Hüsamettin: Kavgacı düşmanları çok bir haber programını sunamayan rating'de ilk 100'e giremeyen. Sakar her şeyi eline yüzüne bulaştıran haber sunucusu. Hava durumu sunucusu ve spor sunucusu en kötü düşmanıdır
Abuzittin: Aynı Hüsamettin gibi her şeyi eline yüzüne bulaştıran, bir spor haberlerini sunamayan spor spikeri. Hüsamettin ve kanalın müdürü dışında herkes onu çok sevmektedir. Ama en çok ceza yiyen adamdır kanalda. Çünkü taş çatlasa ilk 150'ye bile zor girer.
Batuhan: hava durumu sunucusu
Mehmet: Kanal başkanı, çok efendi, delikanlı, cesur, herkes tarafından sevilen adam gibi adam. 10 Yıl önce eşini bir trafik kazasında kaybetmiştir
Esra: Hüsamettin'in asistanı. Hiç doğru dürüst bir haber bulamamaktadır
Selvi: Abuzittin'in asistanı. Herkes uyuz kapmaktadır buna.
Müge: ilk 100'e girebilen, kanaldaki ilk başarılı kişi. Müdür onu çok sevmektedir hatta aşıktır 3.Bölümde herkes bunu öğrenmiştir
Ali: Talk show programı sunucusu. Ara sıra ilk 100'e giriyordur
Tarkan: Ali'nin asistanı.
Hüseyin: Çaycı
yağmur: Hüseyin'in, 5 yıl önce terkettiği sonradan ortaya çıkan karısı
bu bölümün fragmanı:
Mehmet ve Hüseyin çay ocağında konuşmaktadır
Mehmet: Çok aşığım be şu Müge'ye evlenme teklifi edicem ama korkuyorum
Hüseyin: Neyden ?
Mehmet: Hayır demesinden
Müge: Bu gün kanaldan kaçıp falcıya gidelim çok iyi bir falcı varmış dediği tutuyormuş
Esra: İyi fikir
Falcı: Görüyorum görüyorum iyiki de görüyorum. Senin bir sevgilin var M ile başlıyor T ile bitiyor Mehmet galiba
Mehmet elinde tek taş yüzükle Müge'nin önünde diz çökmüştür
Mehmet: Benimle evlenir misin ?
10.Bölüm
Mehmet ve Hüseyin çay ocağında sohbet etmektedir:
Mehmet: Öncelikle şu son günlerde olan ters olaylardan dolayı geçmiş olsun dileyemedim geçmiş olsun. Yaşın tutmaz falan dedim olaylara ondan dolayı kusura bakma
Hüseyin: Önemli değil yine Müge ile mi konuşucaz ?
Mehmet: Evet, son günlerde yaşanan olaylardan görüşemedik onunla. Çok aşığım be şu Müge'ye evlenme teklifi edicem ama korkuyorum
Hüseyin: Neyden ?
Mehmet: Hayır demesinden
Hüseyin: Ya patron oda sana çok aşık kesin teklifini kabul eder. Çok saçma bana dediğin neden benim kuyumcu bir arkadaş var bana kıyak yapıyor yarı yarıya indirir fiyatı çok yakınız. Köydeki amcam ise evini satmış kiraya çıkmışlar zor geçindikleri için paranın %20 payını bana verdi. Bu gn gidelim güzel bir tek taş pırlanta alalım. Ondan sonrasını biliyorsun
Mehmet: Neyy ? (avazı çıktığı kadar bağırarak) AAAAALLLLLAAAAAAAAAAAAAHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH ÇOOK MUUTTTLUUYUUUMMMMMMMMMMMMM ULEEEYYYNNNNNNNNNNNNNNNNNN !!!!!!!!!!!!!! KİMse mutluluğumu boZAMAZZZ ! SevdİğiM KIZA EVLENME TEklifİ EdCEEEMMMMMMMMMM !
Masanın üzerne çıkıp oynamaya başlar Hüseyin indirmeye çalışır ama başaramaz
Hüseyin: Mehmet bey ! yardım edinn ! Mehmet beyi indiremiyorum !
O sırada kanalda bir yerde kızlar toplanmış kız kıza sohbet etmektedir
Müge: Kızlar bu gün kanaldan kaçıp falcıya gidelim bir falcı varmış her dediği tutuyormuş adamın
Esra: İyi fikir
Selvi: Gidelim merak ediyorum bana kim talip ?
Müge: Sana kim talip olur be !. Zaten 3 - 4 bölümde bir gösteriliyorsun oda bir sahnede !
1 Saat sonra kızlar falcıya gelmiştir
Müge: Merhaba
Falcı: Merhaba
Müge: Alın şunu geleceğim nasıl ?
Müge 100 lira falcıya verir
Falcı önüne bir küre getirir ve yavaşça dokunur
Falcı: Görüyorum görüyorum senin bir sevgilin var. Kanal STR'nin kurucusu ve müdürü. Son günlerde ortalığın karışmasıyla bir türlü görüşemediniz. Adı M ile başlıyor T ile bitiyor
Müge: Aha vallah bildiniz kim o ?
Falcı: Mehmet görüyorum görüyorum iyiki de görüyorum inanamıyorum Mehmet sana evlenme teklifi edicek
Müge: Neyy ?
Müge sevinçten havalara uçar. Yarım saat sonra Müge kanala gelir koridorda Mehmet onu görür ve önünde diz çöker. Aldığı tek taş yüzüğü kutusuyla gösterir
Mehmet: Benimle evlenir misin ?
10.Bölümün Sonu