Kanal Kurma Kuralları

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Reaksiyon puanı
50,508
Puanı
1,060
Web Sitesi
izleryazar.com
1. Kanal kurmak için en az üç üyenin anlaşarak birlikte hareket etme kararı alması gerekmektedir.
2. Kanal adı bir kez belirlenir ve bir daha değiştirilemez.
3. Kanallarda senaryo etkinliklerinin yanı sıra sohbet programları, yarışmalar vs yayınlanabilir. Yayınlanan tüm bunlar yazı tabanlı olmalıdır. Yani forum içerisinde aktif olarak yapılan etkinlikler kanalların kapsamına girmez.
4. Kanal kurmak isteyen kişilerin kişi listesini ve kanal adını bana pm olarak bildirmesi gerekmektedir. Onay geldikten sonra kanalla ilgili duyuru konusu vs açılabilir.
5. Kanallarda yayınlanacak senaryo dışı etkinlikler için yine bana pm olarak bildirim yapılması gerekmektedir. Onay geldikten sonra ilgili etkinlikler başlayabilir.
6. Mevcut olarak açılan kanallar kapatılmayacaktır fakat onların da en kısa zamanda birinci ve dördüncü maddeyi uygulamaları gerekmektedir.
7. Bu kurallar zamana bağlı olarak değişkenlik gösterebilir. Olası değişikliklere kanalınızı hazırlamanız gerekebilir.

İlgililere duyurulur. :)

Kanalın adını ForumTürk TV olarak düşündüm.

Son düzenleme:
Kimsede dememiş FF TV' diye:X @OzaN @darksaal süper modllardan birisi daha birleşin kurun :F:F

Keşke tek kişili kanallar olsaydı:( Kendi kanalımda istediğim gibi çalip oynardım:A

sürekli 3 üye bulunmak zorunda mı @OzaN 1 kişi ayrılsa kanal kapanır mı?

Kapanmaz ama üçüncü kişi bulunana kadar faaliyetler dondurulur. :):)

Tavsiyem üçten fazla kişiyle anlaşmanız. Kanal sayı ne kadar az olursa kalite o kadar iyi olacaktır. 10 tane farklı kanal olursa iş çığırından çıkar. 3-4 farklı kanal olması yeterli olacaktır. :):)

O ismi ben dahil birçok kişi düşünmüştür de, koymamıştır. :D

Yok zaten uyeler kurmasın :X Adminler kursun o kanalı.TRT gibisinden :F TRT nasıl devlet kanalı forumun kanalıda FF tv olsun:X

Kapanmaz ama üçüncü kişi bulunana kadar faaliyetler dondurulur. :):)

Tavsiyem üçten fazla kişiyle anlaşmanız. Kanal sayı ne kadar az olursa kalite o kadar iyi olacaktır. 10 tane farklı kanal olursa iş çığırından çıkar. 3-4 farklı kanal olması yeterli olacaktır. :):)

Ortaklardan birisi ayrılırsa TMSF girsin devreye:F Bizim TMSF elbetteki Forum Yönetimi @xemrexxx