Kanalların 'Kadir Gecesi' Programları Belli Oldu!

dizi kolik

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
6,417
Puanı
1,060
thumbnail_1406112562.jpg

"Kadir Gecesi" vesilesiyle bugünün anlam ve önemi için program yapacak olan kanallar belli oldu!

Ramazan ayında sahur ve iftar programlarıyla Show TV'de ekrana gelen Prof. Dr. Mustafa Karataş ve atv'de ekrana gelen Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu'nun 19.45'de yapmış oldukları iftar programlarının hemen ardından 21.00'da Kadir Gecesi özel programıyla ekranlarda olacaklar.

Star TV ise bu akşam Kadir Gecesi'ne özel program yapmazken Fox 19.30'da, Kanal D ise "Kadir Gecesi" özel programı ile 23.45'de ekranda olacak!

Son düzenleme:
Yapmıştı geçtiğimiz kandillerde gece yayınladığı iyi gitmişti ama bu iyi gitmez cami görüntüleri eşliğinde dua okuyorlar galiba izlemedim hiç baştan sona. :D
Düzenledim ama çok şaşırdım. Fox İzliyoruz kadar felan "Kadir Gecesi" programı yapıyor. :X

Star ne yabani bir kanal oldu ya. :( Sadece Kadir gecesi programı için demiyorum az önce İftarda herkes yayını kesip İftar saatini yayınladı, bi Star kesmedi değerli yayınını...

Star ne yabani bir kanal oldu ya. :( Sadece Kadir gecesi programı için demiyorum az önce İftarda herkes yayını kesip İftar saatini yayınladı, bi Star kesmedi değerli yayınını...
star hicbi zaman yayinini kesip iftar saatini yayinlamadiki.bide star reytingleri dusunuyor bu aralar kadir programinin reyting alacagini dusunmuyor olabilir.Ama hata yapiyo :(