Kanal STR 12.Bölüm 1.SEZON FİNALİ

Bu bölüme puanınız ? :)

• 1

Oy: 0 0.0%
  • 2

• 3

• 4

• 5

• 6

• 7

• 8

• 9

Oy: 2 28.6%
  • 10

Oy: 5 71.4%

• Kullanılan toplam oy
    7
  • Anket kapatılmış .

Onur_35

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
73
Puanı
185
Hüsamettin: Kavgacı düşmanları çok bir haber programını sunamayan rating'de ilk 100'e giremeyen. Sakar her şeyi eline yüzüne bulaştıran haber sunucusu. Hava durumu sunucusu ve spor sunucusu en kötü düşmanıdır
Abuzittin: Aynı Hüsamettin gibi her şeyi eline yüzüne bulaştıran, bir spor haberlerini sunamayan spor spikeri. Hüsamettin ve kanalın müdürü dışında herkes onu çok sevmektedir. Ama en çok ceza yiyen adamdır kanalda. Çünkü taş çatlasa ilk 150'ye bile zor girer.
Batuhan: hava durumu sunucusu
Mehmet: Kanal başkanı, çok efendi, delikanlı, cesur, herkes tarafından sevilen adam gibi adam. 10 Yıl önce eşini bir trafik kazasında kaybetmiştir
Esra: Hüsamettin'in asistanı. Hiç doğru dürüst bir haber bulamamaktadır
Selvi: Abuzittin'in asistanı. Herkes uyuz kapmaktadır buna.
Müge: ilk 100'e girebilen, kanaldaki ilk başarılı kişi. Müdür onu çok sevmektedir hatta aşıktır 3.Bölümde herkes bunu öğrenmiştir
Ali: Talk show programı sunucusu. Ara sıra ilk 100'e giriyordur
Tarkan: Ali'nin asistanı.
Hüseyin: Çaycı
yağmur: Hüseyin'in, 5 yıl önce terkettiği sonradan ortaya çıkan karısı
12.Bölüm
Herkes arabasından indi
Yağmur: Hee Hüseyin varsa kaza yapacağından şüphelenin !
Hüseyin: Ben yapmadım bir kere hepsi hızla yokuştan inen bir arabanın yüzünden oldu
Yağmur: Çok yazık canım arabaya ne iftira atıyon arabanın ne suçu var ? :D
Mehmet: Ya bi tartışmayı kesin ! yukarıda Hüseyin'in kullandığı araba görünüyordu uzaktı ama görünüyordu. Sonra Hüseyin ile Batuhan inip bakkala gittiler beyaz bir araba yandan Hüseyin'in kullandığı arabaya sürttü. Sonra araba hareket etmeye başladı ve üzerimize doğru gelmeye beşladı içinde bir tek Abuzittin ve Hüsamettin vardı pek hasar yok gidelim.
Hüseyin: Patron düğüne gitmek kolay olmayacak kır düğünü müydü ?
Müge: Evet
Hüseyin: Düğün iptal olacak yağmur yağacak !
Yağmur: Şimdi sana şuradan bi kafa atarım kafa olursun :D. Şu şom ağzını
Başka bir şey olmadan gök gürlemeye başladı ve anında kuvvetli bir yağmur bastırdı
Hüsamettin: Hüseyin sen medyum musun ? yağacak dedin tuttu yok böyle bir şey yaz gününde yağmur yağıyo ! gidelim biz
Mehmet: Yalnız Yağmur sizle gelsin çok sıkışıyoruz sizin arabanız geniş
Kanal dönerken Hüseyin'in arabasında Hüseyin ve Yağmur tartışıyorlardı;
Yağmur: Sana ehliyet vermeleri hata ! konsantre olmuyon ?
Hüseyin: Asıl kendine bak bi arabayı park edemiyon !
Yağmur: (Bağırarak) Yolaa bak yolaaa ! bu arada arabaya yuvarlayım takla attırayım deme havaya uçarız :D
Kanala döndler nikah memuru düğünü orada kıydı ama düğün iptal edilmek zorunda kaldı
Mehmet: Yahu üzülmeyin düğünü burada yaparız
Hüsamettin: Boş yer var mı ?
Mehmet: Yok
Hüsamettin: O zaman ?
Mehmet: Aman ben sevdiğim kadınla evlendim ya ölsem de gam yemem
Abuzittin: Patronum çok acele ettiniz 2 gün önce kına gecesi dün nişanlandınız bu gün evlendiniz
Mehmet: Ben sabırsız ve aceleciyim hemen olsun istiyorum bir şeyin o yüzden böyle oldu
12.Bölümün sonu
1.SEZON SONU
2.sezonun tanıtımı en geç 2 haftaya çıkacak yeni sezon 1 ay içerisinde başlayacak 1 sezon boyunca dizimi okuyan herkese teşekkürler :)

güzel olmuş puanım 10 :D
onur aga bana mesaj at görmüyorum.