Kanalların Şubat Ayı Performansı | FavoriForumum Özel İnceleme

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan darksaal
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

darksaal

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
3,582
Puanı
910

Şubat ayında hangi kanal kaç defa gün birincisi oldu?

Kanallar / TOTAL
Gün
Kanal D​
14​
Show Tv​
8​
Star​
5​
Atv​
1​
Tnt​
1​

Kanallar / AB
Gün
Kanal D​
12​
Show Tv​
10​
Star​
5​
Tnt​
2​
Atv​
-​

Şubat ayında hangi yapımlar kaç defa gün birincisi oldu?

Programlar
TOTAL
A/B
Yetenek Sizsiniz Türkiye​
5​
8​
Muhteşem Yüzyıl​
5​
5​
Öyle Bir Geçer Zaman Ki​
4​
4​
Arka Sokaklar​
4​
-​
Umutsuz Ev Kadınları​
3​
3​
Fatmagül Suçu Ne​
3​
2​
Adını Feriha Koydum​
3​
1​
Kurtlar Vadisi Pusu​
1​
2​
Hayat Devam Ediyor​
1​
-​
Yalan Dünya​
-​
3​
O Ses Türkiye​
-​
1​

Moderatörün son düzenlenenleri:
Şubat ayının en kârlısı Kanal D olmuş tabi çoğunlukla Kanal D oluyor ve olmayada devam edecek gibi gözüküyor.

Öncelikle güzel bir inceleme olmuş.

Show TV'yi 1. yapan Yetenek Sizsiniz Türkiye olmuş çoğunlukla. Haftada 4 gün Yetenek Sizsiniz Türkiye yayınlarsan kaliten düşer, reytinglerin artar. Show TV kaliteyi reytinglere satmış.

[TABLE="class: cms_table, width: 500"]
[TR]
[TD]
Muhteşem Yüzyıl​
[/TD]
[TD]
5​
[/TD]
[TD]
5​
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

[TABLE="class: cms_table, width: 500"]
[TR]
[TD]
Öyle Bir Geçer Zaman Ki​
[/TD]
[TD]
4​
[/TD]
[TD]
4​
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
helal olsun

hocam bi açıklama yaz mesela bilmeyen yeteneksizsiniz ö.b.g.z falan iyi zannedicek kendi günlerinde m.yüzyil karsisinda bikere bile geçemedi

geçemez y.sizsiniz

sıralama muhteşem olmuş her zamanki gibi kanal d lider..

öyle bir geçer zamanki bir hafta ara vermişti yoksa 5 te 5 yapacakmış...

Katılıyorum.

Güzel bir inceleme olmus darksaal, tebrikler.

Muhtesem Yüzyil 5 haftada birinci olmus, Öyle Bir Geçer Zaman Ki ise 4 fakat ÖBGZ 1 hafta yayinlanmadi, hatirlatalim. Yetenek Sizsiniz Türkiye'de haftada 4 kez yayinlandigi için birçok kere zirvede yer almis.

öyle bir geçer zamanki bir hafta ara vermişti yoksa 5 te 5 yapacakmış...

Ara filan vermedi! Bu ay şubat ayında 4 gün salı günüydü. o yüzden dört gün 1. olmuş. Çarşamba 5 gün olduğundan Muhteşem Yüzyıl 5 gün zirvede

Ara filan vermedi! Bu ay şubat ayında 4 gün salı günüydü. o yüzden dört gün 1. olmuş. Çarşamba 5 gün olduğundan Muhteşem Yüzyıl 5 gün zirvede

bir hafta ara verdi şubat değilmiydi yoksa ocaklamı karıştırdım ama bu yakın zamanlarda ara verdiğine eminim de hangi aydı

fox listede yok farover star,tnt,kanald,show

atv gözümden degeri akip gitti

Beğendinize sevindim.

tnt atv ve fox bnm için yoklar zaten orada iyi izlenen diziler vs. transfer olup kapanması lazım kanallarn

tnt atv ve fox bnm için yoklar zaten orada iyi izlenen diziler vs. transfer olup kapanması lazım kanallarn

atv de bir hayat devam ediyoru izliyorum.. bahsettiğin diğer tv ler izlenecek gibi değil zaten... ama fox da terra nova başlarsa fox un frekansını ekleyeceğim tv ye

hocam bi açıklama yaz mesela bilmeyen yeteneksizsiniz ö.b.g.z falan iyi zannedicek kendi günlerinde m.yüzyil karsisinda bikere bile geçemedi

geçemez y.sizsiniz

Muhteşem Yüzyıl yayınlandığı 5 günde iki grupta da birinci olmuş! Hiçbir programın geçemediği belli zaten

Güzel bir inceleme olmuş. Bir de dizilerin veya programların ay içindeki toplam yayın sayısı da yazılırsa güzel olur.