oyuncu kadrosu:
oyuncu kadrosu:
Hüsamettin: Kavgacı düşmanları çok bir haber programını sunamayan rating'de ilk 100'e giremeyen. Sakar her şeyi eline yüzüne bulaştıran haber sunucusu. Hava durumu sunucusu ve spor sunucusu en kötü düşmanıdır
Abuzittin: Aynı Hüsamettin gibi her şeyi eline yüzüne bulaştıran, bir spor haberlerini sunamayan spor spikeri. Hüsamettin ve kanalın müdürü dışında herkes onu çok sevmektedir. Ama en çok ceza yiyen adamdır kanalda. Çünkü taş çatlasa ilk 150'ye bile zor girer.
Batuhan: haca durumu sunucusu
Mehmet: Kanal başkanı, çok efendi, delikanlı, cesur, herkes tarafından sevilen adam gibi adam. 10 Yıl önce eşini bir trafik kazasında kaybetmiştir
Esra: Hüsamettin'in asistanı. Hiç doğru dürüst bir haber bulamamaktadır
Selvi: Abuzittin'in asistanı. Herkes uyuz kapmaktadır buna.
Müge: ilk 100'e girebilen, kanaldaki ilk başarılı kişi. Müdür onu çok sevmektedir hatta aşıktır ama kimse bilmiyordur. Müge bile bilmiyordur
Ali: Talk show programı sunucusu. Ara sıra ilk 100'e giriyordur
Tarkan: Ali'nin asistanı.
Hüseyin: Çaycı
yağmur: Hüseyin'in, 5 yıl önce terkettiği sonradan ortaya çıkan karısı. (3.Bölümde ortaya çıkıyor)
konuk oyuncu:
Fatma
2.Bölüm
Batuhan yayına koşmaktadır 2 saniye sonra gelir
Batuhan: bu harita ne ! ?
Yönetmen: Batuhan bey patron yemek programı tutulmadığı için iptal etti. O yüzden hava durumu sunacaksın
Batuhan: Şakamı bu ya ?. Abicim benim çoğrafyam çok kötü Türkiye'nin nerede olduğunu bilmiyorum daha
O sırada Hüseyin çay ocağında kara kara düşünmektedir
Hüseyin: Off Yağmur o zalimin çektiği videoya kameraya inandın ya ne diyeyim ben sana ?. Hala seni seviyorum. Yemin ediyorum her gün Kebap, Döner, Pide yiyorum evde yemek yapacak karı yok!
Derken televizyonda Müge'nin sunduğu evlilik programını görür.
Hüseyin: Ahanda buldum
Batuhan hava durumunu sunmaktadır
Yönetmen: 3, 2, 1, kayıt !
Batuhan: yaa nasıl sunucam ? (Antartika'yı göstererek) yarın İstanbul'da hava karlı 27 derece
Yönetmen: Kestik ! Batuhan bey !, orası Antartika !
Batuhan: ya diyorum size ben sunamam diye. Beni haritanın karşısına geçiriyonuz
Batuhan: (Afrika'yı göstererek) Afrika'dan sıcak hava dalgası geliyor. Çünkü afrika çok sıcaktır burasıda ısınmaya başlamıştır. Kuzeyden de soğuk hava dalgası geliyor. Çünkü orası çok soğuk ve buhar oluyor o yüzden yarın kar fırtınası olacak. Fırtınadan dolayı tsunami olabilir
Yönetmen: Batuhan bey ! 3, 2, 1, kayıt !
Batuhan: İstanbul, açık 24 - 16 derece. Ankara, az bulutlu 27 - 20 derece. İzmir, ise yarın yağmur olabilir 30 - 16 derece
1.5 saat sonra
Hüseyin kılık değiştirip Müge'nin evlenme programına katılmıştır
Müge: Evet beyefendi isminiz nedir?. Bize kendinizi tanıtabilir misiniz?
Hüseyin: Tabi adım Hüsey (içinden) lann ! (konuşarak) Haydar adım Haydar. 39 Yaşındayım esmer veya sarışın fark etmez, güzel olsun yeter.
Mehmet (Patron) o sırada evlilik programını izlemektedir. Ve oradakinin Hüseyin olduğunu anlar
Müge: Peki o zaman perdeyi açalım
On saniye sonra perdeyi açarlar. Hüseyin'in karşısına çok şişman bir kadın çıkar
Hüseyin: o o oh ohaaa !
Şişman Kadın: Merhaba adım Fatma. 36 Yaşındayım her gün evde spor yapıyorum.
Hüseyin: (İçinden) Hee belli oluyor zaten.
Hüseyin ve Fatma karşı karşıya gelir. Fatma'nın ayağı kayar ve Hüseyin'in üzerine düşer kemik sesi gelir.
Hüseyin: Kemiğim kırıldııııııııı !
Fatma üzerinden kalkar
Hüseyin: Müge hanım beni sandalyeye alır mısınız ?
Müge: tabi
Müge, Hüseyin'i sandalyeye oturtur
Fatma: Müge hanım kocamın
Hüseyin: (İçinden) Ben senin nereden kocan oluyorum ?
Fatma: oturabilir miyim ?
Müge: Tabi
Ve oturur sandalye kırılır kemik sesi gelir
Hüseyin: Bacağım kırıldııııı !
Fatma kalkar ve Mehmet elemanlarla birlikte evlilik programına gelir
Hüseyin: Mehmet bey !
Mehmet Hüseyin'in peruğunu çeker
Müge: Anaa ! inanmıyorum ! Hüseyin senmiydin ?
Hüseyin: Evet
Mehmet: Sen güzel bir cezayı hak ediyorsun. Seyirciler bu bizim kanalda çaycı ve buraya katılmış. Kılık değiştirerek !
Seyirciler şaşırır. Hüseyin seyircilere bakar ve aralarında Yağmur'u yani terk ettiği karısını görür
Hüseyin: Yağmur
Mehmet: Yağmur kim ?
5 Yıl önce:
Evlilik yıldönümünün 1 gün öncesi:
Batuhan çok değişiktir kanala estetikle kendini değiştirip gelmiştir. Karşısında Hüseyin vardır birde kadın
Batuhan: Sen göreceksin kabusun olacağım
Evlilik yıl dönümü sonrası:
Hüseyin ve karısı Yağmur eve gelirler
Yağmur: Çok eğlendik deme ?
Hüseyin: Evet karıcığım. Değil 18 yıl 180 yıl geçse yine ben seni ilk günkü gibi seveceğim
Yağmur masada fotoğraf ve bir kamera görür. Fotoğraflara gizlice bakar videoyu izler Hüseyin içeriden gelir
Yağmur: Allah cezanı versin bunlar ne !? sana verdiğim tüm emeklere yazıklar olsun
Hüseyin: Dur ! yanlış anladın sen !
şimdi:
Yağmur: Yine mi sen ? hayatımı batırdın !
der ve gider
2.Bölümün Sonu
3.Bölüm haftaya çarşamba günü sizlerle
oyuncu kadrosu:
Hüsamettin: Kavgacı düşmanları çok bir haber programını sunamayan rating'de ilk 100'e giremeyen. Sakar her şeyi eline yüzüne bulaştıran haber sunucusu. Hava durumu sunucusu ve spor sunucusu en kötü düşmanıdır
Abuzittin: Aynı Hüsamettin gibi her şeyi eline yüzüne bulaştıran, bir spor haberlerini sunamayan spor spikeri. Hüsamettin ve kanalın müdürü dışında herkes onu çok sevmektedir. Ama en çok ceza yiyen adamdır kanalda. Çünkü taş çatlasa ilk 150'ye bile zor girer.
Batuhan: haca durumu sunucusu
Mehmet: Kanal başkanı, çok efendi, delikanlı, cesur, herkes tarafından sevilen adam gibi adam. 10 Yıl önce eşini bir trafik kazasında kaybetmiştir
Esra: Hüsamettin'in asistanı. Hiç doğru dürüst bir haber bulamamaktadır
Selvi: Abuzittin'in asistanı. Herkes uyuz kapmaktadır buna.
Müge: ilk 100'e girebilen, kanaldaki ilk başarılı kişi. Müdür onu çok sevmektedir hatta aşıktır ama kimse bilmiyordur. Müge bile bilmiyordur
Ali: Talk show programı sunucusu. Ara sıra ilk 100'e giriyordur
Tarkan: Ali'nin asistanı.
Hüseyin: Çaycı
yağmur: Hüseyin'in, 5 yıl önce terkettiği sonradan ortaya çıkan karısı. (3.Bölümde ortaya çıkıyor)
konuk oyuncu:
Fatma
2.Bölüm
Batuhan yayına koşmaktadır 2 saniye sonra gelir
Batuhan: bu harita ne ! ?
Yönetmen: Batuhan bey patron yemek programı tutulmadığı için iptal etti. O yüzden hava durumu sunacaksın
Batuhan: Şakamı bu ya ?. Abicim benim çoğrafyam çok kötü Türkiye'nin nerede olduğunu bilmiyorum daha
O sırada Hüseyin çay ocağında kara kara düşünmektedir
Hüseyin: Off Yağmur o zalimin çektiği videoya kameraya inandın ya ne diyeyim ben sana ?. Hala seni seviyorum. Yemin ediyorum her gün Kebap, Döner, Pide yiyorum evde yemek yapacak karı yok!
Derken televizyonda Müge'nin sunduğu evlilik programını görür.
Hüseyin: Ahanda buldum
Batuhan hava durumunu sunmaktadır
Batuhan: yaa nasıl sunucam ? (Antartika'yı göstererek) yarın İstanbul'da hava karlı 27 derece
Yönetmen: Kestik ! Batuhan bey !, orası Antartika !
Batuhan: ya diyorum size ben sunamam diye. Beni haritanın karşısına geçiriyonuz
Batuhan: (Afrika'yı göstererek) Afrika'dan sıcak hava dalgası geliyor. Çünkü afrika çok sıcaktır burasıda ısınmaya başlamıştır. Kuzeyden de soğuk hava dalgası geliyor. Çünkü orası çok soğuk ve buhar oluyor o yüzden yarın kar fırtınası olacak. Fırtınadan dolayı tsunami olabilir
Yönetmen: Batuhan bey ! 3, 2, 1, kayıt !
Batuhan: İstanbul, açık 24 - 16 derece. Ankara, az bulutlu 27 - 20 derece. İzmir, ise yarın yağmur olabilir 30 - 16 derece
1.5 saat sonra
Hüseyin kılık değiştirip Müge'nin evlenme programına katılmıştır
Müge: Evet beyefendi isminiz nedir?. Bize kendinizi tanıtabilir misiniz?
Hüseyin: Tabi adım Hüsey (içinden) lann ! (konuşarak) Haydar adım Haydar. 39 Yaşındayım esmer veya sarışın fark etmez, güzel olsun yeter.
Mehmet (Patron) o sırada evlilik programını izlemektedir. Ve oradakinin Hüseyin olduğunu anlar
Müge: Peki o zaman perdeyi açalım
On saniye sonra perdeyi açarlar. Hüseyin'in karşısına çok şişman bir kadın çıkar
Hüseyin: o o oh ohaaa !
Şişman Kadın: Merhaba adım Fatma. 36 Yaşındayım her gün evde spor yapıyorum.
Hüseyin: (İçinden) Hee belli oluyor zaten.
Hüseyin ve Fatma karşı karşıya gelir. Fatma'nın ayağı kayar ve Hüseyin'in üzerine düşer kemik sesi gelir.
Hüseyin: Kemiğim kırıldııııııııı !
Fatma üzerinden kalkar
Hüseyin: Müge hanım beni sandalyeye alır mısınız ?
Müge: tabi
Müge, Hüseyin'i sandalyeye oturtur
Fatma: Müge hanım kocamın
Hüseyin: (İçinden) Ben senin nereden kocan oluyorum ?
Fatma: oturabilir miyim ?
Müge: Tabi
Ve oturur sandalye kırılır kemik sesi gelir
Hüseyin: Bacağım kırıldııııı !
Fatma kalkar ve Mehmet elemanlarla birlikte evlilik programına gelir
Hüseyin: Mehmet bey !
Mehmet Hüseyin'in peruğunu çeker
Müge: Anaa ! inanmıyorum ! Hüseyin senmiydin ?
Hüseyin: Evet
Mehmet: Sen güzel bir cezayı hak ediyorsun. Seyirciler bu bizim kanalda çaycı ve buraya katılmış. Kılık değiştirerek !
Seyirciler şaşırır. Hüseyin seyircilere bakar ve aralarında Yağmur'u yani terk ettiği karısını görür
Hüseyin: Yağmur
Mehmet: Yağmur kim ?
5 Yıl önce:
Evlilik yıldönümünün 1 gün öncesi:
Batuhan çok değişiktir kanala estetikle kendini değiştirip gelmiştir. Karşısında Hüseyin vardır birde kadın
Batuhan: Sen göreceksin kabusun olacağım
Evlilik yıl dönümü sonrası:
Hüseyin ve karısı Yağmur eve gelirler
Yağmur: Çok eğlendik deme ?
Hüseyin: Evet karıcığım. Değil 18 yıl 180 yıl geçse yine ben seni ilk günkü gibi seveceğim
Yağmur masada fotoğraf ve bir kamera görür. Fotoğraflara gizlice bakar videoyu izler Hüseyin içeriden gelir
Yağmur: Allah cezanı versin bunlar ne !? sana verdiğim tüm emeklere yazıklar olsun
Hüseyin: Dur ! yanlış anladın sen !
şimdi:
Yağmur: Yine mi sen ? hayatımı batırdın !
der ve gider
3.Bölüm haftaya çarşamba günü sizlerle
Moderatörün son düzenlenenleri: