7.Bölümde 8.Bölüm daha iyi olucak demiştim ama 8.Bölümde uzun olduğu için sokamadım dedim bu bölüme soktum o yüzden uzun oldu o sahne uzattı diziyi kusura bakmayın bir sonraki bölüm çok kısa olucak tam zamanında yayınlayamadım çünkü o saatte benim yoğun işlerim var sınavlara hazırlanıyorum kusura bakmayın pek giremeyeceğim foruma sabah saatlerinde girerim bir tek
oyuncu kadrosu:
Hüsamettin: Kavgacı düşmanları çok bir haber programını sunamayan rating'de ilk 100'e giremeyen. Sakar her şeyi eline yüzüne bulaştıran haber sunucusu. Hava durumu sunucusu ve spor sunucusu en kötü düşmanıdır
Abuzittin: Aynı Hüsamettin gibi her şeyi eline yüzüne bulaştıran, bir spor haberlerini sunamayan spor spikeri. Hüsamettin ve kanalın müdürü dışında herkes onu çok sevmektedir. Ama en çok ceza yiyen adamdır kanalda. Çünkü taş çatlasa ilk 150'ye bile zor girer.
Batuhan: hava durumu sunucusu
Mehmet: Kanal başkanı, çok efendi, delikanlı, cesur, herkes tarafından sevilen adam gibi adam. 10 Yıl önce eşini bir trafik kazasında kaybetmiştir
Esra: Hüsamettin'in asistanı. Hiç doğru dürüst bir haber bulamamaktadır
Selvi: Abuzittin'in asistanı. Herkes uyuz kapmaktadır buna.
Müge: ilk 100'e girebilen, kanaldaki ilk başarılı kişi. Müdür onu çok sevmektedir hatta aşıktır 3.Bölümde herkes bunu öğrenmiştir
Ali: Talk show programı sunucusu. Ara sıra ilk 100'e giriyordur
Tarkan: Ali'nin asistanı.
Hüseyin: Çaycı
yağmur: Hüseyin'in, 5 yıl önce terkettiği sonradan ortaya çıkan karısı
9.Bölüm
Mafya babası: Koçum senden bir isteğim var kısa keselim zaten senaryo iyice uzadı. Uzun diye okunmamaya değmez senaryo. Yarına kadar 50.000 lira hemen yakınınızda terkedilmiş bir depoda olsun. Üst katta bir dar odada tutuyoruz
Mehmet: Ne oldu lan ? yok 50.000 lira yok daha hangi depoda olduğunuzu söylemediniz
Der ve kapatır Mehmet dışarı bakar ve 2 katlı eski terk edilmiş bir depo görür.
Mehmet: Aha okuz pokuz karşınızda o depo !. Ama o kadar para yok
Mehmet askerlik günlerini hatırlar
Mehmet: Depo'ya gidiyoruz
Ve Hüseyin dışında herkes odadan çıkar
Mehmet: Sen gelme senin yaşın tutmaz
Hüseyin: Noluyo lan ! duyanda sancak 5 - 6 yaşında bebeyle konuşuyorsunuz !
Tüm kanal depoya gelir kapıda makineli tüfek bulur
Mehmet: Siz burada kalın ben askerde yüzlerce teröristle tek başıma çatıştım ve hepsini kurşuna dizdim. Bir mermi bile bir yerimi sıyırıp geçmedi
Mehmet içeri dalar ve içeride bir sürü adam vardır silahlı ve çatışma başlar. Mehmet cesaret edemez 2 saniye sonra çıkıp öylesine ateş eder ve adamın birinin bacağına isabet eder. Bütün adamlar yaklaşmaya başlar Mehmet ateşi kesmiştir çünkü onları bir tuzağa düşürecektir. Silah sesleri tamamen kesilmiştir. Ve Mehmet aniden kalkıp sağa sola durmadan sıkar ve hepsini kurşuna dizer hiçbiri ölmez Mehmet sadece kolundan bacağından vurmuştur
Mehmet: Korkun işte benden ben böyle ustayımdır
Tüm kanal içeri girer ama üst katta'da adamlar vardır
Mehmet: Herkes şu ahmakların silahlarından en az iki tane silah alsın kendine
Ve herkes en az 2 tane silah alır ve ortam dahada hareketlenir. Kulakları sağır edecek kadar silah sesi çıkmaktadır. Herkes bir yere saklanır ve hepsini indirmeye başlarlar Mehmet öne doğru çökmüş bir çatının üstünde bir tane daha adam görür. Oda ateş etmektedir Mehmet onuda indirir. Hepsini bir güzel indirirler
Mehmet: Çok güzel bacağından kolundan vurduk öyle öldürmeye kalkışmadık bu bir başarıdır. Devam
Herkes Hüsamettin'in tutulduğu dar odaya gelir mafya babası başına silah dayamıştır
Hüsamettin: Patronum lütfen yardım edin
Mehmet: Tamam sakin ol koçum. Ne istiyorsunuz ondan !
Mafya Babası: Biz bundan 1 - 2 simit istedik bedava ama vermedi o yüzden intikamımızı alıcaz
Tüm herkes kendini gülmemek için zor tutar
Mehmet: Ya bu muydu senin derdin ? Allah'ım yaa
Der ve güler. Arkada Abuzittin, Batuhan ikilisi yerde sopa görür sopayı alırlar. Ve dolaşıp mafya babasının arkasına gelirler
Mehmet: Abicim arkandaki 2 tane ayı olduğunun farkında mısın ?
Mafya babası: Ayı mı ?
Mehmet: Evet ayı arkana bak görürsün
Mafya babası arkaya bakar Abuzittin ve Batuhan sopayla yere indirirler
Mehmet: Bravo süpersiniz !. Yaa şu Hüsamettin'e doğru düzgün bir şey verin ya. Bu ne bornozlu
Batuhan: Bende de şans olsa biraz tam duş alırken sular gitti. Hiç giysi yok ama benim bir fikrim var
Mehmet: Nedir o ?
Tüm kanal 3 taksiye binerek kanala giderler ve asansörden kimseye görünmeden Mehmet'in odasına kaçarlar
Hüsamettin: Ya benim giysilerim banyoda alır mısınız ?
Mehmet: Alırız tabi koçum seni kurtardık ya senin istediğin her şeyi yaparız bu gün
9.Bölümün Sonu9
oyuncu kadrosu:
Hüsamettin: Kavgacı düşmanları çok bir haber programını sunamayan rating'de ilk 100'e giremeyen. Sakar her şeyi eline yüzüne bulaştıran haber sunucusu. Hava durumu sunucusu ve spor sunucusu en kötü düşmanıdır
Abuzittin: Aynı Hüsamettin gibi her şeyi eline yüzüne bulaştıran, bir spor haberlerini sunamayan spor spikeri. Hüsamettin ve kanalın müdürü dışında herkes onu çok sevmektedir. Ama en çok ceza yiyen adamdır kanalda. Çünkü taş çatlasa ilk 150'ye bile zor girer.
Batuhan: hava durumu sunucusu
Mehmet: Kanal başkanı, çok efendi, delikanlı, cesur, herkes tarafından sevilen adam gibi adam. 10 Yıl önce eşini bir trafik kazasında kaybetmiştir
Esra: Hüsamettin'in asistanı. Hiç doğru dürüst bir haber bulamamaktadır
Selvi: Abuzittin'in asistanı. Herkes uyuz kapmaktadır buna.
Müge: ilk 100'e girebilen, kanaldaki ilk başarılı kişi. Müdür onu çok sevmektedir hatta aşıktır 3.Bölümde herkes bunu öğrenmiştir
Ali: Talk show programı sunucusu. Ara sıra ilk 100'e giriyordur
Tarkan: Ali'nin asistanı.
Hüseyin: Çaycı
yağmur: Hüseyin'in, 5 yıl önce terkettiği sonradan ortaya çıkan karısı
9.Bölüm
Mafya babası: Koçum senden bir isteğim var kısa keselim zaten senaryo iyice uzadı. Uzun diye okunmamaya değmez senaryo. Yarına kadar 50.000 lira hemen yakınınızda terkedilmiş bir depoda olsun. Üst katta bir dar odada tutuyoruz
Mehmet: Ne oldu lan ? yok 50.000 lira yok daha hangi depoda olduğunuzu söylemediniz
Der ve kapatır Mehmet dışarı bakar ve 2 katlı eski terk edilmiş bir depo görür.
Mehmet: Aha okuz pokuz karşınızda o depo !. Ama o kadar para yok
Mehmet askerlik günlerini hatırlar
Mehmet: Depo'ya gidiyoruz
Ve Hüseyin dışında herkes odadan çıkar
Mehmet: Sen gelme senin yaşın tutmaz
Hüseyin: Noluyo lan ! duyanda sancak 5 - 6 yaşında bebeyle konuşuyorsunuz !
Tüm kanal depoya gelir kapıda makineli tüfek bulur
Mehmet: Siz burada kalın ben askerde yüzlerce teröristle tek başıma çatıştım ve hepsini kurşuna dizdim. Bir mermi bile bir yerimi sıyırıp geçmedi
Mehmet içeri dalar ve içeride bir sürü adam vardır silahlı ve çatışma başlar. Mehmet cesaret edemez 2 saniye sonra çıkıp öylesine ateş eder ve adamın birinin bacağına isabet eder. Bütün adamlar yaklaşmaya başlar Mehmet ateşi kesmiştir çünkü onları bir tuzağa düşürecektir. Silah sesleri tamamen kesilmiştir. Ve Mehmet aniden kalkıp sağa sola durmadan sıkar ve hepsini kurşuna dizer hiçbiri ölmez Mehmet sadece kolundan bacağından vurmuştur
Mehmet: Korkun işte benden ben böyle ustayımdır
Tüm kanal içeri girer ama üst katta'da adamlar vardır
Mehmet: Herkes şu ahmakların silahlarından en az iki tane silah alsın kendine
Ve herkes en az 2 tane silah alır ve ortam dahada hareketlenir. Kulakları sağır edecek kadar silah sesi çıkmaktadır. Herkes bir yere saklanır ve hepsini indirmeye başlarlar Mehmet öne doğru çökmüş bir çatının üstünde bir tane daha adam görür. Oda ateş etmektedir Mehmet onuda indirir. Hepsini bir güzel indirirler
Mehmet: Çok güzel bacağından kolundan vurduk öyle öldürmeye kalkışmadık bu bir başarıdır. Devam
Herkes Hüsamettin'in tutulduğu dar odaya gelir mafya babası başına silah dayamıştır
Hüsamettin: Patronum lütfen yardım edin
Mehmet: Tamam sakin ol koçum. Ne istiyorsunuz ondan !
Mafya Babası: Biz bundan 1 - 2 simit istedik bedava ama vermedi o yüzden intikamımızı alıcaz
Tüm herkes kendini gülmemek için zor tutar
Mehmet: Ya bu muydu senin derdin ? Allah'ım yaa
Der ve güler. Arkada Abuzittin, Batuhan ikilisi yerde sopa görür sopayı alırlar. Ve dolaşıp mafya babasının arkasına gelirler
Mehmet: Abicim arkandaki 2 tane ayı olduğunun farkında mısın ?
Mafya babası: Ayı mı ?
Mehmet: Evet ayı arkana bak görürsün
Mafya babası arkaya bakar Abuzittin ve Batuhan sopayla yere indirirler
Mehmet: Bravo süpersiniz !. Yaa şu Hüsamettin'e doğru düzgün bir şey verin ya. Bu ne bornozlu
Batuhan: Bende de şans olsa biraz tam duş alırken sular gitti. Hiç giysi yok ama benim bir fikrim var
Mehmet: Nedir o ?
Tüm kanal 3 taksiye binerek kanala giderler ve asansörden kimseye görünmeden Mehmet'in odasına kaçarlar
Hüsamettin: Ya benim giysilerim banyoda alır mısınız ?
Mehmet: Alırız tabi koçum seni kurtardık ya senin istediğin her şeyi yaparız bu gün
9.Bölümün Sonu9