kanal STR - 1.Bölüm - Yeni Dizi

Onur_35

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
73
Puanı
184
oyuncu kadrosu:
Hüsamettin: Kavgacı düşmanları çok bir haber programını sunamayan rating'de ilk 100'e giremeyen. Sakar her şeyi eline yüzüne bulaştıran haber sunucusu. Hava durumu sunucusu ve spor sunucusu en kötü düşmanıdır
Abuzittin: Aynı Hüsamettin gibi her şeyi eline yüzüne bulaştıran, bir spor haberlerini sunamayan spor spikeri. Hüsamettin ve kanalın müdürü dışında herkes onu çok sevmektedir. Ama en çok ceza yiyen adamdır kanalda. Çünkü taş çatlasa ilk 150'ye bile zor girer.
Batuhan: haca durumu sunucusu
Mehmet: Kanal başkanı, çok efendi, delikanlı, cesur, herkes tarafından sevilen adam gibi adam. 10 Yıl önce eşini bir trafik kazasında kaybetmiştir
Esra: Hüsamettin'in asistanı. Hiç doğru dürüst bir haber bulamamaktadır
Selvi: Abuzittin'in asistanı. Herkes uyuz kapmaktadır buna.
Müge: ilk 100'e girebilen, kanaldaki ilk başarılı kişi. Müdür onu çok sevmektedir hatta aşıktır ama kimse bilmiyordur. Müge bile bilmiyordur
Ali: Talk show programı sunucusu. Ara sıra ilk 100'e giriyordur
Tarkan: Ali'nin asistanı.
Hüseyin: Çaycı, çok esprili (esprilerinin çoğu bayattır) bu yüzden herkes onun yanında duramıyordur.
yağmur: Hüseyin'in, 5 yıl önce terkettiği sonradan ortaya çıkan karısı. (3.Bölümde ortaya çıkıyor)
1.Bölüm
Bütün kanaldaki çalışanlar elinde reyting tablosu müdürü beklemektedir.
HÜSAMETTİN: Abuzittin sen ver
ABUZİTTİN: Ben niye veriyorum ?. Sen ver
ALİ: Kanaldaki tüm kavgaları önlediğim için şimdiden kavga çıkacağını anladım ve lafa dalıyorum. Müge versin biliyorsun müdür Müge'nin hastası :D. Ona hiç bir şey demez
MÜGE: Hayır, Hayır olmaz ben veremem ben bile girememişim ilk 100'e :D
HÜSEYİN: Arkadaşlar müdür geliyor. Müge sen ver
MÜGE: Olmaz !
Müdür iyice yaklaşmıştır. Hüseyin reyting tablosunu Müge'ye verip tüm elemanlarla saklanır gizli bir yerde onu izlemektedir
MÜDÜR: Sağ ol
Der ve alır. Odasına girer ilk hiç bir şey olmaz ama on saniye sonra içeriden pat küt sesler gelmeye başlar. Tabak sesleri falan gelmektedir
MÜDÜR: Lanet olsun !
Müge hemen oradan uzaklaşır
MÜGE: Bravo size birazdan bu müdür, tüm kanalı havaya uçururu. Biz derhal bina dışına çıkalım
Oradan uzzaklaşırlar müdür dışarı çıkar
MÜGE: La güvendiğim tek dağ sen kaldın !. Sanada lapa lapa kar yağdı !. Bravo tipi oldu kar fırtınası oldu resmen.
diye bağırır tüm masaları sandalyeleri yıkar döker

1.5 saat sonra

Batuhan programını sunmak için hazırlanmaktadır. Çay ocağındadır
HÜSEYİN: Ya işte böyle kötü hayat hikayem var, beni karım terketti ismi Yağmur'du
BATUHAN: (İçinden) Ohh çok iyi duygulandı şimdi o bayat esprileri yapmaz. (Konuşarak) Nasıl oldu peki ?
HÜSEYİN: Hiç sorma be Batuhan reyiz. Yanlış anlaşılma evliliğimizin 18.yıl dönümüydü. O gece çok eğlendik eve geldik ve beni bayıltıp bir kızla sarılmış videomu, foto mu çekmiş. Onları gördü ve beni terk edip gitti
Onlar orada sohbete dalarken Mehmet yani kanalın başkanı kanalında hava durumuna bakmaktadır. Yayına girilmiştir ama kimse yoktur boş harita vardır.
MEHMET: Hayde bu ne ?
Mehmet alt kata çay ocağına iner
MEHMET: Batuhan ! ne yapıyorsun yayına çıksana saat 14:02 ve senin tam 14:00'da yayına çıkman gerkekiyordu
BATUHAN: Hemen gidiyorum Hüseyin'le sohbet ediyorduk
Der ve yayına gider
MEHMET: Ya Hüseyin sana bir sır vericeğim ama kimseye söyleme. Söz ver
BATUHAN: Söz veriyorum ne oldu ?
MEHMET: Ben galiba Müge hanıma aşığım
1.Bölümün Sonu

Son düzenleme:
Şimdi anlamadığım şeyler var. İlk başta Müge'yi sevdiğinden kimsenin haberi yok demişsin ama replikte adam diyor ki müge desin ona aşık. Ayrıca adam çaycı'ye neden dedi bari spikerlere deseydi. :GDG: Geri kalanında güzel ve okunaklı olmuş. :bhr:

Şimdi anlamadığım şeyler var. İlk başta Müge'yi sevdiğinden kimsenin haberi yok demişsin ama replikte adam diyor ki müge desin ona aşık. Ayrıca adam çaycı'ye neden dedi bari spikerlere deseydi. :GDG: Geri kalanında güzel ve okunaklı olmuş. :bhr:
çaycı dışında kimse bilmiyor şimdi aklıma geldi sonunu bulamadım buna bağladım :) ilk bölüm olduğu için biraz sıkıcı gelebilir bazı kişilere sağ ol :)

Öncelikle başarılar dilerim :)

Telif haklarına saygı Müge ismini izin kullandığın için sana dava açacağım :D Müge isminin telifi bana ait :D

Müge versin biliyorsun müdür Müge'nin hastası 😀d

koptum cümleye :d

Uzunluk açısından iyi renkler falan da olmuş ama şu abuzittin hüsamettin falan isimleri çok düşündün mü :D