Sade ve güzel.KANALIN YENİ LOGOSUNU NASIL BULDUNUZ.
@The_Erinch @Emre Ozansoy @Angelica @slhttnmtl @Gerekli24 @seyfullXh @doan56 @Dosi
Okadar anket düzenledin, o logolara ne oldu ?KANALIN YENİ LOGOSUNU NASIL BULDUNUZ.
@The_Erinch @Emre Ozansoy @Angelica @slhttnmtl @Gerekli24 @seyfullXh @doan56 @Dosi
Teşekkür ederim...Okadar anket düzenledin, o logolara ne oldu ?
Siyah tonda olan foto göz yoruyor ama afişlerde çok hoş duruyor. Sadece ilk fotoda arkayı başka renk tonu yapabilirsin. Afişlerini etkilemez bu değişiklik. İlkinden kat ve kat güzel olmuş 🤗
Ben hala bu kanal meselesini anlamadım bu yaptıklarınızı nerede izleyecez ne yapacaz bilmiyorumTeşekkür ederim...
O logoları pek beğenmemiştim..
Evet afişlerde güzel duruyor.
logo çok güzelKANALIN YENİ LOGOSUNU NASIL BULDUNUZ.
senaryo formatı şeklinde okunuyor sadece izlenmiyor @AlosBen hala bu kanal meselesini anlamadım bu yaptıklarınızı nerede izleyecez ne yapacaz bilmiyorum
Senaryo olarak okuyorsun sadece ...Ben hala bu kanal meselesini anlamadım bu yaptıklarınızı nerede izleyecez ne yapacaz bilmiyorum
Ben çok beğendim ilkine göre çok çok daha iyi olmuş bence afiş konusunda da arka fonuyla koymasan olur.KANALIN YENİ LOGOSUNU NASIL BULDUNUZ.
KANALIN YENİ LOGOSUNU NASIL BULDUNUZ.
Beğenmene sevindim Özenle yaptım...Tuhaf olacak ama asil ve özel duruyor.
Forumda açtığımız bazı konuları (etkinlik) forum kanal etiketi altında yayınlamaktayız.Ben hala bu kanal meselesini anlamadım bu yaptıklarınızı nerede izleyecez ne yapacaz bilmiyorum
rtica ederizBeğenmenize çok sevindim .Teşekkür ederim hepinize...
myd tv de 2 tane dizi oldu şimdiYENİ DİZİ "FAV10 ÜYELERİ GİZLİ ADADA " YENİ BÖLÜMLERİYLE ARTIK MYD TV'DE.
gizli adanın senarıstı halukmu olcak senmıEvet artık haftanın 4 günü MYD TV de dizilerin yeni bölümleri var...
BEŞ DAKİKA - Pazar ve Çarsmba
GİZLİ ADADA - PAZARTESİ VE PERŞEMBE
kaç paraya transfer ettın demekı dizi çook tuttuHaluk senaristi...
Benim kanala transfer oldu.
Orası özel...kaç paraya transfer ettın demekı dizi çook tuttu
HAYIRLI OLSUNOrası özel...
Evet çok tuttu ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?