalın-Okan Kurt, İrem Derici-Rıza Esendemir, Keremcem-Seda Güven ve Ümit Besen-Emel Besen çiftlerinin arabayı kazanmak için çetin bir mücadele vereceği Ben Bilmem Eşim Bilir ve Bülent Ersoy ile Rafet El Roman'ın konuk olacağı Arkadaşım Hoşgeldin'in Yılbaşı Özel bölümleriyle katılacak. Kanalın yeni yıla eğlenerek girmek isteyenler için iyi bir program hazırladığını ve zirvede yer alabileceğini söyleyebiliriz.

2014: Ben Bilmem Eşim Bilir (Yılbaşı Özel), CM101MMXI Fundamentals (TV'de İlk), Arkadaşım Hoşgeldin (Yılbaşı Özel)
2013: Ben Bilmem Eşim Bilir (Yılbaşı Özel), Yalan Dünya (Yılbaşı Özel)
2012: Arka Sokaklar (Yılbaşı Özel), Bizim Yenge (Yılbaşı Özel - Final)

Son 2 yıldır O Ses Türkiye ile yeni yıla giren Star da 2015 için iddialı bir hazırlık yaptı. Sibel Can'ın konuk olarak katılacağı eğlenceli komedi dizisi Güzel Köylü ve efsane haline gelen Mahşer-i Cümbüş'ün Yılbaşı Özel bölümleriyle dikkat çeken kanal, ikincilik için önemli bir alternatif.

2014: O Ses Türkiye (Yılbaşı Özel), Unutulmaz Düetler (Yılbaşı Özel)
2013: O Ses Türkiye (Yılbaşı Özel), Bir Erkek Bir Kadın (Yılbaşı Özel), Orhan Gencebay ile Bir Ömür (Yılbaşı Özel)
2012: Çok Güzel Hareketler Bunlar (Yılbaşı Özel), Altın Düetler (Yılbaşı Özel)

Bu yıl yaptığı ataklarla yükselişe geçen Show TV ise Alişan ve Çağla Şikel'in sunacağı yılbaşı programı ve Güldür Güldür Show Yılbaşı Özel ile ikincilik için çetin bir savaş vereceğe benziyor.

2014: Güldür Güldür (Yılbaşı Özel), Bülent Ersoy Show (Yılbaşı Özel)
2013: Yaparım Bilirsin (Yılbaşı Özel), Kuzeyin Oğlu Volkan Konak (Yılbaşı Özel)
2012: Yetenek Sizsiniz Türkiye (Yılbaşı Özel), Hadise Yılbaşı Konseri

Bu yıl eski izlenirliğine bir türlü ulaşamayan ATV ise yarışa Ankara'nın Dikmen'i ve Kim Milyoner Olmak İster?'in Yılbaşı Özel bölümleriyle dahil olmaya çalışacak.

2014: Kim Milyoner Olmak İster? (Yılbaşı Özel), Doksanlar (Yılbaşı Özel)
2013: Alemin Kıralı (Yılbaşı Özel), Kim Milyoner Olmak İster? (Yılbaşı Özel)
2012: Yahşi Cazibe (Yılbaşı Özel), Çocuklar Duymasın (Yılbaşı Özel)

Türkiye'nin önde gelen kanallarında FOX ise yine sade bir programla izleyici karşısına çıkacak ve 2015'e Kibariye'nin konuk olacağı 1 Erkek 1 Kadın 2 Çocuk ile "Merhaba" diyecek.

2014: Arkadaşım Max (TV'de İlk), Çocuklar Duymasın (Yılbaşı Özel)
2013: Buz Devri: Bir Yılbaşı Macerası, İmkansız Karaoke (Yılbaşı Özel)
2012: Buz Devri: Bir Yılbaşı Macerası (TV'de İlk), Var mısın Yok musun? (Yılbaşı Özel)

Ve diğerleri...
Yılbaşı için titizlikle hazırlanan tv8'in belli olan tek programı ise şimdilik O Ses Türkiye olacak. Yine ünlülerin yarışacağı program da zirve için güçlü bir alternatif. TRT 1, 1'de Nostalji programı ile yıla girecek. CNBC-e'de yine Victoria's Secret defilesi olacak. Diğer kanalların yayınlayacağı programla ise şimdilik belli değil.

Son düzenleme:
Ben Bilmem Eşim Bilir ve Mahşer-i Cümbüş'ü izlemeyi düşünüyorum. Güzel Köylü'ye de reklam aralarında bakarım artık... :)

Atv ve Fox fiyasko
Tv8 KanalD star ve show kapisirlar

Ben Bilmem Eşim Bilir ve Mahşer-i Cümbüş'ü izlemeyi düşünüyorum. Ama hala kararsızım. Yılbaşında karar vereceğim. :)

:Faserat kusura bakma ama ben bu habere gülerim bbeb mi zirvede olacak zirvede bence acun olacak:)ab de 9 bekliyorum.