Kanalların Reyting ve Reklam Durumu

yazı güzel olmuş akıcı olmuş ama en boş gün her zaman cumartesi pazardır

cumartesi BG olduğu için yine dolu diyebiliriz kaldı geriye pazar pazar eskiden beri tv izlemediğim bir gündür bir krem i hatırlıyorum hayal meyal

pazartesi full doludur karadayı var
karadayının karşısındaki rakipler üj bej reytingi geçemiyorlarsa onların sorunu

diğer günlerden shura nın gelişiyle salıda dolacak sanırım

Bizde diyoruz ama pazartesiye boş gün diyo Karadayı var koskoca reyitngleri silip siüpüren onu görmezlikten geliyo

Bizde diyoruz ama pazartesiye boş gün diyo Karadayı var koskoca reyitngleri silip siüpüren onu görmezlikten geliyo

çarşamba normalde boş gün onu söylemiyor?
bak çarşamba bişey olmadığı için my nin reytingleri 16 ya fırlamış, izleyecek bişey bulamayan millet can sıkıntısından açıp bari nurbanuya bakalım diyor

Hiç Kpa gelsinde boş günü dolduralım

Gibi değil çok emek verildiği belli zaten 2'side iyi dizi olucak görünüşe göre

ilk bölümlere bakmadan ikisi içinde net konuşamıyoruz ama gelişlerine bakılırsa, eski dişi dökülmüş gün birincisi ihtiyar aslancıkları yerinden düşüreceklermiş gibi duruyor

ilk bölümlere bakmadan ikisi içinde net konuşamıyoruz ama gelişlerine bakılırsa, eski dişi dökülmüş gün birincisi ihtiyar aslancıkları yerinden düşüreceklermiş gibi duruyor
Yani zamanla düşürür yerinden onları

Eline sağlık güzel bir inceleme olmuş. Sadece Pazar ve Pazartesi'ye boş gün demişsin katılmıyorum ona. Pazar Acun, Kg ve gb karşısında hiçbir yapım tutunamaz kolay kolay.. Pazartesi de Acun ve Karadayı silip süpürüyor. Pazartesi Yalan Dünya iyi gider mesela ama yeni bir dizi tutturamazsın..

Emeğime sağlık emre, güzel bi yazı olmuş.
Kanal d sürekli yeni dizi koyup o dizilere de 1-2 blok reklam koyduğu için stardan geride.

Pazartesi O Ses ve Karadayı ikiside 12 reytingi geçmediler mi nasıl boş oluyor?
Televizyon izlenme oranları biraz daha düşük olabilir çünkü haftasonunun yorgunluğu oluyor.
ben bilmem reyting bilir

Dizi diyoruz X Factor 😱 Hemde x Factor ilerliyen haftalarda dahada düşcek

Çarşamba Kpa aşk geliyo tutacak kesin
Zeytin tarlası var o tuttu gibi Sevdaluk var tutan @denizz19
zeytinlik tuttu mu

iki yüksek yapımla gün dolmuyor panpa

de get

O Ses ve Karadayı ikisi 25 reyting yaptı neden bahsediyorsun?
panpa 2 yapımla koskoca prime time dolmuyor

Sevdaluk tutmadı diyen arkadaşa sesleniyorum
tuttu daha ne kadar tutsun